Skocz do zawartości

Teledyski HH warte sprawdzenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Epizod na quadzie i laska na pustkowiu gniota artyzmem. Te ruchy przypominaja mi Waszke G. No i obowiazkowo autotune.

Opublikowano

O KUTWA< BEKA PIERWSZA KLASA< ZE TO MNIE DO TEJ PORY OMINEŁO o____O

Opublikowano

Jaja sobie robisz? Teledysk i przekaz ok ale ich flow NIE

Edytowane przez Woojas

Opublikowano

Czy ja wiem? Porkinson i Szad mają ciekawe flow. O i le na Trzecim wymiarze tego praktycznie nie słychać tak na 3WKascie flow aż kłuje po oczach.

Na potwierdzenie moich słów:

http://www.youtube.com/watch?v=TIJpa0G12zw

Opublikowano

trzeci wymiar to jeden z najwy(pipi)is.trzych skladow na polskiej scenie, stawiam ich na poziomie Piha czyli najwyzszym

Opublikowano

Wiadomo, zDolny Śląsk w końcu. Btw nowy album Kasty 13 listopada. Hejty się za nimi ciągna z początków kariery, ale kiedyś będą jako klasyka wymieniani w Encyklopediach Polskiego Hip-Hopu.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

jak ktos hejtuje to niech przeslucha porzadnie "inni niz wszyscy" albo chociaz "zlodzieje czasu" koniec tematu

Opublikowano

No Panowie (a zwłaszcza tk) idealnie trafiacie w mój gust. Ja jednak chce jak najszybciej 3WKaste, bo ta kooperacja (3 kawałki) dosłownie rozkłada mnie na łopatki. Mieli nagrać płytkę ale słuch po niej zaginął.

Opublikowano

Waldek samą barwą głosu rozpieprza a kastaniety to przecież płyta klasyk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hemp Gru - Dr Joint

Teledysk do drugiego singla promującego albumu Hemp Gru - Droga(2009). Nagranie zarejestrowane podczas zgrupowania DiilGang'u w Amsterdamie.

Opublikowano

Hemp Gru - Dr Joint

Teledysk do drugiego singla promującego albumu Hemp Gru - Droga(2009). Nagranie zarejestrowane podczas zgrupowania DiilGang'u w Amsterdamie.

hahah ku.rwa ja pie.rdole wolk wyglada teraz jak totalny bezzebny zarosniety ciec ;/ jak mozna sie tak urzadzic?

Opublikowano

Jeden z najlepszych rapowych śpiewaków onych z Houston powraca z nowym numerem dla hejtersów internetowych:

Bangier jak trza.

Opublikowano

Przypominam FARMER, ze nie znasz się na dobrych rapsach i słuchasz black-metalu więc nie wypowiadaj się Kamiljonerze. A Pjusa wrzucałem do innego tematu okraszając to nawet krótkim komentarze, ale uzytkownik gilek nie raczył popatrzec za co powinien dostać watna (za dublowanie linków w sensie <moderator wannabe>).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam FARMER, ze nie znasz się na dobrych rapsach i słuchasz black-metalu więc nie wypowiadaj się Kamiljonerze.

Słuchasz ziomka, ktory ma twarz jakby ktos codziennie napierda,lal go zelaskiem po twarzy, ma glos jak tysiace innych mu podobnych murzynow i typowo tancbudowy bit. Ej, on ma wodogłowie? :(

Opublikowano

Ale co twarz ma wspólnego z rapem?

Brzydcy raperzy są be?

Edytowane przez Reiko

Opublikowano

Beke przeciez cisniemy ziom(kówa). SKUMAJ

chamillionaire-totally-looks-like-a-critter.jpg

Edytowane przez FARMEROS