Hubert249 4 279 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Wczoraj kupilem black , i tak jakos zeszlo do 2 w nocy Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Tomb Raider Anniversary.Polecam wszystkim lubiącym główkowanie w sporych lokacjach.Gra jest przykładem na to ,że nie wszystko co kojaży się z ogólnie przyjętym marketingiem jest pozbawione "głębii".Szkoda tylko,że pewnie nie doczekamy się kolejnej części na czarnulę... tomb raider: underworld ukaże się na czarnulke Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Soul Calibur 3, czasami Guitar Hero 3 i emu NES'a (wszystko multi) Cytuj
Robert542 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Guitar Hero II Devil May Cry Ratchet & Clank Cytuj
defjam 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 shadow hearts: from new world pes2008 resident evil 4 Cytuj
mishka 5 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Devil May Cry 2 (ale to slabe jest, jedynka duuzo bardziej mi sie podobala) Tony Hawk Proving Ground (tu rowniez slabiutko, SKATE miazdzy) PES 2008 Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 a ja sobie pogrywam w Tourist Trophy:) W sumie gierka troszkę dziwna.Nie wiem czy to moje schorzenie ale jakoś brakuje Dynamiki tej ścigałce.Może mi sie wydaje:) A poza Tym modele motocykli bardzo ładnie wykonane:) Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 obecnie: PS2: Jak X GC: Super Mario Sunshine PSP: (w podróży) Daxter Burnout: Dominator Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Hehe zakupiłem ostatnio Burnout revenge i Moh Wojna w Europie i nie żałuje moh zarąbisty ( Call of Duty to to nie jest ale robi i tak ) a burnout to czysta adrenalina tryskająca uszami Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Wczoraj ukończyłem Genji. nie spodziewałem się czegoś wielkiego ale zostałem pozytywnie zaskoczony. Gra opowiada historię zwaśnionych stron Genji i Henji bodajże, które walczą ze sobą próbując przejąć kontrolę nad wszystkimi kryształami Amahagane, dającymi wielką moc. (tak w skrócie). Wcielamy się w wojowników Genji - posługującego się dwoma mieczami Yoshitsune i (bądź) wielkiego mnicha z jeszcze większą belką czy halabardą w łapie - Benkeia. Przejdę szybko do plusów i minusów: + piękna grafika jak na możliwości ps2, bardzo ładne krajobrazy, świetne postacie doskonale animowane w czasie walki (gra w założeniach podobna do Onimushy tylko bardziej do 3 - z ruchomą kamerą - ale grafika wydaje mi się tutaj jeszcze lepsza) + bardzo ładna ścieżka dźwiękowa + prosty i dosyć efektowny system walki (chociaż dla hardcorowców łykających DMC 3 wna DMD będzie on minusem - ja jestem średnio doświadczonym graczem Gow i DMC za sobą więc nie narzekałem). Opiera się na w sumie atakach szybkich łączonych w kombosach i atakach mocnych drugim buttonem - oczywiście można je łączyć tworząc komba. Ale dochodzi tu taka innowacja jak moc Kamui odpalana L1 - pozwalająca zwalniać czas i w tym momencie dzięki przechwytom i kontrom zabijać przeciwników 1 ciosem. Naprawdę fajnie to wygląda jak powalamy 1 uderzeniem 5 chłopa, albo wykańczamy ich po kolei w śmiercionosnym balecie + elementy rpg, w postaci tabelek współczynników (siła , atak, HP, doświadczenie), każda broń, zbroja którą kupimy jest także niemi opisana. Kupujemy lub znajdujemy rożne roślinki lecznicze, proszki, klejnoty polepszające współczynniki itp itd. + duża ilość fajnie zaprojektowanych bosów ( tygrysosmok, aztecki czteroręki olbrzym, wieeelki feniks, generałowie wroga, nawiedzone świątynie itp itd - naprawdę ładnie się bossowie brezentują i cieszą oko. - fajne postacie minusy: - dla niektórych długość rozgrywki (ja nie narzekam - bo naliczniku miałem 12 godzin - więc całkiem przyzwoity wynik) - ale - plansze przechodzi się praktycznie 2 razy - najpierw Benkeiem - otwierając za pomocą jego brutalnej siły wszelkie niedostępne drzwi i przejścia, później Yoshitsune - możemy wejść w niedostępne miejsca. Yoshitsune także wyżej skacze co pozwala mu dosięgnąć wyższe platformy. Ale układy wrógów, czy przedmiotów są często inne dla obu bohaterów- np. w Świątyni Światła. - poziom trudności - zaopatrując się w lecznicze ziółka i proszki, zginąłem w tej grze dosłownie z 10 razy? - łatwi bossowie - praktycznie szybko opanowujemy co i jak, zwalniamy czas na bossów co pomaga (chociaż dla tych strzelających to trzeba i zwolnić parę razy aby odbić projectile - na szczeście bossów trzeba trochę podziubać, ale przy żadnym wielce się nie spociłem. Ogólnie przyjemna, bardzo ładna młócka z elementami rpg, kto lubi Onimushe nie powinien się zawieść. Ode mnie 8+/10. Cytuj
White 23 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 tomb raider: underworld ukaże się na czarnulke serio serio? To o co chodziło Hiv'owi jak w zapowiedzi underworld'a napisał "tylko dla posiadaczy PS2 mam złą wiadomość"?? Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Tomb Raider: Underworld także na PS2! http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&s...amp;newsid=3994 Miejmy nadzieję, że to prawda Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 (edytowane) Jako ze ps3 mi wlasnie zdechła, podłaczyłem sobie ps2 po componencie do televizora ( gry na ps2 wygladają jak żyg alkoholika na lcdeku ) i przechodze czwarty raz DMC3, zaczynam znowu FF12 a w przerwach Kingdom Hearts (KH kupiłem ze 3 lata temu ale jeszcze nie miałem okazji w nią pograć). Edytowane 14 lutego 2008 przez Afroman Cytuj
Pabelek 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Aktualnie God of War 2 i piąty Tekken. PS2 mam od paru godzin ale już moge powiedzieć jedno; warto ją kupić choćby dla GoW'a 2 MASAKRA Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Pierwszy Kingdom Hearts, a w przerwach PES6 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Kingdom Hearts FF XII ...w drodze GOW2 Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Odświeżyłem Burnout Revenge to dobijam złote medale gdzie jeszcze jestem w stanie. Oprócz tego Super Robot Taisen Original Generation Gaiden (Atlus, fani pragną tłumaczenia...) Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Burnout Dominator i Black. Ta pierwsza jest naprawde wkur.wiająca czasami!!!! Najtrudniejszy Burnout. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 a u mnie aktualnie w konsoli kręci się krążek z Prince of Persia: Sands of Time do zakupu zachęciły mnie wysokie oceny, przed włączeniem nie wyobrażałem sobie jak można bez straty klimatu pierwowzory przenieść tą grę w 3d a jednak wielkie zaskoczenie bo gra jest świetna Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Ja na razie szpilam w GTA:VCS.Kiedy mam ochotę postrzelać zapuszczam Blacka a codziennie po3,4 meczyki w nowego PES-a Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 runda w time spitter(a)s zawsze dobra nie nadanżam za newsami Cytuj
xbor 54 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 GTA: SA Def Jam: FF NY i przymierzam sie do drugiego przejścia jednej z najlepszych gier jakie grałem czyli RE4 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 skonczylem Black wiec nadeszla pora na God of War 2 ( yeeeahhh ^_^) , oczywiscie jako odstresowywacz po/przed praca : Soul Calibur 3 & Tekken 5 peace Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi