TheBesTia 11 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 świeeetna gra, takie akcje bez skryptów odchodzą, że hoho. mam nadzieję, że mapy się nie znudzą po dłuższym użytkowaniu online. Słyszałem , że Valve szykuje nowe kampanie w postaci DLC. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 ale jest na to sposob. nie trzeba przechodzic calej kampani:) Dziala wlasnie sprawdzilismy wczoraj! Host zaklada gre tylko dla przyjaciol, uruchamia i czeka w safe roomie (wazne nie moze go otwierac i wychodzic z niego!) reszta czeka w dashu. Host sle zaproszenia i reszta dolacza ale z dasha (waze zeby z dasha a nie gry). Jak wszyscy juz sa to host wychodzi do menu i wychodzi z gry dopiero do dasha. Ktos z ludzi wysyla zaproszenie dla hosta i jak juz wejdzie do gry wtedy mozecie wyjsc z safe room. Dziala na 100% wczoraj kumpel dostal achiva ja oczywiscie wpakowalem sie na horde...no nic dzis znowu bedzie trzeba sprobowac ale juz mi sie niechce grac calej kampani wiec robie tym sposobem sory ale nie czaję, na co to jest sposób? na to ze nie trzeba przechodzic calej kampani od poczatku zeby dostac achiva za experta. wystarczy odpalic od 5 misji i zrobic sposobem tym ktorym pisze i dziala. oczywiscie jest frajda jak sie przechodzi od poczatku ale u mnie to w pewnym momencie przerodzilo sie w frustracje;) aaaa, i wszystko jasne;] enori, tłukę w L4D co dzień od premiery (w sumie dzień wcześniej nawet) i cholerstwo się nie nudzi, niby ciągle to samo ale forma w jakiej to jest podane jest cholernie apetyczna Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 enori, tłukę w L4D co dzień od premiery (w sumie dzień wcześniej nawet) i cholerstwo się nie nudzi, niby ciągle to samo ale forma w jakiej to jest podane jest cholernie apetyczna Ta gra ma magię. Fajnie się ostatnio grało z Wami, zwłaszcza w Kontrę. Gra ma tez duży potencjal do rozbudowywania czy DLC, marzy mi się edytor poziomów w rękach graczy. Dla mnie dzień bez zombiaków to dzień stracony. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 dawaj z nami częściej, na Live jesteś zjadliwy, heheheheh Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 dawaj z nami częściej, na Live jesteś zjadliwy, heheheheh Dzięki, uznam to za komplement Szkoda że nam nie zaliczyło tego achiva za Boomera, bo taktyka się sprawdziła. W ogóle w ten weekend pograłem trochę więcej niż normalnie, bo miałem pokoj dla siebie i mogłem sobie pograć z headsetem w nocy. Może w następny weekend też mi się uda tak ustawić, postaram się też skombnowac jednego ziomka, z którym rzezaliśmy demo. W ogóle to najlepiej mi się gra Smokerem, po upaleniu Smoke Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 a wiecie że to nie są zombie? to świadkowie Jehowy - weźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkę RATATATATA ;p Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 a wiecie że to nie są zombie? to świadkowie Jehowy - weźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkę RATATATATA ;p Hehe coś w tym jest, też sa tacy nachalni i starają się wejść do domu mimo zamkniętych drzwi. No i nie znoszą kościelnego dzwonu Uważaj Diabeu, bo jak będziesz za dużo grał w L4D, to gdy odwiedza Cie prawdziwi świadkowie Jehowy, to nawet nie będziesz czekal co powiedzą, tylko wyjebiesz im z łokcia na ogłuszenie, a potem odstrzelisz głowy z obrzyna. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) na to ze nie trzeba przechodzic calej kampani od poczatku zeby dostac achiva za experta. wystarczy odpalic od 5 misji i zrobic sposobem tym ktorym pisze i dziala. oczywiscie jest frajda jak sie przechodzi od poczatku ale u mnie to w pewnym momencie przerodzilo sie w frustracje;) Problem w tym, że ktoś musi dojść do finału na ekspercie, c'nie? Nudziło mi się i zrobiłem spis chętnych na on-line: (niealfakuźwabetycznie i tylko osoby które wyraźnie napisały) cameel PL Danteveli Lorack PL Danielskii TheBesTia PL Cortezpl1 Lech360 KathleenPL KuklesPL Mefi23 Winmenia Enori KuklesPL METZTLII MaT xPLx miki77PL MrSatanekPL i na koniec kilka cytatów z tego tematu: No to wytoczyli ciężkie działa przeciw sobie, bo wydać grę w dniu premiery GOW 2 to głupota. Każda kto uda się tego dnia do sklepu po jakąś grę na X360, będzie szukał GOW 2 a nie Left 4 dead. nawet nie wiesz jak się myliłeś... łukiem ominięte Fallouty, Fable, Gaysy i inne Mirrory i Dead Space'y i z MEGA nowości pierwszy zakup to? kilka rund zagranych i pomimo wcześniejszego pozytywnego nastawienia chyba odpuszcze full'a zbyt duży chaos, grze naprawdę dobrze by zrobiło gdyby była odrobinę wolniejsza. z mojej strony krótko: miało być fajnie, a jest słabo. Ja odpadam. redaktor a takie herezje wygaduje hehe Yyy, za 100 zł? Nie chciałbym jej za darmo, crap nad crapy. Dobrze, że wypuścili demko, zadając sobie tym samym harakiri. Nie wiem, ale cała zaleta gry czyli co-op dla 4 nie ratuje tej pozycji. znawca mimo, że nie grał w pełną wersję... po obadaniu demka stwierdzam że to zwykły średniak, single znudził mi się już po demku więc w full wersji nie dałbym rady przebrnąć przez tą monotonię, może w multi mozna się trochę dłużej pobawic ale ogólnie bez rewelacji singiel zrobiony 4 razy, multi.. eeee 40? po tym demie moje przekonanie zaczelo graniczyc z pewnoscia, ze ta gra to syf oczywiście Crap to mało powiedziane to padaka, która powinna być dodawana do Pani Domu za 4 zł. tiaaa znawcy gatunku, nie ma co - połowa z was szuka co wieczór kłaków na jajcach grafa jest na poziomie, wszędzie bruk i śmieci, do tego zacnie zrealizowane światło emocje z gry w coop to czysta energia, oi będzie darcie mordy do headsetu ;] klasyczna FME'owska odpowiedź na ww. posty Uwaga na szczęki - recenzja IGN (PC) - 9/10 - recenzja poland.us - 9.7/10 klasyczna PE odpowiedź na ww. krytyczne posty Ozi ale się lansujesz z tymi 53,595 hehe (pewnie cheatowałeś!) a wiecie że to nie są zombie? to świadkowie Jehowy - weźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkęweźulotkę RATATATATA ;p nie pal w pracy, mówiłem ci Głosujcie, bo wygra jakiś crap pokroju GoW2 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=71526&st=0 Edytowane 16 grudnia 2008 przez Kroolik Cytuj
Enori 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 enori, tłukę w L4D co dzień od premiery (w sumie dzień wcześniej nawet) i cholerstwo się nie nudzi, niby ciągle to samo ale forma w jakiej to jest podane jest cholernie apetyczna no stary, po wczorajszej partyjce online to ja nie mam pytań. jakie epickie są potyczki w versus, mmm mapy dobre, klimat z tą drogą i lasem, zajawa będzie jeśli dojdą równie dobre w dlc. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 końcówka w tunelach była iście epicka, to fakt prawie wam się udało dojść hehehehehehe Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 tylko ja do teraz nie wiem kto mnie tym Tankiem zaciukał (opowieść przed epicka) i teksty typu "na czarnucha!", "po worach go" szkoda że boomer zamiast drugiego ataku - łapkami, nie ma pierdów, byłby komplet a grało się wyśmienicie, dziś zapewne replay Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 jeśli chodzi o tę masakrę na pierwszym etapie to moja robota była, na ostatnim piętrze szpitala to też ja Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Ja mam problem z laczeniem w tej grze. Mam nat umiarkowany a z nikim mnie nie chce laczyc. Jedynie z jedna osoba mnie polaczylo( mowa o polakach) nie pamietam teraz nicku dziwne to jest. Cytuj
metztli88 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Ja też mam umiarkowany i połączyło mnie do tej samej gry co Ciebie tylko, z innymi Polakami nie mogę się połączyć. Niech dziś założy gre ta sama osoba co wczoraj plz:) Cytuj
Ozi 1 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 tylko ja do teraz nie wiem kto mnie tym Tankiem zaciukał (opowieść przed epicka) i teksty typu "na czarnucha!", "po worach go" I tak rządzi (nie pamiętam kto tak wywalił, chyba Cameel) - "Obrzygał mnie, śmierdze!" Jak to Bawolasty ujął - "Ocalenie mogą dojść, bylby by im po drodze tak życie uprzykrzyć żeby była kupa śmiechu." ;] Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 - uwaga panowie, obrzygał mnie, śmierdzę prawie headset pogryzłem przez ten text ja rozumiem że komuś może ten tytuł nie podpasować ale nazywanie go crapem to autentyczna herezja pod względem multi to jest tytuł roku dla mnie Cytuj
jarken 33 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Gra jest boska, najlepsze co-op w tej chwili na X360. Póki co przeszedłem 3 razy pierwszą kampanię i nie czuję potrzeby zaczynania kolejnych Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Należy też dodać, że jest bardzo dobrze zrobiony interface dołączania do meczów. W ogóle wszystko jest przemyślane, nawet największa bolączka online dla mnie, czyli dzwoniący telefon podczas gry Włączamy pauzę i AI steruje zawodnikiem, coś pięknego Cytuj
miki77 16 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Trochę już pograłem i szczerze mówiąc żałuję, że nie ma "normalnego" multi. Liczyłem na zombiakowy odpowiednik TF2, ale jak widać się przeliczyłem. Może jak pogram dłużej to się przyzwyczaję. BTW: Jestem chętny do gry gdzieś w poniedziałek/wtorek. Godziny najlepiej popołudniowe, ale koło 16 też może być. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Żeby zaliczyło achiva za przejście kampanii np. Bez Litości to trzeba to zrobic od 1 do 5 misji za jednym razem? I jeszcze jedno achiv przejście kampanii wszystkimi 4 ocalałymi, czyli jedną kampanie moge przejść jednym ocalonym? Czy musze przejść wszystkie kampanie wszystkimi? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Kukles, tam mają na koniec wejść wszyscy 4 do pojazdu/helikoptera/łodzi a nie że każdą postacią po kampanii i trzeba robić w jednym podejściu, tu nie ma sejwów Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Luis to głupi czarnuch. Przechodzę całą kampanię elegancko bez użycia apteczki (grałem z bratem na splicie) a tu na minutę przed przypłynięciem statku ten zaczyna mnie leczyć o_0. btw - achievementy za brak obrażeń od specjalnych zombie, czy brak obrażeń po zawołaniu o pomoc wydają się awykonalne Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 eee tam wszystko jest do zrobienia;) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Luis to głupi czarnuch. Przechodzę całą kampanię elegancko bez użycia apteczki (grałem z bratem na splicie) a tu na minutę przed przypłynięciem statku ten zaczyna mnie leczyć o_0. btw - achievementy za brak obrażeń od specjalnych zombie, czy brak obrażeń po zawołaniu o pomoc wydają się awykonalne przełącz w takim wypadku na apteczkę lub piguły i bot przestanie Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 btw - achievementy za brak obrażeń od specjalnych zombie, czy brak obrażeń po zawołaniu o pomoc wydają się awykonalne Jako, że wiele osób o tym mówi to ja napiszę, jak zrobić experta, bez obrażeń, friendly fire itd. nie przechodząc całej kampanii tylko grając sam finał (w którym trzeba uważać na friendly fire itd. w zależności od oczekiwanego achieva). Najlepsze jest to, że wystarczy by JEDNA osoba przeżyła, by zaliczało achiva do experta (w oryginale tylko osoby która wsiadły do środka transportu dostawały achiva). 1. Osoba A, zakłada grę, wchodzi w nią (uruchamia z 3 bootami) i nic nie robi (nie wychodzi z safe house'u !) + wysyła invite'y do 3 innych osób (B, C i D) 2. Osoby B, C i D z Dashboard'u (nie z gry tylko z menu głównego konsoli) przyjmują invite'a (płyta w czytniku oczywiście). Jako, że osoba A jest już w grze, pozostałe 3 także trafiają bezpośrednio na etap. 3. W momencie, gdy jest komplet graczy, osoba A (hostująca), wychodzi do Menu Głównego gry, potem wychodzi całkowicie z gry do Dashboard'u. 4. Osoba B, C lub D wysyła invite do Osoby A. 5. Osoba A postępuje jak w pkt. 2 6. Gdy wszyscy są w grze, wystarczy skończyć level uwzględniając warunki (bez wymiocin Boomera, Friendly Fire, ataku Special Infected). 7. Grając na expercie "wystarczy", że tylko jedna osoba ukończy level by wszyscy dostali achivy. Kapisz? czy coś pomerdałem? Nie jestem pewien czy dotyczy to achiva Zombicidal Maniac (Survive any campaign on Expert), ale na pewno zlicza do What Are You Trying to Prove? (Survive all campaigns on Expert). Muszę mieć calaka, po prostu muszę, bo gra jest przezajebiście grywalna i nadal mi się nie nudzi mimo, że gram w nią prawie miesiąc. Codziennie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi