Opublikowano 10 lutego 200817 l Tomb Raider Anniversary.Polecam wszystkim lubiącym główkowanie w sporych lokacjach.Gra jest przykładem na to ,że nie wszystko co kojaży się z ogólnie przyjętym marketingiem jest pozbawione "głębii".Szkoda tylko,że pewnie nie doczekamy się kolejnej części na czarnulę... tomb raider: underworld ukaże się na czarnulke
Opublikowano 11 lutego 200817 l Devil May Cry 2 (ale to slabe jest, jedynka duuzo bardziej mi sie podobala) Tony Hawk Proving Ground (tu rowniez slabiutko, SKATE miazdzy) PES 2008
Opublikowano 11 lutego 200817 l a ja sobie pogrywam w Tourist Trophy:) W sumie gierka troszkę dziwna.Nie wiem czy to moje schorzenie ale jakoś brakuje Dynamiki tej ścigałce.Może mi sie wydaje:) A poza Tym modele motocykli bardzo ładnie wykonane:)
Opublikowano 12 lutego 200817 l obecnie: PS2: Jak X GC: Super Mario Sunshine PSP: (w podróży) Daxter Burnout: Dominator
Opublikowano 12 lutego 200817 l Hehe zakupiłem ostatnio Burnout revenge i Moh Wojna w Europie i nie żałuje moh zarąbisty ( Call of Duty to to nie jest ale robi i tak ) a burnout to czysta adrenalina tryskająca uszami
Opublikowano 14 lutego 200817 l Wczoraj ukończyłem Genji. nie spodziewałem się czegoś wielkiego ale zostałem pozytywnie zaskoczony. Gra opowiada historię zwaśnionych stron Genji i Henji bodajże, które walczą ze sobą próbując przejąć kontrolę nad wszystkimi kryształami Amahagane, dającymi wielką moc. (tak w skrócie). Wcielamy się w wojowników Genji - posługującego się dwoma mieczami Yoshitsune i (bądź) wielkiego mnicha z jeszcze większą belką czy halabardą w łapie - Benkeia. Przejdę szybko do plusów i minusów: + piękna grafika jak na możliwości ps2, bardzo ładne krajobrazy, świetne postacie doskonale animowane w czasie walki (gra w założeniach podobna do Onimushy tylko bardziej do 3 - z ruchomą kamerą - ale grafika wydaje mi się tutaj jeszcze lepsza) + bardzo ładna ścieżka dźwiękowa + prosty i dosyć efektowny system walki (chociaż dla hardcorowców łykających DMC 3 wna DMD będzie on minusem - ja jestem średnio doświadczonym graczem Gow i DMC za sobą więc nie narzekałem). Opiera się na w sumie atakach szybkich łączonych w kombosach i atakach mocnych drugim buttonem - oczywiście można je łączyć tworząc komba. Ale dochodzi tu taka innowacja jak moc Kamui odpalana L1 - pozwalająca zwalniać czas i w tym momencie dzięki przechwytom i kontrom zabijać przeciwników 1 ciosem. Naprawdę fajnie to wygląda jak powalamy 1 uderzeniem 5 chłopa, albo wykańczamy ich po kolei w śmiercionosnym balecie + elementy rpg, w postaci tabelek współczynników (siła , atak, HP, doświadczenie), każda broń, zbroja którą kupimy jest także niemi opisana. Kupujemy lub znajdujemy rożne roślinki lecznicze, proszki, klejnoty polepszające współczynniki itp itd. + duża ilość fajnie zaprojektowanych bosów ( tygrysosmok, aztecki czteroręki olbrzym, wieeelki feniks, generałowie wroga, nawiedzone świątynie itp itd - naprawdę ładnie się bossowie brezentują i cieszą oko. - fajne postacie minusy: - dla niektórych długość rozgrywki (ja nie narzekam - bo naliczniku miałem 12 godzin - więc całkiem przyzwoity wynik) - ale - plansze przechodzi się praktycznie 2 razy - najpierw Benkeiem - otwierając za pomocą jego brutalnej siły wszelkie niedostępne drzwi i przejścia, później Yoshitsune - możemy wejść w niedostępne miejsca. Yoshitsune także wyżej skacze co pozwala mu dosięgnąć wyższe platformy. Ale układy wrógów, czy przedmiotów są często inne dla obu bohaterów- np. w Świątyni Światła. - poziom trudności - zaopatrując się w lecznicze ziółka i proszki, zginąłem w tej grze dosłownie z 10 razy? - łatwi bossowie - praktycznie szybko opanowujemy co i jak, zwalniamy czas na bossów co pomaga (chociaż dla tych strzelających to trzeba i zwolnić parę razy aby odbić projectile - na szczeście bossów trzeba trochę podziubać, ale przy żadnym wielce się nie spociłem. Ogólnie przyjemna, bardzo ładna młócka z elementami rpg, kto lubi Onimushe nie powinien się zawieść. Ode mnie 8+/10.
Opublikowano 14 lutego 200817 l tomb raider: underworld ukaże się na czarnulke serio serio? To o co chodziło Hiv'owi jak w zapowiedzi underworld'a napisał "tylko dla posiadaczy PS2 mam złą wiadomość"??
Opublikowano 14 lutego 200817 l Tomb Raider: Underworld także na PS2! http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&s...amp;newsid=3994 Miejmy nadzieję, że to prawda
Opublikowano 14 lutego 200817 l Jako ze ps3 mi wlasnie zdechła, podłaczyłem sobie ps2 po componencie do televizora ( gry na ps2 wygladają jak żyg alkoholika na lcdeku ) i przechodze czwarty raz DMC3, zaczynam znowu FF12 a w przerwach Kingdom Hearts (KH kupiłem ze 3 lata temu ale jeszcze nie miałem okazji w nią pograć). Edytowane 14 lutego 200817 l przez Afroman
Opublikowano 15 lutego 200817 l Aktualnie God of War 2 i piąty Tekken. PS2 mam od paru godzin ale już moge powiedzieć jedno; warto ją kupić choćby dla GoW'a 2 MASAKRA
Opublikowano 16 lutego 200817 l Odświeżyłem Burnout Revenge to dobijam złote medale gdzie jeszcze jestem w stanie. Oprócz tego Super Robot Taisen Original Generation Gaiden (Atlus, fani pragną tłumaczenia...)
Opublikowano 17 lutego 200817 l Burnout Dominator i Black. Ta pierwsza jest naprawde wkur.wiająca czasami!!!! Najtrudniejszy Burnout.
Opublikowano 17 lutego 200817 l a u mnie aktualnie w konsoli kręci się krążek z Prince of Persia: Sands of Time do zakupu zachęciły mnie wysokie oceny, przed włączeniem nie wyobrażałem sobie jak można bez straty klimatu pierwowzory przenieść tą grę w 3d a jednak wielkie zaskoczenie bo gra jest świetna
Opublikowano 19 lutego 200817 l Ja na razie szpilam w GTA:VCS.Kiedy mam ochotę postrzelać zapuszczam Blacka a codziennie po3,4 meczyki w nowego PES-a
Opublikowano 22 lutego 200817 l GTA: SA Def Jam: FF NY i przymierzam sie do drugiego przejścia jednej z najlepszych gier jakie grałem czyli RE4
Opublikowano 22 lutego 200817 l skonczylem Black wiec nadeszla pora na God of War 2 ( yeeeahhh ^_^) , oczywiscie jako odstresowywacz po/przed praca : Soul Calibur 3 & Tekken 5 peace