tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) “I guess enough painkillers can make even the worst kind of hurt go away. The thing you need to know is that Mara was innocent and Jackson was innocent. They didn’t know what they were drinking and their last moments together were happy ones. They left the way I first found them, perfect and innocent. They were innocent and they’re in heaven now and we’ll always be a family. The guilty ones are me and Vic. Vic led, but I kept following. I don’t think one’s worse than the other, but we made each other into something worse than our individual selves. I wish I’d never met him. I see it all now. There’s no apologies I can make, no explanations I can give, I was who I was and I can’t be that person any more. I can’t let myself…” <lezy w pozycji embrionalnej i ssie kciuka> : ( : ( : ( Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 mam nadzieje ze sie do poniedzialku wylecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak lem umarl i jak czytali list szejna to plakalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Spoko serial ale nie plakalem. Whitaker mia dobra role. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Obejrzałam ostatnio kilka odcinków dopiero, no i wybaczcie, nuda. Fajne postacie, parę smaczków, ale nic takiego aż, mam nadzieję, że się rozbuja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gryzłam sie w keks 3 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no chyba Cie suty bolą Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Obejrzałam ostatnio kilka odcinków dopiero, no i wybaczcie, nuda. Fajne postacie, parę smaczków, ale nic takiego aż, mam nadzieję, że się rozbuja. Co za brednie xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Serio, serio, tysiąc razy bardziej wolę pana Łajta! No ale niech się buja i się rozbuja, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 The Shield i nuda xD ? To nie idzie w parze, przecież tam non stop coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 No chyba, że później, ok ocenię na koniec. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ciekawe, co napiszesz po zakończeniu, oglądaj i nie spamuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 The Shield dostalo cancela? Sam finał dobry, ale jakoś tak szybko to sie wszystko potoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Nie, było wręcz przedłużone, bo oryginalnie miało skończyć się na 5 sezonie, który miał być podzielony na 2 części. Pierszwsza część miała się skończyć tak jak skończył 5 sezon, a druga to zapewne to zapewne miałybyć skondensowane wydarzenia z 6 i 7 sezonu.Da się to odczuć w 6 sezonie i pierwszej połowie 7(tutaj zwłaszcza)( nowy koleś od ST którego wątek prowadzi donikąd, przedłużenie emerytury vica i ogólne bujanie się vica z szejnem przez pierwszą połowę 7 sezonu. Imo właśnie ta druga części 5 sezonu to miał być sezon 6 minus bezużyteczne wątki + ostatnie siedem odcinków 7 sezonu.A finał nie jest dobry, tylko zaje.bisty niszczący mózg Edytowane 6 Maja 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 właśnie obejrzałem 11 odcinek 3 sezonu. o ile pierwsze 2 sezony uważam za kawałek porządnego serialu, ale bez jakiegoś większego pier.dolnięcia, to muszę przyznać, że 3 sezon mocno się rozkręcił. jakoś tak bardziej ponuro się zrobiło. a scena, w której Wagenbach udusił kota, no i ogólnie rozkmina z gwałcicielem - masakra wracam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Nie da się tego chyba wyrazić w słowach jak bardzo zazdroszczę ludziom, kiedy piszą, że pierwszy raz oglądają 'Świat Gliniarzy'. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Lem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 "I guess enough painkillers can make even the worst kind of hurt go away. The thing you need to know is that Mara was innocent and Jackson was innocent. They didn't know what they were drinking and their last moments together were happy ones. They left the way I first found them, perfect and innocent. They were innocent and they're in heaven now and we'll always be a family. The guilty ones are me and Vic. Vic led, but I kept following. I don't think one's worse than the other, but we made each other into something worse than our individual selves. I wish I'd never met him. I see it all now. There's no apologies I can make, no explanations I can give, I was who I was and I can't be that person any more. I can't let myself..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 ja pie.rdole nie zmuszajcie mnie abym 4 raz obejrzal calosc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Lem Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 zaczynam oglądać, oby wciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
reed 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wciągać wciąga. Zaliczyłem całość, ale zakończenie rozpieprzyło mi nadgarstki. Mogli to jakość bardziej "happy endowo" wymyślić :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 zaczynam oglądać, oby wciągnęło. Ale zazdroszcze. Najlepszy serial ever Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Niezły twist na koniec pierwszego odcinka, mocne zaskoczenie. Natomiast teraz, trzeci odcinek i historia z koszykarzem, swietne! Fantastycznie się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 za każdym razem gdy wchodzę do tego tematu i ktoś pisze, że zaczyna oglądać to: - mega zazdroszczę - przewijają mi się najlepsze momenty z tego serialu nie mam w zwyczaju oglądać 2x ten sam serial ale tutaj chyba zrobię wyjątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi