adi 189 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Poczytałem opinie, odpaliłem demko dla przyzwoitości i .....miłe rozczarowanie, fajna dynamiczna wyżynka, graficznie może cudów nie ma, ale klimat fajny Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie Cytuj
Ozi 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 dla mnie l4d to bomba, będzie w co łupać w jesienno zimowe wieczory, coop jest za(pipi)isty O to to - masa zombie do wyrzynki w fajnie opracowanym coopie, czego chcieć więcej? Ja tam kupuje na pewno. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Panowie, ta gra nie zapewni wysokolotnych doznań wizualnych, nie posiada superskomplikowanej, ciekawej fabuły w tej grze chodzi o kooperację, wywrotki zombiaków i czysty fun z wystrzeliwania ton amunicji. Dla mnie bomba choć za szybko w nią nie zainwestuję (do kupienia jeszcze wieeeele). Ta gra ma tryb single player? łał Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Ale samo strzelanie jakies takie bez wielkiego kopa jak dla mnie. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie Crap to mało powiedziane to padaka, która powinna być dodawana do Pani Domu za 4 zł. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 znawcy gatunku, nie ma co - połowa z was szuka co wieczór kłaków na jajcach grafa jest na poziomie, wszędzie bruk i śmieci, do tego zacnie zrealizowane światło emocje z gry w coop to czysta energia, oi będzie darcie mordy do headsetu ;] Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Demko jest naprawdę miodne, ale tylko na poziomie Zaawansowany i Ekspert. Wtedy hordy są większe, bardziej agresywne i wytrzymałe. Podoba mi się to, że trzeba się cały czas wspierać i nie powinno się odłączać od drużyny na dalekie rajdy, bo wystarczy że złapie nas jęzor (Mistrz Minety ) i po nas. Bardzo zacna gra się szykuje, ale tylko pod warunkiem grania z dobrą ekipą. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Uwaga na szczęki - recenzja IGN (PC) - 9/10 - recenzja poland.us - 9.7/10 Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Ogólnie fajne motywy jak "zombiaki" wylewają się jak woda z okien i innych "dziur". Jak już wspominałem jestem raczej fanem tradycyjnego modelu zombie (o ile taki istnieje ) ale jestem w stanie zaakceptować taką formę. Ogólnie biegasz skaczesz, i oczywiście strzelasz, czasami wszystko dzieje się zbyt szybko, i zanim się zorientujesz giniesz ty i twoja drużyna ;] Chętnie zagram, ale na pewno nie kupię na premierę. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 A ja i również posiekam sobie przez live z kumplami wygłodniałe Zombi!! Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Jest juz full na steamie na pc, opinie glosza, ze podkrecili poziom trudnosci ( 2 tanki na raz na expert sie trafiaja ) i dodali poziom impossible Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Ta gra jest dziwna, po pierwszych minutach robi wrazenie maga crapulca, wszystko ajkies sie niedopracowane wydaje, ale z czasem jak sie przymknie oko to nabiera rumiencow, choc ocenay wieksze jak 8 to chyba zostaly grubo oplacone Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Gra jest dosyc spefyciczna, bo staje sie gra na 9+ jak dla mnie przy 4 kumajacych baze ludzi na wysokim poziomie trudnosci, zaczyna sie kombinowanie, omijanie zagrozenia itd. Bez dobrej kooperacji kumatych graczy rzeczywiscie gra sprawia bardzo srednie wrazenie ( zwlaszcza w sp ). Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy baba mnie zabije bo spać jej nie dam to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 można grac na jednej konsoli we dwóch? Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 można. zarówno online jak i offline. obczaj demko jak możesz. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy baba mnie zabije bo spać jej nie dam to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale Wpis Gierka przy dobrej ekipie i poziomie ekspert nabiera takich rumieńców że można się w niej zakochać Trzeba być cały czas czujnym i wspierać się nawzajem. Już widzę oczami wyobraźni nowe miejscówki, nowych bohaterów i nowe bronie. Tank na ekspercie to mega rzeźnia, jeden strzał z piąchy i leżysz, Tank podbiega i klepie do momentu śmierci. Najfajniejsze jest to, że bronie i zombiaki są rozkładane losowo, więc każda przeprawa przez daną miejscówkę wygląda nieco inaczej. Dobre motywy są jak zombiaki pędzą hordą, jakimś wąskim przejściem (okno, drzwi) a my mamy M16 i walimy serię na wysokości głowy. Ścierwo pada jak muchy Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Trzymać zwieracze: gamerankings.com średnia 91% TeamXbox 9.1/10 IGN 9/10 Game Informer 9.25/10 Official Xbox Magazine 9.5/10 GameSpy 4.5/5 Edge Magazine UK 9/10 Wszyscy tak psioczyli, narzekali i co? Jak widać dla recenzentów (i zdrowo myślących ludzi) nie grafiką gra stoi. Pograłem i multi wymiata. Szybkość rozgrywki+kontenery zombie+bitewny chaos+współpraca=L4D Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Odpoczątku mi się ta gra podobała i widać, że dobre miałem co do niej przeczucia. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Nie wiem czy czytaliście w jakiejś ercenzji, ale ma być tez dostępny tryb VS, gdy 4 osoby grają w co-opie, a 4 osoby grają jako zombi Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Czy tylko goldowcy widza demo Left...? Dawniej kazdy je widzial ale silvery nie mogly pobrac przez tydzien, po NXE nie znalazlem go w nowosciach jak i po literce L od Left i T bo myslalem ze moze bylo The Left... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Ja mam golda i widzę je cały czas (przynajmniej do wczoraj do godz. 23.59). Zarówno w nowościach jak i pod literką L (L jak lachociąg) EDIT: mam konto Europejskie Edytowane 19 listopada 2008 przez Kroolik Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 U mnie tego dema nie ma, chyba dlatego że jest tylko na kontach z USA... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 silver i usa, poczekam tydzien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi