Suavek 4 689 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Końcówka Digital Devil Saga 2. Szkoda tylko, że ostatni loch trochę nudnawy, a pieniędzy na te lepsze mantry brak. Do tego Devil Summoner, chwilowo odstawiony na rzecz DDS2, i czekam na przesyłkę z Lucifer's Call. Miejmy nadzieję, że jutro dotrze ;>. Shin Megami Tensei > Final Fantasy ;p Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Resident Evil: Code Veronica NFS: Carbon Kończę God of war 2 FF X. Czas na granie po maturze :-) Cytuj
Julita 17 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Pilot Down, bardzo fajna klimatyczna gierka. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 fight night round 3, od czasu do czasu san andreas(niesmiertelne). W Blacku przeszedlem z 5 misji jakis czas temu, ale szybko sie znudzilo poki co, choc na pewno powroce. " i_am_so_lame " - jak tam RE: CV? Polecasz ? Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ja bym powiedział tak - graj albo w ryj. Jak podobały ci się poprzednie części to nie masz nawet co się zastanawiać. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 NFS: CARBON - 70% (przejście gry) FF X - 1% GTA:SA - 10% Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ciągle DeusEx przerwany ostatnio zakupionym Project Snowblind (polecam tym, co jeszcze nie grali). PeCeta szlag trafił, to trzeba zaległości porobić Od czasu do czasu NFS MW z dziećmi na kolanach. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ostatnio odpaliłem RE Outbreak. Klimat wciąż tkwi w tej grze. Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 co prawda sesja jest, przede mną 4 egzaminy, ale dzisiaj odpalilem w koncu Bully. Kilka procent już skończone, jak narazie mam odczucie ze to jest GTa, tylko w innych realiach. Zapowiada się dobrze =] Cytuj
phase 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Na dniach będę grał w dwie pierwsze części Splinter Cell . Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Tekken 5, PES 2009 i GTA Liberty City Stories. I niech mi ktoś powie, że na Ps2 nie ma fajnych gier Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 PS2 ma masę fajnych gier, ale hmm w moim przypadku chciało by się fajny tv + ps3:). Ja obecnie GTA: SA - tak sobie śmigam po mieście, jak się znudzę to zrobię jakąś misję. Resident Evil X - zawiesiłem się i nie wiem jak ruszyć dalej NFS Carbon - 70% nadal. Bawię się też troche Burnout 3 i Revenge mam w obu około 20%. Przy okazji jestem w 4 misji w DMC 3! Nie mogę także skończyć GOW2, W Final Fantasy X denerwują mnie te przydługie filimiki A i pykam sobie z 5-10 piosenek w Guitar Hero 2 - na padzie bo nie chciało się mi nieś gitary od kumpla. Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Resident Evil X - zawiesiłem się i nie wiem jak ruszyć dalej Nu szit, masz już dziesiątkę?! Pożyczysz? tak, wiem że chodzi Ci o Code Veronica - Kingdom Hearts II: Final Mix + Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Zaczynam swoja przygode ze Star Ocean 3 (pewnie kolejny rpg w ktorego bede gral rok) Cytuj
Ancient Lod 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Masteruję GoW, dokanczam Ojca Chrzestnego i lada chwila łapię się za The Getaway. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 TR:Anniversary, PoP:warrior within A teraz nabrałem ochoty na Ace Combat 5 Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 GTA SA to potęga, grałem sobie dzisiaj w GTA chyba z 6 godzin ! Ta gram ma ogromny potencjał, zwłaszcza dla kogoś kto nie grał na PC. Cytuj
Ancient Lod 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Masz rację - GTA SA ma wspaniały klimat i świat. Jak ja kocham jeździć sobie autem po autostradzie San Ferro-Los Santos słuchając ulubionego radia. Mmmm Szkoda tylko, że czasem gra leciutko się przycina. Ale to nie przeszkadza za bardzo w grze Zwłaszcza, że ja wypalałem grę na TDK,więc oryginał pewnie działa lepiej. VCS ma świetną konwersje - działa w 100% płynnie, ale Liberty City Stories to masakra pod względem framerate- gdyby nie to, to byłoby świetnie - a tak, granie z liczbą 17-20FPS mija się z celem i zabiera grze dużo miodności. Teraz próbuję się zaopatrzyć w Vice City i GTA III na PS2, gdyż ostatnio (to przesądzi o tym, że ten post to nie OT zacząłem pykać we wszelkie GTA na mojej konsoli - sporadycznie, ale jednak. Cytuj
Glaz13 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Ogólnie to gram w Tomb Raider: Underorld, a od czasu do czasu zagram w WWE: Smackdown vs. Raw 2009 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Project Snowblind skończony - nie zawiodłem się na tej grze, jeden z lepszych fps na ps2 (według własnego, świętego zdania). Pewnie ktoś zaraz wyskoczy z Black... akurat ta gra ma u mnie baardzo niskie notowania, graficznie super, ale merytorycznie - klapa na całej linii. Zabrałem się dzisiaj za Cold Fear, jestem już po kilkugodzinnej sesji. Wrażenia - wciąga, trzyma w napięciu, fabuła jak na razie wydaje się ciut oklepana, ale sama rozgrywka dostarcza wystarczających emocji, nie wiem czemu wcześniej się za to nie zabrałem. Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Persona 3: FES cud, miód i orzeszki, po FFX chyba najlepsze RPG na ps2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi