PRQc 705 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 @PRQc ; Chyba masz dużo czasu skoro w tyle tytułów grasz mi by doby zabrakło. Niestety mam go za mało dlatego od września ukończyłem tylko z 6 gier a na półce jest ich ~45 (zaległych do ogrania na PS2) Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Aż wstyd się przyznać, ale dopiero teraz skończyłem Shadow of the Colossus. Niezapomniane przeżycie Eee tam wstyd. Ważne, że miałeś z tym dziełem styczność . Ja obecnie z braku czasu jedynie w PES 2011 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Po raz pięćdziesiąty-któryś Resident Evil 4. Cytuj
moulak123 0 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 gta san andreas , gta vice city stories i eye toy play hero Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Fatal Fury Battle Archives vol.2 (trening Billym Kanem w Newcomers), a obecnie zaległe Pro Evo 2011 - zamierzam dłużej pograć, bo od czasu wersji 2009 nie miałem kontaktu z serią. Cytuj
Macieq 0 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 (edytowane) FFX , w sumie dla tej jednej gry kupiłem ponownie , po raz trzeci ps2 Edytowane 7 maja 2011 przez Macieq Cytuj
gapol 1 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Wieczorkami RE Outbreak oraz czasami GT4 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 JAK III- świetny przygodowy platformer z "otwartym" światem! Gra według mnie lepsza niż poprzednie części. Toca Race Driver 3- spodziewałem się czegoś lepszego, grafika znakomita, model jazdy też b. dobry ale gra nie ma czegoś co by przyciągało na dłużej :confused: po 40min nie chce mi się w to grac! W dodatku jeździmy wszystkim czym się tylko da , od gokartów/kosiarek do najszybszych bolidów! Dla mnie patent chybiony, gra utraciła swój charakter (toca 1,2). Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Znouu FM 5, jaka ta gra jest trudna to ciężko sobie wyobrazić!! AI jest inteligetne do przesady, czuje się jakbym grał z jakimś wytrawnym graczem, a jak wciąga! Cytuj
fristajlo 7 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 (edytowane) Jak II, uprzednio Jak 1 ,Sly2 i CoD 3 :] Edytowane 9 lipca 2011 przez fristajlo Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Digital Devil saga ! Nie moge uwierzyc ze nie zagralem w to cudo wczesniej. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Mercenaries: Playground of Destruction Cytuj
Raziel81 20 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Aktualnie na blacie Maximo: Ghosts To Glory, klimat przywodzi na myśl genialnego MediEvil z szaraka, ogólnie świetnie spędza się przy tym tytule te deszczowe wieczory. MEGA pozytywnie zaskoczyła mnie ta gra Cytuj
Big_Borsuk 0 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 FF XII i Okami, obie całkowicie po polsku Cytuj
Dante 433 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Killer7 Byłem pewny, że kiedyś grałem już ale kojarzę tylko niektóre elementy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Po raz kolejny odpaliłem Okami, ta gra cały czas wygląda fantastycznie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Porwałem PS2 młodszemu bratu, wydałem dwie stówy na MGS2S + MGS3S i... gram jak szalony . PlayStation 2 jest nieśmiertelne, to najlepsza konsola wszechczasów. Xbox 360 leży i się kurzy kiedy ja przemierzam Big Shell i poważnie rozważam inwestycję w kolejne gry na konsolę, której w sumie nie mam . Tak więc, aktualnie: Metal Gear Solid 2: Substance W kolejce czeka Metal Gear Solid 3: Subsistence. Kocham tą grę tak bardzo, że zastanawiam się, czy warto psuć sobie obraz w mojej głowie kolejnym przejściem. Ale wiem jedno: gdybym stracił pamięć, cieszyłbym się przynajmniej z tego, że mógłbym to wszystko (MGSy) przeżyć jeszcze raz. Bo choćby niewiadomo jak długo czekać między kolejnymi powrotami do ukochanych gier, zawsze najważniejsze będziemy pamiętać i nie przeżyjemy już choćby 50% tego, co na początku. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Porwałem PS2 młodszemu bratu, wydałem dwie stówy na MGS2S + MGS3S i... gram jak szalony . PlayStation 2 jest nieśmiertelne, to najlepsza konsola wszechczasów. Co ty nie powiesz? Ja bawię się w Mafie, cholernie zwalony port z PC (jak mafia 2 ) ale mimo tych niedoróbek i braków co do wersji PC gra się przyjemnie:) Męczę też Burnout:Dominator który jest rewelacyjny, grafika to już ocena 11/10 w możliwościach PS2! Najlepsza cześć tej serii jak dla mnie. Również Soul Calibur III pomaga zapomnieć o ponownym kupnie PS3 dzięki FENOMENALNEJ oprawie graficznej, pierwszy raz gram w tą serie na PS2 i na pewno to nie Tekken ale podoba mi się bardzo, szkoda ze nie mam z kim grac:( Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Aktualnie kolejny raz zbieram się za maraton z MGS1-3. Mam plan żeby nie zabijać jak nie trzeba (tzn. prawie wcale). Niedługo premiera MGSHD więc pewnie się nie wyrobie ze wszystkimi częściami. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 (edytowane) Jakiś czas temu skończyłem MGS2:S, teraz gram w Metal Gear Solid 3: Subsistence. Cały czas zabieram się do podsumowania moich przemyśleń nt. MGS2 w odpowiednim temacie, ale nie mogę się za to zabrać kurczę. W kilku słowach: genialna gra. 9+ jak dla mnie. Mimo nie-kierowania Snake'iem (co osobiście uważam za ciekawą zagrywkę). Najbardziej niezrozumiana produkcja ever. A teraz MGS3, na początku trochę się wlokłem (jak to zawsze bywa, za pierwszym przejściem też nie byłem zachwycony przez jakiś czas), dzisiaj 4h jak z bicza strzelił . Przeszedłem z tych jaskiń po walce z Ocelotem do praktycznie momentu, w którym Snake zostaje schwytany. Mimo, że darzę tą grę ogromnym sentymentem, sporo zdążyłem zapomnieć. Beksy na koniec raczej nie przewiduję, ale i tak będzie to niesamowite przeżycie. Dla mnie gra życia, 11/10. Edytowane 28 sierpnia 2011 przez raven_raven Cytuj
gapol 1 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Tekken 4 z kumplami. Codziennie po 3 h :-) Cytuj
proogresywny 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Devil May Cry po raz N-ty. Devil May Cry 2 po raz N-ty... no i w Okami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi