Masorz 13 216 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Nie porównuję bo to odmienne rzeczy. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 czy tylko ja mam podejrzenia, że Dutch był seryjnym mordercą? idealnie jego profil do tego pasuje, zawsze miał do nich dobrego nosa, do tego akcja z uduszonym kotem i ostatni odcinek, w którym jest podejrzany o zabicie tej matki młodego. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) na pewno miał takie skłonności, albo po prostu psychę mu trochę zryło od codziennego obcowania z tego rodzaju poku.rwami. na to że był mordercą jest chyba za mało dowodów. w każdym razie pamiętam, że był to jeden z moich ulubionych pomniejszych wątków. Edytowane 6 lipca 2015 przez tk___tk Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Mam wrażenie, że czytałem jakiś wywiad z twórcami, w którym mówili, że mieli plan zrobić z niego mordercę, ale ostatecznie porzucili go.Wielka szkoda imo, jeśli to prawda. Wyobraźcie sobie obecne zakończenie the shield i jeszcze w bonusie twist, w którym ujawnią, że Dutch zabił już ze 3 osoby i stał się seryjnym mordercą Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 E tam. Dla mnie głupota to by była. Chcieli pokazać jaki wpływ na gliniarza ma obcowanie z pojebami i tyle. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Znowu? Czuję, że niedługo już nadchodzi pora na rewatch. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 fun fact: w lecie tego roku typiarz ktory gral Juliena (murzyn murzyn murzyn dla tych co nie pamietaja) poszedl do pierdla na 40 lat za zabicie zony <ok> Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Kilka dni temu zacząłem oglądać od nowa, dzisiaj kończę już 6 sezon. Ale motyw z Armadillo, który oznaczył małą dziewczynkę gołąbkiem kompletnie wypadł mi z pamięci, a gdy wrócił to złapałem doła na trzy dni. Mocarz, nie serial Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 fun fact: w lecie tego roku typiarz ktory gral Juliena (murzyn murzyn murzyn dla tych co nie pamietaja) poszedl do pierdla na 40 lat za zabicie zony <ok> ale ile autografów w więzieniu do rozdania Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) fun fact: w lecie tego roku typiarz ktory gral Juliena (murzyn murzyn murzyn dla tych co nie pamietaja) poszedl do pierdla na 40 lat za zabicie zony <ok> Dostał dożywocie po 40 latach moze sie ubiegac o zwolnienie warunkowe czyli w wieku lat 93 gwoli wyjaśnienia Kilka dni temu zacząłem oglądać od nowa, dzisiaj kończę już 6 sezon. Ale motyw z Armadillo, który oznaczył małą dziewczynkę gołąbkiem kompletnie wypadł mi z pamięci, a gdy wrócił to złapałem doła na trzy dni. Mocarz, nie serial Mnie rozwalil motyw Acavedo i jego gwałciciela, co musi sie dziac w psychice człowieka po czyns takim to nie mam pytań Edytowane 12 września 2016 przez _Be_ Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Nigdy nie widzialem tego serialu. Gdyby nie temat na forumku, pewnie nigdy bym go nie zobaczyl. Teraz jestem po 2 odcinkach 1 sezonu (pewnie zazdrościcie). Jest dobrze. Skoro w sumie glowny bohater odpier**** taka akcje juz w 1 odcinku, to pozniej musi juz byc grubo ! Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 ja nie wiem czy kiedys obejrze po raz 3, to jednak dosc duzo odcinkow. ale takich emocji jak sezony 5, 6 i 7 to nic juz nigdy mi nie dalo. nawet za drugim razem. 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Nigdy nie widzialem tego serialu. Gdyby nie temat na forumku, pewnie nigdy bym go nie zobaczyl. Teraz jestem po 2 odcinkach 1 sezonu (pewnie zazdrościcie). Jest dobrze. Skoro w sumie glowny bohater odpier**** taka akcje juz w 1 odcinku, to pozniej musi juz byc grubo ! lepiej wyjdz z tego tematu i nie wchodz poki nie skonczysz Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Le... Le... Le... m Chyba pora zrobic pierwszy rewatch, akurat Ray Donovan sie konczy i nie ma co ogladac. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Ja bym zrobił rewatch gdyby wyszedł jakiś remaster tego chociaż w 720p... Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 The Shield chyba jest na netflixie. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Potwierdzam, jest na Netflixie, w rozdziałce 480p i w formacie 4:3. Remaster by się faktycznie przydał. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) ja 4 lata temu po obejrzeniu Breaking Bad i czekaniu na zakończenie w przerwie próbowałem oglądać The Shield, ale po pierwszym sezonie wyglądał mi na typowy "procedural" i jakoś tak sobie odpuściłem na rzecz innych seriali z bardziej ciągłą fabułą. Teraz w sumie nic nie oglądam, więc dam szansę i spodziewajcie się relacji w tym wątku. Trochę slowpoke ale lepiej późno niż wcale. 7 sezonów to kawał oglądania. Edytowane 12 września 2016 przez c0r Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Trochę będzie... Mam to samo. Zwłaszcza, że kupka wstydu rośnie: Animal Kingdom US, Daredevil, Mr. Robot, Miasteczko Wayward Pines, Banshee, In the Flash, Krzyk, Making a murderer, American Crime Story, Sherlock, The Bridge, The WIRE (tak, wiem), The Night Of. Matko, nic z tego nawet nie ruszone... Zaszyje się gdzieś do końca roku, przyszłego. Edytowane 12 września 2016 przez Koleś88 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Delikatesy się znaleźli chujowa jakość jeszcze idzie przeboleć i się przyzwyczaić ale to 4:3 to już mnie zabija xd jak oglądałem pierwszy raz to na chacie na starym monitorze 4:3 to jakoś poszło the wire musze jeszcze raz pooglądać jak człowiek w HD a nie jak zwierze Edytowane 12 września 2016 przez bartiz Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Problemy z jakością to mają ludzie, którzy mają ze soba problemy, mogloby być w 70p, a i tak bedzie gotg Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 skończyłem shield co tu mogę napisać, machnąłem 7 sezonów w 4 tygodnie? zdecydowanie serialowy top, praktycznie nie mam się do czego przyczepić (poza nielogicznymi motywacjami niektórych bohaterów no ale czepianie się szczegółów) finał ok, fajnie, że wątek Vica domknięty, a co z resztą? czy dutch rozwiążę sprawę chłopaka? ;/ Aktor grający vica to mistrz, ogólnie napisane postacie i dobrani aktorzy to arcydzieło. wincyj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi