Opublikowano 27 kwietnia 200915 l killzone - przez te wszystkie filmiki dwojki zachcialo mi sie postrzelac do helgastow ;]
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Odświeżam Guitar Hero przed zabawą z Metallicą ; ] Czasem jakiś Black na hardzie, czasem PESik.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Aktualnie katuje Midnight Club 3 Remix i wściekam się nie miłosiernie od czasu do czasu
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Nadrabiam zaległości: Gungrave/Overdose, Viewtiful Joe, Silent Hill 4, The Suffering/ Ties That Bind, Darkwatch, Gun no i wisienka na torcie - Tales of the Abyss.
Opublikowano 1 maja 200915 l ja dostalem ostatnio gre BLACK, więc teraz w ten tytuł bede głównie pogrywal. a oprócz tego to nadal GTA:SA od czasu do czasu. Gta mógłbym już dawno skończyć, ale skoro juz raz przeszedlem to teraz mi sie tak nie spieszy, chce sie pobawić w jak najwiecej misji pobocznych
Opublikowano 2 maja 200915 l Poprzednio był FF12 ale zrobiłam przerwe bo teraz gram w Shadow of the Colossus jestem zakochana w tej grze.
Opublikowano 3 maja 200915 l wlasnie skonczylem Persona3FES, pykam se na PS2 w FIFA09, ale musze odpalic jakies RPG, chyba Persona4 bedzie nastepna
Opublikowano 4 maja 200915 l GoW II i w planach mam FFX dokończyć (płyta się zjechała). Edytowane 4 maja 200915 l przez mate5
Opublikowano 5 maja 200915 l dawuje sobie godzinke dziennie final fantasy 12. zero rozczarowania Spokojna głowa, jeszcze się zdążysz rozczarować. - szarpie troche w Naruto Shippuudena
Opublikowano 7 maja 200915 l Zarzuciłem Mercenaries (jedyneczkę), po wykonaniu pierwszego pełnego kontraktu nie mam ochoty już w to grać, jak dla mnie robi się ciut zbyt powtarzalne, wróciłem do DeusEx, mam to już od ok 0.5 roku i najwyższa pora zakończyć . Następny w kolejce Cold Fear.
Opublikowano 12 maja 200915 l Aktualnie Final Fantasy XII, Silent Hill 4 i Metal Gear Solid 3 ;p Czasem ćwiczę swojego skilla w Devil May Cry 3
Opublikowano 14 maja 200915 l troche zaprzestalem grac na ps2, ale wroce do mojej konsolki i dokoncze CoD3
Opublikowano 16 maja 200915 l X-Files Resist or Serve. Od czasów Forbidden Siren żaden horror mnie tak nie wciągnął.
Opublikowano 18 maja 200915 l na x360 ostatnio susza więc zamiast grać w przeciętniaki wolę przejść hiciory z PS2 których jeszcze nie zaliczyłem kończe Sly 3 zaczynam Bullyego
Opublikowano 21 maja 200915 l Ech, moja kopia "The Warriors" została skradziona, a i ja chętnie zagrałabym ponownie. A tak gram w "Klonoa 2 Lunatea's Veil" i baaaardzo mi się podoba.