Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 po finale nie będziesz mógł spać i stracisz wiarę w ludzkość Szczerze powiem że się boje. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Odpadlem po czterech odcinkach, głowny bohater irytujacy i grany przez aktora ktorego nie trawie. Obok The wire to nawet nie lezało. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Odpadlem po czterech odcinkach, głowny bohater irytujacy i grany przez aktora ktorego nie trawie. Obok The wire to nawet nie lezało. Już możesz się wylogować permanentnie. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Zacząłem oglądać jakis tydzien temu i juz jestem w polowie drugiego sezonu. Jest spoko, ale na razie szczena nie opadala, no może trochę przy akcji z Vic+kuchenka . Serial na pewno szybciej się rozkręcił niż The Wire, którego opuscilem po 5 epach, ale na pewno kiedys do niego wroce. Napiszcie tylko kiedy dojdą jakies nowe postaci, bo stale ogladanie tych samych paszcz troche nudzi, no i kiedy pojawi sie ten/ta Kavanaugh, bo podjaraliscie mnie fhój. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 Lem ogór mi przypomniał dzisiaj bede stawiał tutaj za niego świeczki ['] Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 obejrzałem całość, finał był naprawdę gorzki Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Jeden z najbardziej wieloznacznych i genialnie magicznych widoków w historii TV. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 najbardziej przeje.bane i tak miał ronnie: Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Scena w domu u Shane'a to też majstersztyk. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 (edytowane) najbardziej przeje.bane i tak miał ronnie: jasne, lepiej byc rozerwanym od pasa w dól granatem, wiezinie to dopiero masakra. No chyba ze to konkurs kto da lepszego screena. Edytowane 15 czerwca 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 ostatnio obejrzalem calosc z kobieta drugi raz. podobalo sie tak samo jak za pierwszym razem. sezony 5, 6 i 7 urywaja leb. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 najbardziej przeje.bane i tak miał ronnie: jasne, lepiej byc rozerwanym od pasa w dól granatem, wiezinie to dopiero masakra. No chyba ze to konkurs kto da lepszego screena. wiezienie dla policjanta to faktycznie prawdziwy piknik Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 jasne lepiej byc rozerwanym granatem. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 najgorzej to mial on :potter: Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Jeden z najbardziej wieloznacznych i genialnie magicznych widoków w historii TV. sorry, ale nie zostal rozerwany granatem wiec sie nie liczy Scena w domu u Shane'a to też majstersztyk. zostal rozerwany granatem? nie? to niech spada na drzewo najgorzej to mial on :potter: nie no, to zupelny lajt bo nie zostal rozerwany granatem Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 (edytowane) jestes niedorozwiniety, teka napisal ze ronni mial najgorzej, a ja skazałem kogos kto mial jeszcze gorzej. Ty lecisz w skrajnosci iwmawiasz mi ze wiezienie i robienie lachy kolesiowi jest zayebiste nawet. Edytowane 15 czerwca 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Teka, tak jak pozostali, pisal o finale serialu, panie dorozwiniety. Poza tym bagatelizowanie losu postaci bo Twoj ulubiony bohater mial "gorzej" jest niemadre. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 ta rozmowa jest niemadra Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 (edytowane) To to był prawdziwy rozpierdol. PS. wolałbym być rozerwany granatem niż będąc brudnym gliną być obiektem jego śledztwa. Edytowane 19 czerwca 2011 przez Masorz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 wolałbym robić lachę gościowi niż mieć w więzieniu piknik będąc policjantem Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Wczoraj skończyłem - uber serial. Odnoszę wrażenie, że scenariusz nie był pisany z odcinka na odcinek, ani z sezonu na sezon, lecz był już kompletny przed rozpoczęciem zdjęć do pilota, nie przypominam sobie żadnego serialu z taką spójnością fabularną. Oklaski za oryginalny pomysł na zdjęcia - wszystko kręcone z ręki, nieraz kamera umieszczona jest w jakimś zakamarku i zoomowana na centrum wydarzeń, co sprawia wrażenie jakby akcje policji naprawdę były śledzone z ukrytej kamery. Jedynie aktorsko serial czasem wypada miernie - Ronnie, Wyms (to tylko 2 przypadki) powinni grać najwyżej gościnnie. I w finale brakowało mi tylko śmierci Wyms i jednej z ostatnich scen, w której Dutch zostaje kapitanem. W ogoóle Dutch, to genialna postać, szkoda, że nie zrobili z niego większego maderfakera jesli chodzi o rozgryzanie psychiki podejrzanych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi