TheBesTia 11 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie ma to jak męczyć się kilka godzin na Ekspercie by przy finale Xbox z(pipi)ał mi płytę o_0 Cholernie mnie ciekawi jakie tu powinno być słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie ma to jak męczyć się kilka godzin na Ekspercie by przy finale Xbox z(pipi)ał mi płytę o_0 Nie przejmuj się mnie wywaliło z Live w ostatnich minutach, a potem Saida skończyliśmy kampanie ale tylko zaliczyło Bartkowi, zajęło nam to 4h 45m Jutro prawdopodobnie gramy jeszcze raz UP@ według mnie tutaj kille lecą o wiele, wiele szybciej niż w GOW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ta, tyle że- po pierwsze jak zostawisz a boomer spieprzy to lipa z całego planu . Po drugie pad wyłącza się co godzine , więc trzeba kontrolować (no chyba , że ma się przewodowego , lub zestaw P&C). Siedziałem całą noc , wypełniałem zaległą dokumentacje , kontrolując regularnie postępy , a poza tym on zapytał czy szybko wpada , a nie w jaki najszybszy sposób to zrobić. no nie ma co, prawdziwy wymiatacz z ciebie takie zagrywki to dla mnie totalna padaka a killsy idą w miarę szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ta, tyle że- po pierwsze jak zostawisz a boomer spieprzy to lipa z całego planu . Po drugie pad wyłącza się co godzine , więc trzeba kontrolować (no chyba , że ma się przewodowego , lub zestaw P&C). Siedziałem całą noc , wypełniałem zaległą dokumentacje , kontrolując regularnie postępy , a poza tym on zapytał czy szybko wpada , a nie w jaki najszybszy sposób to zrobić. no nie ma co, prawdziwy wymiatacz z ciebie takie zagrywki to dla mnie totalna padaka a killsy idą w miarę szybko Wielki master przemówił , zamilczcie narody. Przelazłem kampanie kilkanaście razy , przy tym zrobiłem 980GS i miałem ok. 16k killi , nie uśmiecha mi się przechodzić kolejne kilkadziesiąt razy kampanii , żeby zdobyć jednego głupiego acziwa , z drugiej strony odłożyć gre , mając tak niewiele do calaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozi 1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Przelazłem kampanie kilkanaście razy , przy tym zrobiłem 980GS i miałem ok. 16k killi , nie uśmiecha mi się przechodzić kolejne kilkadziesiąt razy kampanii , żeby zdobyć jednego głupiego acziwa , z drugiej strony odłożyć gre , mając tak niewiele do calaka? Tłumacz se to jak chcesz ale sztuczne nabijanie killsów to porażka niezależnie od gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 kilkanaście razy i tylko 16k? to coś słabo grałeś ja przeszedłem niezliczoną ilość razy i mam z 32k i mam to w doopie gra jest tak za(pipi)ista że gwarantem samo mi kiedyś wpadnie, bo będę grał aż do L4D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Niestety ,ale sztuczne nabijanie killsów to żal.Ja mam około 11k i będę grał tak długo jak się skończy świat ,czyli wtedy gdy osiągnę 53,595 rozwalonych mord. EDIT.Czaicie jaka to musi być frajda gdy się ma 53,594 i wiesz ,że został Ci 1 zombiak.To musi być specjalny zombiak xD Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozi 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Czaicie jaka to musi być frajda gdy się ma 53,594 i wiesz ,że został Ci 1 zombiak.To musi być specjalny zombiak xD Ja swojego dorwałem w 2 etapie "No Mercy", na dole schodów prowadzących do metra, tuż przy prawej budce kasjera. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Czy po 1 przejsciu gry jest ochota na ponowne przechodzenie (nie liczac gry dla aczivow oraz poziomow trudnosci)? Bo w coop nigdy niz 1 nie gram (gowy, vegas2 czy inna coop gra). Sila gry jest MP ale moze on sie nudzi po jakims czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kathleen 5 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Znudzi się? Nieee... ona się jakoś... nie nudzi. Tłuczemy z Satem to na splicie offline, to online, to jeszcze inaczej.... Warto, bo dużo zabawy z tego mamy... i się zawiązała mała rywalizacja - kto więcej GS załapie. Niestety na razie coś kiepsko mi idzie Zresztą sam widzisz, że niektórzy tu już calaki podłapali, a tłuką dalej... O online to ja Ci dużo niestety nie napiszę, bo jakoś kurka okazji za dużo nie mam na granie na sieci. Raz, że headset tylko jeden mamy, dwa - przy dziecku ciężko. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Kathleen Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bestia, mozesz podac ten trik na 54k killow? kurna, x360a jest juz tak zasmiecone tematami o grze, ze juz ciezko tam cos konkretnego znalesc. wyczailem jedynie, ze na death toll, 3 chapter, mam wyjsc i wejsc do startowego saferoomu i w jakis sposob zablokowac triggera. ok, ale ktorego? mam z kolby, czy z broni? a poza tym tak czy siak smoker mnie po jakims czasie wyciaga, juz naprawde nie wiem, co mam robic swoja droga gra fajna, po demku nie chcialem kupic, ale w koncu kupilem. jedyny minus to taki, ze juz mnie powoli wkurzac zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Masa! Co prawda jestem w to niezły lamus, dopiero co 2 chaptery skończyłem solo + nie mam headset'a, ale jakby kto miał ochote to walić na Yeti997 bo dzisiaj cioram całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ta, tyle że- po pierwsze jak zostawisz a boomer spieprzy to lipa z całego planu . Po drugie pad wyłącza się co godzine , więc trzeba kontrolować (no chyba , że ma się przewodowego , lub zestaw P&C). Siedziałem całą noc , wypełniałem zaległą dokumentacje , kontrolując regularnie postępy , a poza tym on zapytał czy szybko wpada , a nie w jaki najszybszy sposób to zrobić. no nie ma co, prawdziwy wymiatacz z ciebie takie zagrywki to dla mnie totalna padaka a killsy idą w miarę szybko Wielki master przemówił , zamilczcie narody. Przelazłem kampanie kilkanaście razy , przy tym zrobiłem 980GS i miałem ok. 16k killi , nie uśmiecha mi się przechodzić kolejne kilkadziesiąt razy kampanii , żeby zdobyć jednego głupiego acziwa , z drugiej strony odłożyć gre , mając tak niewiele do calaka? sranie w banię, weź kup chińczyka i będzie grał za ciebie - po co samemu się męczyć? z ciebie to musi być beznadziejny gracz swoją drogą, gra bo musi mikołaj dał jakiś łatwy tysiaczek pod choinkę? tk, ty gt zmieniłeś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czego sam sobie nie kupisz? Napisał Ci, że miał robote więc zostawił konsole samą. Ja nabiłem 100k killi w GoW2 i tam mnie zjechali... bo nabiłem, mimo że sam. <_< Diabeu, on sobie sam robi Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nabiles pewna metoda ktora srednio daje 100 killow na minute jak sie nie myle - tutaj tak nie jest latwo, chyba ze odkryto jakis bug na nieskonczona ilosc ammo oraz spawn zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Od tych punkcikow GS wam sie we łbach poprzewracało... Jeden zostawia konsole wlaczona, choc nie gra, drugi na niego naskakuje jakby ten pierwszy skrzywdzil jego matke... Ogarnijcie sie ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Od tych punkcikow GS wam sie we łbach poprzewracało... Jeden zostawia konsole wlaczona, choc nie gra, drugi na niego naskakuje jakby ten pierwszy skrzywdzil jego matke... Ogarnijcie sie ludzie. No ale przyznaj że zostawianie włączonej konsoli z kierującym postacią AI jest trochę lamerskie. Diabeu dobrze to porównał do płacenia Chińczykom (czy komukolwiek innemu) za nabijanie leveli postaciom w MMORPG. Niektórzy tak robią, ale czy można ich nazwać graczami? Jak gra nie sprawia przyjemności, to po co grać? Dla GS? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale afera , a nabiłem na lewo tylko jednego achievementa - śmieszycie mnie ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozi 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale afera , a nabiłem na lewo tylko jednego achievementa - śmieszycie mnie ludziska A Ty śmieszysz Nas - remis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 No masz troche racji Kasandra, achievmenty zostaly wymyslone po to by gracz po ukonczeniu gry mial jakas motywacje do dalszej gry, a nie po to by byly wyznacznikiem przedluzenia e-penisa. Niemniej jednak jest mi obojetne jakie ktos ma sposoby na robienie achievow i smieszy mnie ze ktos sie moze o to tak napinac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale afera , a nabiłem na lewo tylko jednego achievementa - śmieszycie mnie ludziska E tam od razu afera. Jak piszesz o jakimś swoim postępowaniu na forum, to badź gotowy że ludzie to ocenią, bądź też gotowy, że Twoje postępowanie może się komuś nie spodobać i ten ktoś ma prawo wyrazić swoją opinię na ten temat. Miej też na tyle odwagi, żeby przyznać się że jesteś achievement whore i sprawia Ci przyjemność rosnący licznik z punktami, a nie sama gra. To nic złego, każdy lubi to co lubi. Ja po prostu nie rozumiem takiego postępowania i tyle. No offence. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Achievement whore raczej nie , nie gram we wszystko co popadnie byle punkciki. W achievementach kręci mnie wyciskanie je z tylko dobrych gier , a jak już pisałem Left4Dead jest cholernie dobrą pozycją , zdobyłem uczciwie 980GS i miałem trzy opcje : olać tysiak, zdobyć go uczciwie grając kolejne kilkadziesiąt godzin (a masa gier w kolejce do czytnika konsoli czeka) , zdobyć go na glitchu. To już była tylko formalność , ale oczywiście najlepiej obrzucać kogoś z góry błotem, wyzwać od beznadziejnych graczy... ; Nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Achievement whore raczej nie , nie gram we wszystko co popadnie byle punkciki. W achievementach kręci mnie wyciskanie je z tylko dobrych gier , a jak już pisałem Left4Dead jest cholernie dobrą pozycją , zdobyłem uczciwie 980GS i miałem trzy opcje : olać tysiak, zdobyć go uczciwie grając kolejne kilkadziesiąt godzin (a masa gier w kolejce do czytnika konsoli czeka) , zdobyć go na glitchu. To już była tylko formalność , ale oczywiście najlepiej obrzucać kogoś z góry błotem, wyzwać od beznadziejnych graczy... ; Nie mam pytań. Olej tych co "krzyczą" i tyle. Kasandra - każdy ma prawo wyrazić zdanie, ale nie w taki sposób jak zrobił to Diabeu. Calak jest, a Strong dobrze prawi - polać mu, po co te napinki? @Signap 7k killi na godzine, ale trzeba siedzieć z padem w ręku i samemu celować. Edytowane 29 Grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Problemy iście gimnazjalne, nie to, że mam coś do Waszego wieku ale (pipi)a śmiech mnie ogarnia. Btw. warto wycyckać na grę kasę? chodzi głównie o multi, niestety GoW 2 to dno kompletne i nic tej szmirze nie pomoże, jedynie powrót do jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Btw. warto wycyckać na grę kasę? chodzi głównie o multi, niestety GoW 2 to dno kompletne i nic tej szmirze nie pomoże, jedynie powrót do jedynki. Warto warto. Przed zakupem obadaj demo, w demku jest praktycznie wszystko co w pełnej wersji, oprócz innych miejscówek. Jak dla mnie L4D jest grą roku, ale nie jestem jakąś wyrocznią grową. Jeśli jednak Zombiak Cię ugryzie i zostaniesz zainfekowany wirusem L4D, nie bedziesz mógl się oderwać od konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi