Skocz do zawartości

Teledyski HH warte sprawdzenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo, zDolny Śląsk w końcu. Btw nowy album Kasty 13 listopada. Hejty się za nimi ciągna z początków kariery, ale kiedyś będą jako klasyka wymieniani w Encyklopediach Polskiego Hip-Hopu.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

No Panowie (a zwłaszcza tk) idealnie trafiacie w mój gust. Ja jednak chce jak najszybciej 3WKaste, bo ta kooperacja (3 kawałki) dosłownie rozkłada mnie na łopatki. Mieli nagrać płytkę ale słuch po niej zaginął.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hemp Gru - Dr Joint

Teledysk do drugiego singla promującego albumu Hemp Gru - Droga(2009). Nagranie zarejestrowane podczas zgrupowania DiilGang'u w Amsterdamie.

hahah ku.rwa ja pie.rdole wolk wyglada teraz jak totalny bezzebny zarosniety ciec ;/ jak mozna sie tak urzadzic?

Opublikowano (edytowane)

Jeden z najlepszych rapowych śpiewaków onych z Houston powraca z nowym numerem dla hejtersów internetowych:

Bangier jak trza.

Opublikowano (edytowane)

Przypominam FARMER, ze nie znasz się na dobrych rapsach i słuchasz black-metalu więc nie wypowiadaj się Kamiljonerze. A Pjusa wrzucałem do innego tematu okraszając to nawet krótkim komentarze, ale uzytkownik gilek nie raczył popatrzec za co powinien dostać watna (za dublowanie linków w sensie <moderator wannabe>).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam FARMER, ze nie znasz się na dobrych rapsach i słuchasz black-metalu więc nie wypowiadaj się Kamiljonerze.

Słuchasz ziomka, ktory ma twarz jakby ktos codziennie napierda,lal go zelaskiem po twarzy, ma glos jak tysiace innych mu podobnych murzynow i typowo tancbudowy bit. Ej, on ma wodogłowie? :(