Opublikowano 16 listopada 200816 l Poczytałem opinie, odpaliłem demko dla przyzwoitości i .....miłe rozczarowanie, fajna dynamiczna wyżynka, graficznie może cudów nie ma, ale klimat fajny
Opublikowano 16 listopada 200816 l Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie
Opublikowano 16 listopada 200816 l dla mnie l4d to bomba, będzie w co łupać w jesienno zimowe wieczory, coop jest za(pipi)isty O to to - masa zombie do wyrzynki w fajnie opracowanym coopie, czego chcieć więcej? Ja tam kupuje na pewno.
Opublikowano 16 listopada 200816 l Panowie, ta gra nie zapewni wysokolotnych doznań wizualnych, nie posiada superskomplikowanej, ciekawej fabuły w tej grze chodzi o kooperację, wywrotki zombiaków i czysty fun z wystrzeliwania ton amunicji. Dla mnie bomba choć za szybko w nią nie zainwestuję (do kupienia jeszcze wieeeele). Ta gra ma tryb single player? łał
Opublikowano 16 listopada 200816 l Totalnie nie rozumiem opinii tutaj. Crap? Jaki crap? Owszem, na jednego gracza ta gra jest słaba, ale tryb 1P został wrzucony na odwal sie bo nie o to chodzi. Jak sie zbierze ekipa grająca na zaawan./ekspercie to sie robi za(pipi)iscie ciekawie. Ja ją chyba kupie Crap to mało powiedziane to padaka, która powinna być dodawana do Pani Domu za 4 zł.
Opublikowano 16 listopada 200816 l znawcy gatunku, nie ma co - połowa z was szuka co wieczór kłaków na jajcach grafa jest na poziomie, wszędzie bruk i śmieci, do tego zacnie zrealizowane światło emocje z gry w coop to czysta energia, oi będzie darcie mordy do headsetu ;]
Opublikowano 17 listopada 200816 l Demko jest naprawdę miodne, ale tylko na poziomie Zaawansowany i Ekspert. Wtedy hordy są większe, bardziej agresywne i wytrzymałe. Podoba mi się to, że trzeba się cały czas wspierać i nie powinno się odłączać od drużyny na dalekie rajdy, bo wystarczy że złapie nas jęzor (Mistrz Minety ) i po nas. Bardzo zacna gra się szykuje, ale tylko pod warunkiem grania z dobrą ekipą.
Opublikowano 17 listopada 200816 l Uwaga na szczęki - recenzja IGN (PC) - 9/10 - recenzja poland.us - 9.7/10
Opublikowano 17 listopada 200816 l Ogólnie fajne motywy jak "zombiaki" wylewają się jak woda z okien i innych "dziur". Jak już wspominałem jestem raczej fanem tradycyjnego modelu zombie (o ile taki istnieje ) ale jestem w stanie zaakceptować taką formę. Ogólnie biegasz skaczesz, i oczywiście strzelasz, czasami wszystko dzieje się zbyt szybko, i zanim się zorientujesz giniesz ty i twoja drużyna ;] Chętnie zagram, ale na pewno nie kupię na premierę.
Opublikowano 18 listopada 200816 l A ja i również posiekam sobie przez live z kumplami wygłodniałe Zombi!!
Opublikowano 18 listopada 200816 l Jest juz full na steamie na pc, opinie glosza, ze podkrecili poziom trudnosci ( 2 tanki na raz na expert sie trafiaja ) i dodali poziom impossible
Opublikowano 18 listopada 200816 l Ta gra jest dziwna, po pierwszych minutach robi wrazenie maga crapulca, wszystko ajkies sie niedopracowane wydaje, ale z czasem jak sie przymknie oko to nabiera rumiencow, choc ocenay wieksze jak 8 to chyba zostaly grubo oplacone
Opublikowano 18 listopada 200816 l Gra jest dosyc spefyciczna, bo staje sie gra na 9+ jak dla mnie przy 4 kumajacych baze ludzi na wysokim poziomie trudnosci, zaczyna sie kombinowanie, omijanie zagrozenia itd. Bez dobrej kooperacji kumatych graczy rzeczywiscie gra sprawia bardzo srednie wrazenie ( zwlaszcza w sp ).
Opublikowano 18 listopada 200816 l w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy baba mnie zabije bo spać jej nie dam to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale
Opublikowano 19 listopada 200816 l w 4 typa na expercie mieliśmy na początku kłopoty żeby w komplecie zaliczyć dwa czy trzy pomieszczenia, jest totalna rzeź, oczy w (pipi)e, mózgi na ścianie ktokolwiek się oddalił to już praktycznie miał prze(pipi)ane a razem z nim reszta bo tu każdy człon się liczy, oczy w (pipi)e cały czas bo nigdy nie wiadomo czy zaraz nie strzeli ściana i nie zacznie się najazd hordy baba mnie zabije bo spać jej nie dam to gra tylko i wyłącznie na łupanie w coop z kumplami, jak ktoś ma jazdę na zombiaki i online to L4D ma ocenę 11/10 i pompka w odwiert każdej jęczypale Wpis Gierka przy dobrej ekipie i poziomie ekspert nabiera takich rumieńców że można się w niej zakochać Trzeba być cały czas czujnym i wspierać się nawzajem. Już widzę oczami wyobraźni nowe miejscówki, nowych bohaterów i nowe bronie. Tank na ekspercie to mega rzeźnia, jeden strzał z piąchy i leżysz, Tank podbiega i klepie do momentu śmierci. Najfajniejsze jest to, że bronie i zombiaki są rozkładane losowo, więc każda przeprawa przez daną miejscówkę wygląda nieco inaczej. Dobre motywy są jak zombiaki pędzą hordą, jakimś wąskim przejściem (okno, drzwi) a my mamy M16 i walimy serię na wysokości głowy. Ścierwo pada jak muchy
Opublikowano 19 listopada 200816 l Trzymać zwieracze: gamerankings.com średnia 91% TeamXbox 9.1/10 IGN 9/10 Game Informer 9.25/10 Official Xbox Magazine 9.5/10 GameSpy 4.5/5 Edge Magazine UK 9/10 Wszyscy tak psioczyli, narzekali i co? Jak widać dla recenzentów (i zdrowo myślących ludzi) nie grafiką gra stoi. Pograłem i multi wymiata. Szybkość rozgrywki+kontenery zombie+bitewny chaos+współpraca=L4D
Opublikowano 19 listopada 200816 l Odpoczątku mi się ta gra podobała i widać, że dobre miałem co do niej przeczucia.
Opublikowano 19 listopada 200816 l Nie wiem czy czytaliście w jakiejś ercenzji, ale ma być tez dostępny tryb VS, gdy 4 osoby grają w co-opie, a 4 osoby grają jako zombi
Opublikowano 19 listopada 200816 l Czy tylko goldowcy widza demo Left...? Dawniej kazdy je widzial ale silvery nie mogly pobrac przez tydzien, po NXE nie znalazlem go w nowosciach jak i po literce L od Left i T bo myslalem ze moze bylo The Left...
Opublikowano 19 listopada 200816 l Ja mam golda i widzę je cały czas (przynajmniej do wczoraj do godz. 23.59). Zarówno w nowościach jak i pod literką L (L jak lachociąg) EDIT: mam konto Europejskie Edytowane 19 listopada 200816 l przez Kroolik
Opublikowano 19 listopada 200816 l U mnie tego dema nie ma, chyba dlatego że jest tylko na kontach z USA...