wiki1993 539 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Po skończeniu Fahrenheita w ciągu 2 dni (...) zabieram się za The Simpsons Game Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 (edytowane) dzis obudziłam sie ok. szóstej rano i widze włącząna konsolę a na czytniku BLACK na ostatnim checkpoincie, wzięłam sie do roboty i skonczyłam btw, na normalu w ostatniej misji wydawało sie najpierw że jest za duzo apteczek i robi sie zbyt łatwo, ale okazało sie, że nie do końca, bo trzeba było znaleźć odpowiedni sposób, metoda 'na Jana' nie skutkuje:>, czekam na jakąś kontynuację, bo gra wyjątkowo wypaśna od razu zabrałam sie za Viewtiful Joe, przeszłam kawałek i dałam konsoli odpocząć omg, jak ja dawno nie grałam w platformera! fajny klimat, muzyka daje rade, oldskulem wieje na kilometr, zatrzymałam sie przy 'jednorękim bandycie', wciąga jak wszyscy diabli! Edytowane 27 sierpnia 2008 przez ogicool Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Od wczoraj REZ beczka miodu, w dodatku bez dna. Niby tylko 5 aren ale przyjemność ze śrubowania wyników nie do opisania. No i rzecz jasna muzyka - dla mnie cudo. Tytuł ten nieprędko wyląduje w pudełku Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 dziś skończyłam Yakuzę (korzystając z wolnego weekendu zrobiłam sobie maraton po 9 godzin dziennie ^_^ ) Gra jest moim zdaniem rewelacyjna, fabuła świetna, lubię takie klimaty. Jeszcze do niej wrócę i pobawię się w zaliczanie misji pobocznych i szukanie kluczyków do skrytek (ogółem mam jakieś 85% gry). Po za tym gram ostatnio po trochu w Ratchet&clank, suikodden 4, SMT: nocturne, Urban Chaos: riot response, gun... Cytuj
kamil 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Ja ostatnio gram w Fife 2004 i w GTA 5 Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Jestem w połowie GoW2, powolutku się wkręcam w Kingdom Hearts, wczoraj zakupiłem Silent Hill 2 w wersji kolekcjonerskiej na znanym serwisie aukcyjnym i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie i będę mógł po raz kolejny spędzić z nim długie mroczne wieczory =) Na półce na swoją kolej czekają jeszcze takie tytuł jak FF XII, DMC3. Ah będzie się działo. )) Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 wczoraj zakupiłem Silent Hill 2 w wersji kolekcjonerskiej na znanym serwisie aukcyjnym i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie i będę mógł po raz kolejny spędzić z nim długie mroczne wieczory =) Tez kupilem sobie niedawno SH2 mimo, ze kilka lat temu ukonczylem na pc, chce z tej gry wycisnac wszystkie soki na ps2, poza tym pogrywam sobie teraz w DQVIII i jest zayebiscie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Black, przekonałem sie:) Cytuj
verde94 0 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 (edytowane) na tych wakacjach przeszedłem FFVII, - Najlepsza gra wszech czasów....11/10 Odin Sphere, - action RPG z ręcznie rysowaną grafiką 2D 8,5/10 FFVII: Dirge of Cerberus, - Kompilacja FFVII[taka sobie strzelana]{w niektórych momentach wyssana z palca] 7,5/10 TR Legend, -Popykać fajnie ale fabuły brak i generalnie jakoś mnie nie porwało- 6,5/10 Shadow of the Colossus-Piękna klimatyczna, ale troche monotonna i trochę niedopowiedzeń 8,5/10 Przechodzę ICO- cudowna klimatyczna gra 9/10 i mam jeszcze zamiar przejść FF X-ponoć fajne z relacji kuzyna, ale zobaczymy ;p no a potem do szkoły i czasu nie będzie... ;p i czasem przygrywam w Gitar Hero II- gra muzyczna taka fajna do pobawienia się Amplitude-to co wyżej ale inny typ Dance dance revolution supernova 2 -na macie sobie tańcuje xD też fajne ale jakoś głupio samemu Tekken 5- ale tylko arcade bo nie mam skim grać[gram śliczną asuką] jak już wspomniałem nie mam z kim grać na multi nie mam rodzeństwa a rodzice odpadają a mój kuzyn konsolowiec w wojsku... a moi koledzy wolą grać w tibię żal ;P Pozdrawiam... Edytowane 28 sierpnia 2008 przez verde94 Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Ostatnio skończyłem THPS3 (po raz szósty) i Urban Chaos: Riot Response. No i cholera niemam w co grać, miałem NFS MW, to mi się płytka zwaliła, poza tym jeszcze pograłem chwilkę w Max payne 2...framrate i sterowanie w tej grze przyprawia o myśli samobójcze x_x Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Juiced 2 .... PES2008....Burnout Revenge......Valkiria Profile 2......DBZ SAGAS.....Sonic Heroes Cytuj
Raziel81 20 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 dziś skończyłam Yakuzę (korzystając z wolnego weekendu zrobiłam sobie maraton po 9 godzin dziennie ^_^ ) Gra jest moim zdaniem rewelacyjna, fabuła świetna, lubię takie klimaty. Jeszcze do niej wrócę i pobawię się w zaliczanie misji pobocznych i szukanie kluczyków do skrytek (ogółem mam jakieś 85% gry). Po za tym gram ostatnio po trochu w Ratchet&clank, suikodden 4, SMT: nocturne, Urban Chaos: riot response, gun... A ja skończyłem ją na 100% (wszystkie kluczyki, laseczki, poboczne questy). Genialna dorosła i wciągająca fabuła. Mało jest w tych czasach takich gier na rynku, gdzie historia gra pierwsze skrzypce i tylko czeka się na jakąś wstawkę by poznać dalszy los naszego bohatera. Szkoda, że większość gier skupia się tylko na strzelaniu, efektywności i totalnej rozwałce z przeróżnymi wodotryskami zapominając o chociaż troszkę bardziej rozwiniętej i sensownej fabule... grafika to nie całość z jakiej składa się gra, lecz wyłącznie jeden z jej elementów miłych dla oka ^_^ Cytuj
LONGER_TOM 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Moje 3 grosze: aktualnie gram w "God of War" i "Shadow of the Colossus", a czaję się na "Naruto: Ultimate Ninja 3" i jak tylko skończę jedynkę - "God of War 2" Cytuj
Iron 18 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ostatnio to rozwalam wszystko w dzień tzn Darkwatch, Wipeout Fusion, trochę dłużej bo 3 dni przechodziłem kolejny raz yakuze,a teraz gram w SSX3 i Tomb Raidera Anniversary szału nie ma ale przynajmniej jest co robić oprócz drapania się po jajach po obiedzie Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Digital Devil Saga 2 - koło 20 godzin gry. Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Posiada ktoś tą grę ...............................Y's The Ark of Napishtim PS2 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Simpsons Game - Fajne . Crash Twinsanity - trudne... ale fajne. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) Aktualnie nadrabiam zaległości growe bo przez następne 2 miesiące na PS3 wyjdzie sporo niezłych gier i nie będę miał raczej czasu na granie na PS2 : Shadow of the Colossus Shin Megami Tensei: Persona 3 Project Zero (Fatal Frame) Yakuza Edytowane 21 września 2008 przez Paliodor Cytuj
imit 1 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Ja aktualnie przechodzę GTA: San Andreas. Cytuj
daras 3 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Ja aktualnie przechodzę GTA: San Andreas. Ja to samo. Poki jeszcze nie mam HDTV, PS3 kupowal nie bede i nadrobie zaleglosci z PS2. W dalszej kolejnosci RE4, serie Prince of Persia, ICO, Shadow of the Colossus, Okami i mam chrapke na Wipeout Fusion Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Ja aktualnie przechodzę GTA: San Andreas. Ja to samo. Poki jeszcze nie mam HDTV, PS3 kupowal nie bede i nadrobie zaleglosci z PS2. W dalszej kolejnosci RE4, serie Prince of Persia, ICO, Shadow of the Colossus, Okami i mam chrapke na Wipeout Fusion Masz przed sobą najlepsze gry na ps2 , z wyróżnieniem dla tej pierwszej. Cytuj
daras 3 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Ja aktualnie przechodzę GTA: San Andreas. Ja to samo. Poki jeszcze nie mam HDTV, PS3 kupowal nie bede i nadrobie zaleglosci z PS2. W dalszej kolejnosci RE4, serie Prince of Persia, ICO, Shadow of the Colossus, Okami i mam chrapke na Wipeout Fusion Masz przed sobą najlepsze gry na ps2 , z wyróżnieniem dla tej pierwszej. Wlasnie tak ostatnio przegladalem stare numery PE i zapisywalem na kartce co jeszcze musze zaliczyc przed smiercia PS2. Jeszcze dodam Tomb Raider: Anniversary i Killzone. Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 ff12 po raz drugi (ta gra uzaleznia:) oraz kilka popierdulek dla relaxu, w nic innego teraz nie chce mi sie grac Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Suikoden V - tym razem na 100%, 108 Stars here i come Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi