Masorz 13 197 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Chyba se conajmniej 1 pierwszy sezon znowu oglądnę przez Ciebie. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 (pipi)a scena przesłuchana Vic'a to mistrzostwo warte ogladania 7 sezonow Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 (edytowane) Lepiej późno niż wcale.Kończę właśnie ponownie 3 sezon. Ten serial to mój top 1 wszech czasów. Produkcje HBO może i są lepsze ogólnie, ale takich emocji jak w the shield to żaden z nich mi nie dał. No i w kategorii 'najlepsze zakończenie' zdecydowane wygrywa.nuta z 2 sezonu jakby to puścili na zakończenie z kluczowymi fragmentami wszystkich sezonów, to bym się chyba popłakał @up a zes mu spoilera zasadzil =/ Edytowane 2 kwietnia 2013 przez Dahaka Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Jakbyś nie napisał, że to spoiler to pewnie by nawet nie wiedział. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 No nie jest to w sumie mocny spoiler, bo jeżeli dobrze pamiętam to Vic był przynajmniej parę razy przesłuchiwany przez cały serial. Więc nic Ci raczej nie zepsuto. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 No lepiej unikaj tego tematu do czasu obejrzenia wszystkiego bo zaraz wpadnie Milan i będziesz miał pozamiatane Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Teddy dobrze prawi, najlepiej wyraź opinię dopiero po całości, bo zepsuć sobie coś takiego jak The Shield to chyba gorzej niż masturbować się publicznie z palcem włożonym w anusa. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Ostatni dobry? To ile tych seriali widziałeś? Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 (edytowane) Żartujesz? To jest raptem wierzchołek góry lodowej, wymieniłeś praktycznie tylko produkcje dwóch stacji, na dodatek nie wszystkie godne uwagi. Seriali wartych obejrzenia są dziesiątki. Jak Ci się skończą pomysły, to przyjdź do odpowiedniego tematu popytać. Ja seriale oglądam nałogowo od jakichś 8 lat bez przerwy i jeszcze mi się nie skończyły te warte mojego czasu, a jestem bardzo wybrednym widzem. Edytowane 3 kwietnia 2013 przez Gość Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Ja seriale oglądam nałogowo od jakichś 8 lat bez przerwy Ja od mniej więcej 6 A ile jeszcze przede mną X_X Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Żartujesz? To jest raptem wierzchołek góry lodowej, wymieniłeś praktycznie tylko produkcje dwóch stacji, na dodatek nie wszystkie godne uwagi. Seriali wartych obejrzenia są dziesiątki. Jak Ci się skończą pomysły, to przyjdź do odpowiedniego tematu popytać. Ja seriale oglądam nałogowo od jakichś 8 lat bez przerwy i jeszcze mi się nie skończyły te warte mojego czasu, a jestem bardzo wybrednym widzem. no grigori to wielki autorytet w dziedzinie serialu więc zawsze uderzaj do niego po rekomendacje. przy okazji spytaj się o co w końcu chodziło w tym całym LOST. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Mój ziomek zaczął oglądać serial. Skończył właśnie 3 sezon i uważa, że zabicie Terryego przez Vica było debilne. Jego argumenty:- Lem i Ronnie kompletnie nie reagują na jego śmierć w podejrzliwy sposób, czyli Vic nie miał w planach go usunąć ze strajk timu bez zabijania- dlaczego Vic nie usunął go w bardziej tradycyjny sposób? Wrobić go w coś etc, ogólnie tak aby przeżył?- nawet jeśli mu nie zależało na nie zabijaniu DOBREGO POLICJATNA, to dlaczego potem nie zachowuje się w podobny sposób i pomaga BYŁEMU GANGSTEROWI, któremu niesłusznie podłożyli broń?Jakieś kontrargumenty, czy faktycznie jest to naciągane? Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Mój ziomek zaczął oglądać serial. Skończył właśnie 3 sezon i uważa, że zabicie Terryego przez Vica było debilne. Jego argumenty:- Lem i Ronnie kompletnie nie reagują na jego śmierć w podejrzliwy sposób, czyli Vic nie miał w planach go usunąć ze strajk timu bez zabijania- dlaczego Vic nie usunął go w bardziej tradycyjny sposób? Wrobić go w coś etc, ogólnie tak aby przeżył?- nawet jeśli mu nie zależało na nie zabijaniu DOBREGO POLICJATNA, to dlaczego potem nie zachowuje się w podobny sposób i pomaga BYŁEMU GANGSTEROWI, któremu niesłusznie podłożyli broń?Jakieś kontrargumenty, czy faktycznie jest to naciągane? - Lem i Ronnie nic nie wiedzą, myślą, ze Terrego zabił ten gangster. O całej sprawie wie tylko Vic i Shane. - Terry był podstawiony przez Acevede, wrobienie go byłoby przyznaniem się do korupstwa strike teamu - tego już nie pamiętam, komu podłożyli broń? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Broń podłożono kolesiowi, który jak się potem okazuje wyszedł na prostą, Vic postanowił mu zadośćuczynić. Nie można zapominać, że Mackey kieruje się zrytym poczuciem sprawiedliwości, które sam sobie kreuje. Dlatego też zabicie nawet dobrego gliny będącego w drużynie, którą miał potem sprzedać jest ok, bo ratuje w ten sposób interesy swoich najbliższych. Ktoś kto donosi na znajomych jest dla niego kanalią (każdy kto obejrzał cały serial wie jaka płynie z tego ironia). Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Gdzie w zatoce moge dostac pełne sezony od 2 w góre? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 The.Shield.COMPLETE.DVDRip.XviD-Rogue. Dobra jakość i 16:9. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 A są do tego "wydania" napisy PL? Cytuj
ghost1500 4 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 The.Shield.Season.2.HQ.x264.ac3.subs-MCH -jakość lepsza niż dvd rip Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 The.Shield.Season.2.HQ.x264.ac3.subs-MCH -jakość lepsza niż dvd rip Tylko, że w tej wersji są wgrane napisy ;/ 1 Cytuj
ghost1500 4 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Jaki problem je w media player classic wyłączyć? zresztą ja wrzucałem polskie suby do folderu i automatycznie się włączały Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 The.Shield.Season.2.HQ.x264.ac3.subs-MCH -jakość lepsza niż dvd rip To również DVD rip... Plus z tego co pamiętam sezon trzeci był obcięty do 4:3. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 (edytowane) Kończe właśnie 5 sezon. Przedostatni odcinek, końcówka. Leci ta nuta Masakra, za każdym razem gdy śpiewane są słowa "killer in me is the killer in you" kamera pokazuje Shane'a. Tzn. za pierwszym razem jest rzut na wika(killer is me...) po czym przejście na Shane'a (killer is you). Drugi raz Lem i Shane są razem przy tym momencie, trzeci raz to samo tylko z Ronniem, słowa "killer in me" po czym ujęcie na Shane'a i "killer is you". Czwarty raz Shane jest sam... Czyli wszyscy czterej ze strajk timu pojawiają się przy tych słowach z ShanemMega smaczek. Co do tego drugiego, trzeciego i czwartego to nie jestem pewien czy zamierzone, ale pierwsze z viciem ewidentnie tak. Głębokie (pipi).Ciekaw jestem czy ktoś to wychwycił, kiedy serial był emitowany pierwszy raz i zrozumiał co się stanie w następnym odcinku... EDIT: małe rozwinięcie zawartości spoilera Edytowane 12 kwietnia 2013 przez Dahaka Cytuj
marjano 161 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 “I guess enough painkillers can make even the worst kind of hurt go away. The thing you need to know is that Mara was innocent and Jackson was innocent. They didn’t know what they were drinking and their last moments together were happy ones. They left the way I first found them, perfect and innocent. They were innocent and they’re in heaven now and we’ll always be a family. The guilty ones are me and Vic. Vic led, but I kept following. I don’t think one’s worse than the other, but we made each other into something worse than our individual selves. I wish I’d never met him. I see it all now. There’s no apologies I can make, no explanations I can give, I was who I was and I can’t be that person any more. I can’t let myself…” <lezy w pozycji embrionalnej i ssie kciuka> 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi