Skocz do zawartości

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Aktualnie pykam w Mercenaries Playground of Destruction.

Potem może w Splinter Cell Chaos Theory.

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 216,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano
  W dniu 27.06.2010 o 11:41, Suavek napisał(a):

Nie ilość a jakość...

Ilość i jakość niekoniecznie muszą ze sobą kolidować ;] . Pamiętam kiedy sam przechodziłem ósmego Dragona, było to na wakacje i prawie połowa tego okresu poszła na skończenie tej gry. Oczywiście plany zaliczenia innych erpegów spaliły przez to na panewce. Nie żebym jednak żałował...

- Silent Hill:4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GTA:SA (zaciałem sie na misji u Zero - gdzie trzeba latac RC-kiem i wytłuc kurierow :) nigdy nie starczy mi paliwa ; / )

no i Godfather :)

a czasami z nudow to i crash wrath of cortex sie nawinie

Opublikowano
  W dniu 14.07.2010 o 10:13, Arcanix1809 napisał(a):

GTA:SA (zaciałem sie na misji u Zero - gdzie trzeba latac RC-kiem i wytłuc kurierow :) nigdy nie starczy mi paliwa ; / )

Misje u Zero nie zaliczają się do głównych misji,są to dodatkowe misje, nie potrzebne do skończenia głównego wątku fabularnego :thumbsup:

Opublikowano

a no i jeszcze Driver : PL ;)

W dniu 14.07.2010 o 12:02, PRQc napisał(a):
  W dniu 14.07.2010 o 10:13, Arcanix1809 napisał(a):

Misje u Zero nie zaliczają się do głównych misji,są to dodatkowe misje, nie potrzebne do skończenia głównego wątku fabularnego :thumbsup:

wiem. ale jesli juz konczyc gre to wszysciutko ;)

Edytowane przez Arcanix1809

Opublikowano

Obecnie katuję Tony Hawks Pro Skater 4 na PS2 :) Gra przyjemna ale trochę ciężko mi się było przyzwyczaić (Przesiadka z Peceta).

Opublikowano

Wieczorami Resident Evil 4 na najwyższym stopniu trudności (pro), masa radości, dreszczyku i satysfakcji :)

Opublikowano

Wymieniłem się z bratem PS2 za Xboxa 360 i zaczynam właśnie Final Fantasy X. Łezka się w oku kręci, jedna z lepszych gier w jakie grałem. Ciekawe jak teraz na nią spojrzę :).

Opublikowano

ja giercze w Metal Gear Solid 3, poraz setny chyba, chce wszystko poodkrywać, ta gra wciąga...

odstresowywaczem jest najlepsza część NFS-a czyli Underground 2

zaczęte mam jeszcze GTA III i Knights of the Temple 2 ale to dziwa gra...

Opublikowano

ja gram aktualnie w God of War'a , Spartan: Total Warrior , DB: Tenkaichi Budokai 3 i PES 2010

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciez to nie jest nowosci i tlumaczyly to osoby (Berion i FFgriver, Norek) ktore udzielaja sie na tym i na jeszcze kilku innych forach. A to ze sciagnales obraz spatchowany z netu to juz twoja sprawa.

Patch byl i jest darmowy wystarczy posiadac oryginal okami w PAL.

http://www.okami.pl/

Edytowane przez LOKI7777

Opublikowano

Ja aktualnie gram na PS2 tylko w DBZ Tenkaichi Budokai 3 xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w polsce przez ostatni rok grałem na x360 ale po mojej przeprowadzce na drugi koniec świata (Kostaryka:) ) zmuszony jestem do odświeżenia ps2:)

aktualnie męczę

nba street v3 i zastanawiam się dlaczego nikt nie zdecydował się na kontynuowanie tej serii;) pure arcade w najlepszym wydaniu

burnout teakdown ale jakoś nie ma tej iskry jak pare lat temu.. jutro zaczynam revenge`a i mam nadzieje ze zaiskrzy:)

pierwszy god of war co jakiś czas i okami..

strasznie za to zawiódł mnie headhunter redemption ( bez na dzie ja ) i tony hawk nie pamiętam nawet który ale nie równa się do klasycznego THPS2 na psxie

Opublikowano

Niedługo kupuję X360 więc muszę zagrać w jak najwięcej gier na PS2. Obecnie GoW 2, Persona 4, Fifa Street 2.

Opublikowano

Męczę sobie se DMC 1. Zaaaajehuhu giera :starwars:

Opublikowano

Sly 3, Outrun 2006, Tomb Raider: Legend oraz Canis Canem Edit. 4 ostatnie zakupy, wszystkie gry zarąbiaszcze ;d

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

GTA:SA,GTA:VCS,GTA:LCS,GTA3,T5,Black,GT4 (wszystkie te gry skończyłem już jakiś czas temu, ale kupiłem znów PS2 i odświeżam obie niektóre tytuły :thumbsup: )

Opublikowano

Aktualnie skończyłem Amerzone i the FEAR (PS2). Teraz będe się zabierał za The Golden Sun i Shadow Hearts.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fifa 11, która pomimo tragicznej grafiki (ostatnio grałem w fife10 ale na x360) okazuje się całkiem grywalna i odciąga mnie nawet od Fahrenheit`a którego w końcu udało mi się znależć..