Opublikowano 25 października 201311 l skończyłem oglądać 5 sezon A 6 DOPIERO ZACZAŁEM ŚCIĄGAĆ NIE ZASNE DO HVJA CHCE WIECEJ dwa ostatnie sezony będą tak dobre jak kilka ostatnich odcinków? Edytowane 25 października 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 25 października 201311 l dwa ostatnie sezony będą tak dobre jak kilka ostatnich odcinków? Lepsze
Opublikowano 26 października 201311 l Vic w którymś z pierwszych epów informuje tę policjantkę, że za 1,5 roku będzie zeznawać w pewnej sprawie. Pociągną w następnych sezonach ten wątek? Nie przypominam sobie. Było wspomniane, co to za sprawa? Jeśli nie to raczej zwykły bełkot na komisariacie mający oddawać niuanse pracy.
Opublikowano 26 października 201311 l tak, bo to było ściśle związane z wydarzeniami z tego odcinka, nie pamiętam dokładnie, ale prawdopodobnie chodziło o tę akcję gdzie znajomek Vica (handlarz narkotykami) groził jej śmiercią wysyłając na nią gangoli, Vic jej pomógł (nie pamiętam czy kogoś nie sprzątnął, ale chyba to sugerował) i poinformował jak ma zeznawać za 1,5 roku
Opublikowano 26 października 201311 l dwa ostatnie sezony będą tak dobre jak kilka ostatnich odcinków? Lepsze Az sobie zarzuce dwa ostatnie odcinki serialu, co ja wtedy przezywalem. Ja(pipi)iem, piekne chwile
Opublikowano 26 października 201311 l no koncowke the shield sie oglada na stojaco. natlok wydarzen i akcji w sezonach 5-7 jest momentami za duzy dla przecietnego czlowieka. the shield to najmniej nudny serial swiata.
Opublikowano 26 października 201311 l jak ktoś chce paczke 7 sezonów z zamkniętego trackera (goty transfer!) to pisać na PW
Opublikowano 27 października 201311 l no koncowke the shield sie oglada na stojaco. natlok wydarzen i akcji w sezonach 5-7 jest momentami za duzy dla przecietnego czlowieka. the shield to najmniej nudny serial swiata. To fakt. W pewnym momencie ogladania az mowie do zony "ku.rwa, intryg wiecej niz w dynastii". Teraz koncze czwarty i juz sie martwie, co pozniej bede ogladal
Opublikowano 28 października 201311 l Pierwszy sezon za mną. Ten ich komisariat w kościele to istny młynek, aż strach pomyśleć co tam się będzie odpierdalać w następnych sezonach. Przeginają, ale fakt, że nie ma czasu choćby na chwilę nudy i jest to w miarę logicznie poukładane.
Opublikowano 29 października 201311 l Właśnie skończyłem sezon 5 - dwa do końca. Sytuacja się zagęszcza, biorę popcorn i oglądam dalej. Lem :( No bez takich, to już nie wiem komu z ekipy ufać
Opublikowano 29 października 201311 l haha, jaki spoiler xD Edytowane 30 października 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 30 października 201311 l Nie no bez jaj. Wiem, że zasada "Nie obejrzałeś, to nie wchodź" jest tu popularna, ale to jest (pipi)a THE SHIELD, tego się nie spoileruje UWAGA SPOILER NA GÓRZE Edytowane 30 października 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 30 października 201311 l Nie moja wina, że przez ostatnich 5 lat oglądałem jakieś (pipi)owe TBBT
Opublikowano 2 listopada 201311 l Ok zaczynam 7 sezon:) Kreacje w tym serialu są naprawdę niesamowite i przekonujące, nie ma wrażenia, że to tylko aktorzy. Dlatego jak oglądam taką scenkę, to nie wierzę, że to Vic: (non spoiler)
Opublikowano 2 listopada 201311 l Skończyłem. Można się domyślić co sądzę o całości, ale chyba coś jest nie tak z serialami, jeśli The Shield jest jednym z najlepszych jak mówicie. Edytowane 2 listopada 201311 l przez mate5
Opublikowano 2 listopada 201311 l Szczerze mowiac to jest jedyne forum na ktorym widzialem az taka ilosc spustow na temat tego serialu.
Opublikowano 2 listopada 201311 l bo my sie znamy na serialach Edytowane 2 listopada 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 2 listopada 201311 l Skończyłem. Można się domyślić co sądzę o całości, ale chyba coś jest nie tak z serialami, jeśli The Shield jest jednym z najlepszych jak mówicie. Psst.. pamiętaj, że nie wolno krytykować, bo przyjdzie sprajt i da Ci minusa.
Opublikowano 3 listopada 201311 l Skończyłem. Można się domyślić co sądzę o całości, ale chyba coś jest nie tak z serialami, jeśli The Shield jest jednym z najlepszych jak mówicie. Akurat pod względem napięcia ten serial to czołówka, a końcówka stawia poprzeczkę innym.
Opublikowano 4 listopada 201311 l No i koniec serialu:( Jakoś teraz tak smutno będzie bez zaprzyjaźnionych ryjów - ściągam Sons of Anarchy, bo tam trochę tych aktorów się przewija. Jak to jest, że jak taki Chiklis zagra tak skrajne postaci jak grubasa w swetrze w romby (w komedii z lat 80'?) czy też największego badassa wśród gliniarzy, to jest przekonujący, a różnych ról takiego Borysa Szyca czy innego Żebrowskiego nie potrafię od siebie odróżnić.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Obejrzałem przez wakacje do teraz wszystkie siedem sezonów. Maskara, ostatnie 3-4 odcinki obejrzałem jednym ciągiem. Vic Mackey > Walter White