Skocz do zawartości

Left 4 Dead

rkBrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytałem opinie, odpaliłem demko dla przyzwoitości i .....miłe rozczarowanie, fajna dynamiczna wyżynka, graficznie może cudów nie ma, ale klimat fajny :)

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie

Opublikowano
dla mnie l4d to bomba, będzie w co łupać w jesienno zimowe wieczory, coop jest za(pipi)isty

O to to - masa zombie do wyrzynki w fajnie opracowanym coopie, czego chcieć więcej? Ja tam kupuje na pewno.

Opublikowano

Panowie, ta gra nie zapewni wysokolotnych doznań wizualnych, nie posiada superskomplikowanej, ciekawej fabuły w tej grze chodzi o kooperację, wywrotki zombiaków i czysty fun z wystrzeliwania ton amunicji. Dla mnie bomba choć za szybko w nią nie zainwestuję (do kupienia jeszcze wieeeele).

Ta gra ma tryb single player? łał

Opublikowano
Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie

Crap to mało powiedziane to padaka, która powinna być dodawana do Pani Domu za 4 zł.

Opublikowano

znawcy gatunku, nie ma co - połowa z was szuka co wieczór kłaków na jajcach

grafa jest na poziomie, wszędzie bruk i śmieci, do tego zacnie zrealizowane światło

emocje z gry w coop to czysta energia, oi będzie darcie mordy do headsetu ;]

Gość Kasandra
Opublikowano

Demko jest naprawdę miodne, ale tylko na poziomie Zaawansowany i Ekspert.

Wtedy hordy są większe, bardziej agresywne i wytrzymałe.

Podoba mi się to, że trzeba się cały czas wspierać i nie powinno się odłączać od drużyny na dalekie rajdy, bo wystarczy że złapie nas jęzor (Mistrz Minety :)) i po nas.

Bardzo zacna gra się szykuje, ale tylko pod warunkiem grania z dobrą ekipą.

Opublikowano

Ogólnie fajne motywy jak "zombiaki" wylewają się jak woda z okien i innych "dziur".

Jak już wspominałem jestem raczej fanem tradycyjnego modelu zombie (o ile taki istnieje :D) ale jestem w stanie zaakceptować taką formę. Ogólnie biegasz skaczesz, i oczywiście strzelasz, czasami wszystko dzieje się zbyt szybko, i zanim się zorientujesz giniesz ty i twoja drużyna ;]

Chętnie zagram, ale na pewno nie kupię na premierę.

Opublikowano

Gra jest dosyc spefyciczna, bo staje sie gra na 9+ jak dla mnie przy 4 kumajacych baze ludzi na wysokim poziomie trudnosci, zaczyna sie kombinowanie, omijanie zagrozenia itd. Bez dobrej kooperacji kumatych graczy rzeczywiscie gra sprawia bardzo srednie wrazenie ( zwlaszcza w sp ).

Opublikowano

w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie

ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy

baba mnie zabije bo spać jej nie dam

to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale

Gość Kasandra
Opublikowano
w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie

ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy

baba mnie zabije bo spać jej nie dam

to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale

Wpis

Gierka przy dobrej ekipie i poziomie ekspert nabiera takich rumieńców że można się w niej zakochać :)

Trzeba być cały czas czujnym i wspierać się nawzajem.

Już widzę oczami wyobraźni nowe miejscówki, nowych bohaterów i nowe bronie.

Tank na ekspercie to mega rzeźnia, jeden strzał z piąchy i leżysz, Tank podbiega i klepie do momentu śmierci.

Najfajniejsze jest to, że bronie i zombiaki są rozkładane losowo, więc każda przeprawa przez daną miejscówkę wygląda nieco inaczej.

Dobre motywy są jak zombiaki pędzą hordą, jakimś wąskim przejściem (okno, drzwi) a my mamy M16 i walimy serię na wysokości głowy. Ścierwo pada jak muchy :)

Opublikowano

Trzymać zwieracze:

gamerankings.com średnia 91%

TeamXbox 9.1/10

IGN 9/10

Game Informer 9.25/10

Official Xbox Magazine 9.5/10

GameSpy 4.5/5

Edge Magazine UK 9/10

Wszyscy tak psioczyli, narzekali i co? Jak widać dla recenzentów (i zdrowo myślących ludzi) nie grafiką gra stoi.

Pograłem i multi wymiata. Szybkość rozgrywki+kontenery zombie+bitewny chaos+współpraca=L4D

Gość Kasandra
Opublikowano

Nie wiem czy czytaliście w jakiejś ercenzji, ale ma być tez dostępny tryb VS, gdy 4 osoby grają w co-opie, a 4 osoby grają jako zombi :)

Opublikowano

Czy tylko goldowcy widza demo Left...? Dawniej kazdy je widzial ale silvery nie mogly pobrac przez tydzien, po NXE nie znalazlem go w nowosciach jak i po literce L od Left i T bo myslalem ze moze bylo The Left...

Opublikowano (edytowane)

Ja mam golda i widzę je cały czas (przynajmniej do wczoraj do godz. 23.59).

Zarówno w nowościach jak i pod literką L (L jak lachociąg)

EDIT: mam konto Europejskie

Edytowane przez Kroolik