kacprzak1991 196 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Black ukończony i bawiłem sie mega co polecacie jak juz moh wojna o Europę, oba gowy, killzone i wyżej wspomniany black ukończony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Polecam Cold Fear, świetna gra z dreszczykiem. Oczywiście należy ograć wszystkie Silent Hill: 1 na ps1, 2, 3, The Room, Origins i Shattered Memories. Do tego Rresident Evil 4, ale nie każdemu podejdzie lekko irytujące sterowanie. Z FPP/TPP: - cykl Call of Duty daje radę - jeżeli nie grałeś to jeszcze Red Faction 1 i 2 - przy czym 1 bardziej mi się podobała od 2. - Area 51 - Timesplitters: Future Perfect - Snowblind - jak lubisz sandboxy to Mercenaries, jednak gra mnie trochę zmęczyła swoją powtarzalnością. - dziki zachód + sandbox - Gun, naprawdę ciekawa i wciągająca historia, takie ubogie Red Dead Rademption. Z action-adventure; - Beyond Good and Evil - cykl Prince of Persia Z nawalanek naprawdę dobrze prezentuje się Star Wars Force Unleashed. To z gier tych bardziej zachodnich. Z japońskich nawalanek cykl Onimusha. Nic więcej na razie mi do głowy nie przychodzi. A jak chcesz sugerować się ocenami to wskocz >>tutaj<< Edytowane 13 października 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Black ukończony i bawiłem sie mega co polecacie jak juz moh wojna o Europę, oba gowy, killzone i wyżej wspomniany black ukończony? Medal of Honor: Frontline oraz Brothers in Arms : Road to Hill 30 i ewentualnie Call of Duty 2 Big Red One. Chyba najlepsze strzelanki z drugiej wojny światowej jakie w ogołe kiedykolwiek wyszły (a zwłaszcza na ps2, no COD 2 był lepszy sto razy na PC, ale to nieistotne) Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Cod 2 przeszedłem jeszcze za czasów jego premiery na PC a frontline ma tez takie irytujące misje jak ostatnia w wojnie o Europę? Co prawda za 4 razem przeszedłem ja tak ze w zasadzie pod koniec 3 sekundy i misja zrobiona ale trzeba było mieć sposób, ale jednak trochę sie nabluzgalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Cod 2 na ps2 to inna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 A co powiecie na temat red dead revolver! Ktoś ograł i poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Nie gralem wiec to pewnie w najlepszym wypadku jakis sredniak. Cos mi sie recka w PE przypomina i rzeczywiscie slabo bylo raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Chyba 7 dali za bugi, sterowanie i kiepską SI. Lepiej ją sobie zostawić na później. Z Rockstarowych petard szóstej generacji polecam The Warriors i Bullego (w PALu jako Canis Canem Edit). Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Bullego tylko na PC albo na Xboxa, ewentualnie na Wii. Więcej zawartości. Ja nic niestety nie gram, ponieważ piszę pewien tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Killer 7- połączenie strzelaniny FPP i przygodówki/ rpg w niepowtarzalnym stylu (wcielamy się w rolę płatnego zabójcy cierpiącego na schizofrenię z zaburzeniami osobowości). Gra jest mega interesująca, mega wciągająca, mega klimatyczna i mega poj.ebana. Uwielbiam takie . Taką developerską kreatywność cenię sobie w grach bardziej niż graficzne wodotryski i wielkie budżety. Podobnie jest z Catherine na PS3. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 819 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Myślę, że to zdjęcie wyjaśnia wszystko. Jedna z moich "top" gier na PS2 i zdecydowanie "numero uno" wśród serii :3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) Wczoraj sprawdzając czy moje PS2 nadal działa pograłem trochę w Bunout 3 takedown i Mortal Kombat Shaolin Monks. Obie te gry to Edytowane 12 stycznia 2016 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Skończyłem Tomb Raider Legend, teraz pora na Tomb Raider Angel of Darkness Cytuj Odnośnik do komentarza
jakubde85 14 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 W Shadow of Rome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 Gram w vice city, ale na crt trochę cieżko. Pierw poznałem GTA3 na kompie 1024 x 768. Tutaj nie wiem, czy spędzę tyle godzin. Ten blur jakoś irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 Gram w vice city, ale na crt trochę cieżko. Pierw poznałem GTA3 na kompie 1024 x 768. Tutaj nie wiem, czy spędzę tyle godzin. Ten blur jakoś irytuje. blur jest włączony defaultowo i można go w opcjach wyłączyć. Gra od razu duzo lepiej wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) Master league w PES 6 na najwyższym poziomie. Mega miód a niedługo biorę się za FF X Edytowane 25 marca 2016 przez Cosmos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) Onimusha: Warlords, ale to jest sztos Z początku zniesmaczyło mnie trochę w sterowaniu wrzucenie chodzenia i obracania się na d-pada, ale po chwili udało mi się przyzwyczaić. Trochę karny kutas dla twórców za ten pomysł, tym bardziej, że lewy analog stoi odłogiem. Edytowane 29 lipca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Onimusha: Warlords, ale to jest sztos Z początku zniesmaczyło mnie trochę w sterowaniu wrzucenie chodzenia i obracania się na d-pada, ale po chwili udało mi się przyzwyczaić. Trochę karny qtaz dla twórców za ten pomysł, tym bardziej, że lewy analog stoi odłogiem. Takie sterowanie ma swoje zastosowanie przez wykorzystanie typowej dla tej serii (czy też serii SH, trylogii RE) kamery (nie pamiętam jaką ma ona nazwę własną). Unika to tzw. przeskoków podczas przechodzenia miedzy "ekranami", czego w przypadku sterowania analogami nie dałoby się wykluczyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 XM to kamera statyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) Hmm, kompletnie nie zwróciłem uwagi na pracę kamery w tej materii. Faktycznie, to co rzecze XM ma sens. W takim razie cofam negatywną uwagę w stronę deweloperów. ^_^ Po kilkunastu minutach grania sposób poruszania się w zasadzie przestaje sprawiać dyskomfort, a dodaje wręcz nieco dodatkowego oldschoolowego sznytu. Edytowane 29 lipca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Ja kiedyś tez mocno psioczyłem na tego typu kamerę i niewygodę w sterowaniu d-padem, ale potem kupiłem sobie REmake i ustawiłem poruszanie analogiem - puszczałem kur.vy do końca gry przez kuriozalne sytuacje występujące miedzy przechodzeniami miedzy ekranami. Potem wróciłem do klasycznego sterowania i mimo przechodzenia miedzy ujęciami miałem pewność, że postać zawsze będzie biegła gdzie chce, w innych grach też już przestałem na to narzekać. Tak na temat to ja też cisnę Onimushę, natomiast w Dawn of Dreams i zdecydowanie najlepsza cześć, przed "dwójeczką". Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 W Shadow of Rome zuch chłopak. Esencja grywalności (ta siła zadawania ciosów ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Ostatnio zacząłem męczyć Okami. To moje pierwsze podejście do tego tytułu i podoba mi się. Dobrze, że nie ograłem go wcześniej. Jeszcze tyle przede mną 8) Edytowane 24 sierpnia 2016 przez ProstyHeker 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 (edytowane) Silent Hill 3 - jedna z tych gier, w którą za bajtla pykałem dość sporo, ale -naście lat minęło i nawet nie pamiętam czy udało mi się ją skończyć, zresztą pewnie mało co ogarniałem wtedy z fabuły, nie mówiąc już o wszelakich popkulturowych nawiązaniach. Stwierdziłem, że w końcu czas na rundę drugą. Na razie mam jakieś 3 godziny z małym hakiem na liczniku i muszę przyznać, że gra nie zestarzała się jakoś strasznie, ba - modele postaci nawet dziś wyglądają bardzo dobrze, muzyka Yamaoki niezmiennie pieści uszy, a bieganie od savepointu do savepointu wciąga. Nadal świetny tytuł, choć etap w metrze trochę działał na nerwy - (pipi) labirynt schodów i niemal bliźniaczo wyglądających korytarzy. Ile czasu straciłem łażąc w kółko, klnąc pod nosem, to ja nawet nie. No ale wybaczam - przynajmniej wiem, że nie ominąłem jakichś pierdołowatych znajdziek czy innych achievementów - byle w końcu ruszyłem do przodu I troszkę zdziwiło mnie, że grając na normalu zbieram całkiem sporo amunicji. Nastawiałem się na liczenie każdego naboju, a póki co spokojnie mogę sobie pozwolić na czyszczenie pomieszczeń czy korytarzy z np. 2-3 słabszych przeciwników, lub jednego silnego, jeśli znudzi mnie ich wymijanie.Potem mam ambitny plan, by zmierzyć się z czarną owcą, czyli czwóreczką, a następnie, niejako w nagrodę, powrócić do najwspanialszej dwójki. Edytowane 3 września 2016 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi