Opublikowano 20 czerwca 200915 l po FFX chyba najlepsze RPG na ps2Przed, i to znacznie. Chyba nie grałeś w zbyt dużo jRPG na PS2. Obecnie Shin Megami Tensei: Lucifer's Call. Bardziej mi się podoba niż Digital Devil Saga.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Po części wynika to zapewne z sentymentu, FFX był pierwszym erpegiem z jakim miałem do czynienia. Co i tak nie zmienia faktu, że gra jest kureffsko dobra.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ostatnio znowu napieprzam w Tomb Raider Anniversary. Ta gra jest GENIALNA. A oprócz tego regularnie pogrywam w różne części Guitar Hero i Rock Band na plastikowej pseudogitarce.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Bully skończony (nie na 100% ale główna fabuła skończona). Pes 6 gram i gram i mi się nie nudzi, master league po prostu rządzi. P.S Adriano ma już 42 lata i nie kończy kariery
Opublikowano 27 czerwca 200915 l odświerzanie: tenchu: fatal shadows tenchu: wrath of heaven wrath imo lepszy chociaż w FS jest o wiele ciężej zdobyć grand mastera. Edytowane 27 czerwca 200915 l przez qraq_pk
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Po kilku miesiacach nie grania na ps2 (praktycznie rozgrywalem tylko mecze w pes) dzis ma przyjsc do mnie GOW 2 Juz nie moge usiedziec z podniety... Dawno nie mialem tego uczucia... Fajno.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Od jutra w: Soul Eater: Battle Resonance JP Mam nadzieję że gra kopnie mnie jak wspaniałe Anime
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Baldurs Gate DARK ALLIANCE II . Jakos idzie,pierwsza czesc mi sie podobala,zobaczymy jak bedzie zta,bo jak na razie jestem w 2. rozdziale. Czekam na przesylke z RULE OF ROSE,zobaczymy o co bylo tyle krzyku...
Opublikowano 1 lipca 200915 l Ostatnio ukończyłem God Of War II na poziomie trudności God i Titan oraz uzyskałem w każdym Challenge Of The Titans Mode rangę Titan 8) [100%] Następnie z rozpędu zaliczyłem God Of War na poziomie trudności Spartan i God (przeszedłem tę część już bardzo dawno, ale nie na 100%) oraz pokonałem wszystkie Challenge Of The Gods :spox: [100%] Od dzisiaj zabieram się za Final Fantasy VIII, w poprzednie wakacje rozprawiłem się z jej poprzedniczką ^_^.
Opublikowano 6 lipca 200915 l Powrót do God of War II. Właśnie rozwaliłem Euryale po kilku miesiącach. Nie prób - przerwy .
Opublikowano 6 lipca 200915 l Powrót do God of War II. Właśnie rozwaliłem Euryale po kilku miesiącach. Nie prób - przerwy . +1 hehe, jestem wlasnie po tej łajzie
Opublikowano 6 lipca 200915 l Ostatnio przeszedłem Forgotten Realms: Demon Stone - gra warta grzechu jeśli ktoś lubi klimaty Zapomnianych Krain (vide Baldur's Gate). A tak poza tym GoWII na titanie
Opublikowano 8 lipca 200915 l Odin Sphere Okami Dwie przepiekne produkcjie od Atlusa i Capcom. Grafika,Muzyka i Klimat są świetne! Brakowalo mi takich gier.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Ja aktualnie zaczynam swoją przygode z Devil May Cry Dopiero co rano przyszła z allegro i od razu czuje niesamowite podniecenie
Opublikowano 12 lipca 200915 l Seria Onimusha. Począwszy od pierwszej części mam zamiar ukończyć wszystkie.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Obecnie kończę King Konga i rozgrywam kilka walk dziennie w Virtua Fighter 4 Evolution (jedna z lepszych lub najlepsza bijatyka na ps2). Edytowane 18 lipca 200915 l przez grzes!ek*ps2
Opublikowano 17 lipca 200915 l Po BALDUR'S GATE II przyszla pora na TRAPT. Gra ciekawa,ale czemu przeciwnicy tak wolnoe sie ruszaja ??? Dobre,ale jak wspomnialem za wolne,przez co moze draznic - Tylko dla graczy o mocnych nerwach.
Opublikowano 28 lipca 200915 l Nadal gram w Personę 4 i Yakuzę 2, a jeszcze w tym tygodniu powinien mi przyjść Ace Combat: Squadron Leader
Opublikowano 28 lipca 200915 l w tym tygodniu powinien mi przyjść Ace Combat: Squadron Leader No jeden mądry przynajmniej ;>. Genialna gra, a niestety taka niedoceniona. Postanowiłem ukończyć Odin Sphere. Obecnie gdzieś środek księgi Velvet. Szkoda tylko, że gra jest taka monotonna a sterowanie nie zawsze precyzyjne. Mimo to piękna pozycja. Następnie będę musiał zdecydować czy dokończyć Dragon Quest VIII czy Devil Summoner. Korzystając z okazji wypada nadrobić zaległości, szczególnie tytuły odłożone w połowie.