Skocz do zawartości

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

killzone - przez te wszystkie filmiki dwojki zachcialo mi sie postrzelac do helgastow ;]

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 216,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Odświeżam Guitar Hero przed zabawą z Metallicą ; ]

Czasem jakiś Black na hardzie, czasem PESik.

Opublikowano

Aktualnie katuje Midnight Club 3 Remix i wściekam się nie miłosiernie od czasu do czasu

Opublikowano

Nadrabiam zaległości: Gungrave/Overdose, Viewtiful Joe, Silent Hill 4, The Suffering/ Ties That Bind, Darkwatch, Gun no i wisienka na torcie - Tales of the Abyss.

Opublikowano

ja dostalem ostatnio gre BLACK, więc teraz w ten tytuł bede głównie pogrywal. a oprócz tego to nadal GTA:SA od czasu do czasu. Gta mógłbym już dawno skończyć, ale skoro juz raz przeszedlem to teraz mi sie tak nie spieszy, chce sie pobawić w jak najwiecej misji pobocznych :)

Opublikowano

Poprzednio był FF12 ale zrobiłam przerwe bo teraz gram w Shadow of the Colossus jestem zakochana w tej grze.

Opublikowano

ty też jesteś jarząbek?

odświeżam sobie Enter the Matrix

Opublikowano

wlasnie skonczylem Persona3FES, pykam se na PS2 w FIFA09, ale musze odpalic jakies RPG, chyba Persona4 bedzie nastepna

Opublikowano

dawuje sobie godzinke dziennie final fantasy 12. zero rozczarowania

Opublikowano

GoW II i w planach mam FFX dokończyć (płyta się zjechała).

Edytowane przez mate5

Opublikowano

resident evil code veronica

Opublikowano
dawuje sobie godzinke dziennie final fantasy 12. zero rozczarowania

Spokojna głowa, jeszcze się zdążysz rozczarować.

- szarpie troche w Naruto Shippuudena

Opublikowano

Przedostatnia misja w 007: Nightfire

Opublikowano

Zarzuciłem Mercenaries (jedyneczkę), po wykonaniu pierwszego pełnego kontraktu nie mam ochoty już w to grać, jak dla mnie robi się ciut zbyt powtarzalne, wróciłem do DeusEx, mam to już od ok 0.5 roku i najwyższa pora zakończyć :).

Następny w kolejce Cold Fear.

Opublikowano

Black zaliczony, biore sie za DMC

Black zaliczony, biore sie za DMC

Opublikowano

Aktualnie Final Fantasy XII, Silent Hill 4 i Metal Gear Solid 3 ;p Czasem ćwiczę swojego skilla w Devil May Cry 3

Opublikowano

troche zaprzestalem grac na ps2,

ale wroce do mojej konsolki i dokoncze CoD3 ^^

Opublikowano

X-Files Resist or Serve. Od czasów Forbidden Siren żaden horror mnie tak nie wciągnął.

Opublikowano

na x360 ostatnio susza więc zamiast grać w przeciętniaki wolę przejść hiciory z PS2 których jeszcze nie zaliczyłem ;)

kończe Sly 3 zaczynam Bullyego :D

Opublikowano

Kończę God of War II oraz kolejny raz przechodzę The Warriors :)

Opublikowano

Ech, moja kopia "The Warriors" została skradziona, a i ja chętnie zagrałabym ponownie. :(

A tak gram w "Klonoa 2 Lunatea's Veil" i baaaardzo mi się podoba.

Opublikowano

Ultimate Spider-man, The Suffering 2 i trochę w DMC3.