Scorp1on 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 chce dac do "kolejnki" i Sorry This offer is not valid in your region, or it has expired. Z tego co pamietam to trzeba zalocy sobie nowe konto na JAP i pobrac je z JAP MP - chyba ze cos zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Najpierw mialem blad ze nie znalazlo pliku, ale dlatego ze stronke x0 mialem ustawiona na PL (chcialem wziac udzial w konkursie xd), ale po przestawieniu na UK znalazlo i dodalo do kolejki. Wlaczylem x0 i sciaga xd... ciekawe czy nie bedzie bledu na koniec sciagania >_< Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Twoj GT to na jaki kraj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No na UK, dlatego ustawilem tez strone na UK i dziala No ale czy naprawde zadzialalo bede mogl sie przekonac po tym jak odpale demko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 O sciagnelo sie i dziala Tak poza tym, mam pytanko: Slyszalem ze gra jest dosc krotka, ale co jest oprocz glownego trybu? Jest cos w stylu hordy w gow2? Jest multi online? I czy wszystko jest na split-screenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 4 Kampanie po 5 dosyć krótkich misji każda (można grać single lub online). Nie ma hordy, jeszcze, będzie podobny tryb udostępniony przez DLC. Można przechodzić wszystko na splicie. Oprócz głównej kampanii kooperacji jest jeszcze tryb versus (4 osoby to survivors, a 4 grają special infected), w który również można grać na splitcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak ktoś się zastanawia nad kupnem tej gry to radzę trochę poczekać do 5 maja bo wtedy bedzie miała premierę wersja Game of the year. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 podobno DLC ukaże się jutro o godzinie 20-22:00 naszego czasu .czy ktoś może to potwierdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ju siur? Na oficjalnej stronie jest news z wczoraj, że DLC będzie "next week". Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Na blogu Left 4 Dead pojawił się ciekawy wpis, opisujący Survival Pack, który w następny czwartek pojawi się na Rynku Xbox LIVE. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6509...vival_Pack.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 http://video.g4tv.com/videoDB/037/787/vide...mp;affiliateId= Tak wyglada ten nowy tryb - w sumie dobrze ze krotko a dynamiczne bo zombie w COD5 czy Horda przy wiecej niz 10min juz strasznie nudzila Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a będą nowe aczivy w tym dodatku czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Myśleliście, że na Survival Pack do Left 4 Dead poczekamy aż do czwartku? My również. Okazuje się jednak, że Valve postarało się i dodatek pojawi się na Rynku Xbox LIVE już dziś, jest to kwestia najbliższych godzin. Oczywiście pecetowcy również dostaną swoją wersję dzisiaj, ale nieco później. Miła niespodzianka, prawda? polyg http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/of...10830?cid=SLink Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) :piwo: dodatek juz jest do pobrania ,bezpłatny jak zapowiadali. sciagam i trzeba to obczaić :banana: EDIT : toz to horda z GOW2 :E tylko ze przeciwnicy 3x szybsi . Trochę pograłem i powiem ze bez dobrej zgranej ekipy mozna zapomniec o przyjemnym pograniu na survivalu . zomniaki lecą z każdej strony a z tymi specjalnymi zarażonymi to przegięcie trochę ich za dużo . Czesto po 2 w jednym czasie wyskakuje Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fuckin' A! Dwa nowe versusy i nowy tryb, ja chcę do domu grać! Są nowe acziki? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 nie ma właśnie ,a mogli dać kilka ..szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tak jak napisał Canuks bez dobrego teamu nie idzie zagrać ,zagrałem tylko raz w tą nową opcje (przetrwanie) to trafiłem na takich ziomków że grę zakończyliśmy po 1:30 bo zamiast wybrać dobre miejsce do bronienia się,to każdy pobiegł w swoją stronę.Jeśli chodzi o tych zarażonych to faktycznie sporo ich, zaraz jak czas ruszył to po 30sek. wpadło dwóch Hunterów i Tank powiem szczerze że mnie to zaskoczyło i to mocno, a pamiętajcie że grałem 1:30 to ciekawe co by było w dalszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Gra dostałem wczoraj. Dla mnie ekstra. Co-op + mega rzeź + zombiaki, czyli to co lubię. Jeśli ktoś miałby ochotę pograć to zgłaszać się. Obojętnie mi to w co pogramy (ustawka też wchodzi w grę). Mogę pograć kampanie (na expercie może być), kontrę albo w dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Są nowe acziki? walić acziki, wolę by z tym poczekali do kolejnego dlc - kampanie nowe itp. przygotuj się na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Rozumiem ze 2 nowe mapy dotycza tylko versus w trybie online?Jakies opinie o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie mapy a kampanie, i to żadne nowe - obie z podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tylko 1 poziom jest w tym Surival? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 poziom trudnosci?? -TAK poziom jako mapa - jest nawet duzo(wystarczajaco) Ogólnie dodatek nie przypadl mi do gustu myslalem ze bedzie lepszy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tylko 1 poziom jest w tym Surival? map masz 12 czy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi