Gość Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) Jestem pod koniec 3 sezonu. Grubo, ALE: Ta gruba córka Vica to naj(pipi)owsze dziecko-aktor ever, skil poniżej Maćka z klanu. Ogólnie aktorzy są świetnie dobrani, a tu takie coś. Córka producenta? 3 dziecko z autyzmem? i druga rzecz akcja z kotem w wykonaniu Dutcha, no (pipi), po co to robią? Mam nadzieje, że nie pójdą z jego postacią w tę stronę Skończyłem. Można się domyślić co sądzę o całości, ale chyba coś jest nie tak z serialami, jeśli The Shield jest jednym z najlepszych jak mówicie. Psst.. pamiętaj, że nie wolno krytykować, bo przyjdzie sprajt i da Ci minusa. sprite to ten ziomek, który wstawia minusy ZAWSZE jak ktoś krytykuje dowolny serial? Edytowane 18 grudnia 2013 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 to zaje.bista scena była. bardzo żałuje, że nie pociągnęli wątku. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Jestem pod koniec 3 sezonu. Grubo, ALE: Ta gruba córka Vica to naj(pipi)owsze dziecko-aktor ever, skil poniżej Maćka z klanu. Ogólnie aktorzy są świetnie dobrani, a tu takie coś. Córka producenta? 3 dziecko z autyzmem? Gruba to prawdziwa córka aktora grającego Vica (Michael Chiklis), więc byłeś blisko. Za to serialowa żona Vica, to żona producenta. Obie drętwe Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Córka Vica się wyrobiła w chuy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Lem 2 ostanie sezony dają radę? Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Tak. Tzn, imo serial potyka się lekko gdzieś na granicy sezonu 6 i 7 (winię strajk scenarzystów), ale szybko odzyskuje równowagę i serwuje gotg zakończenie. Poza tym, z tego co czytałem z wywiadów, to sezon 5 miał być chyba ostatnim, podzielonym na dwie części(gdzie pierwsza część kończy się wiadomo czym ). W drugiej części miało być pewnie głównie to co w drugiej połowie sezonu 7. Tak więc rozciągnęli to trochę, co widać, ale koniec końców skończyli zapewne tak jak chcieli, więc no harm done. Edytowane 12 stycznia 2014 przez Dahaka Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Lem 2 ostanie sezony dają radę? zależy, jeśli myslisz o kompletnym zatraceniu człowieczeństwa to tak Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Gdzieś w tym temacie jest dramatyczny post milana, w którym autentycznie przeżywał piąty sezon, mogę się z tym postem utożsamić. Forest jest świetny. Edytowane 12 stycznia 2014 przez mate5 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 "I guess enough painkillers can make even the worst kind of hurt go away. The thing you need to know is that Mara was innocent and Jackson was innocent. They didn't know what they were drinking and their last moments together were happy ones. They left the way I first found them, perfect and innocent. They were innocent and they're in heaven now and we'll always be a family. The guilty ones are me and Vic. Vic led, but I kept following. I don't think one's worse than the other, but we made each other into something worse than our individual selves. I wish I'd never met him. I see it all now. There's no apologies I can make, no explanations I can give, I was who I was and I can't be that person any more. I can't let myself..." 2 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 ragus nie czytaj posta wyzej Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 zamówiłem już telegram śpiewający do ragusa Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) 07x08 - murzyn przyznał się, że Shane zlecił mu wiadomo co, po czym Shane spie.rdolił ze stodoły NO TO CHYBA DZISIAJ KOŃCZĘ SEZON Edytowane 4 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 ten gif świetnie podsumowuje jak oglada sie ostatnie odcinki tego serialu 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 (edytowane) Scena, w której Vic udziela "wywiadu" agentce FBI (a zwłaszcza ta cisza na początku) połączona z rozmową Shane'a z żoną - mocne gów.no. Został ostatni odcinek. Idę przemyć ryja i oglądam. Nie wiem, czego mam się spodziewać. Edytowane 5 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 (edytowane) Dzięki. Bardzo dobre zakończenie, chyba moje ulubione zaraz za The Sopranos. Gdyby cały serial trzymał poziom 2,3,5,7 sezonu, to może i Shied = The Wire, ale jednak The Wire lepsze. Lem Dzieciak Shane'a Zniszczyło mnie zdjęcie, na którym pokazano jego zwłoki. Edytowane 5 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Dzięki. Bardzo dobre zakończenie, chyba moje ulubione zaraz za The Sopranos. Gdyby cały serial trzymał poziom 2,3,5,7 sezonu, to może i Shied = The Wire, ale jednak The Wire lepsze. Lem Dzieciak Shane'a Zniszczyło mnie zdjęcie, na którym pokazano jego zwłoki. I ta determinacja (?) na twarzy Vica w ostatniej scenie... Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 list, koncowe zblizenie, przesluchanie itd... no (pipi)a nie ma lepszego zakonczenia Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 nie ma. w shield jest wszystko. emocje, zlosc, lzy, smiech. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Chciałbym by aktor grający Shane'a przeczytał kiedys swoj list, murzynka odwaliła swietna robote, ale chcialbym uslyszec jak on to czyta, no i co było dalej ;/ Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Shane nie ma czasu bo utrudnia życie Hitmanowi w Justified. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 co ten ostatni odcinek aż nie wiem co napisać takiego zakończenia to się nie spodziewałem sam serial oprócz kilku ostatnich odcinków 8/10 ale te 5 ostatnich i szczególnie ostatni to 10/10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi