Skocz do zawartości

ICO

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnice pomiędzy edycjami gry:

Wersja amerykańska różni się w stosunku do edycji europejskiej/azjatyckiej.

• Brak alternatywnego zakończenia [w US]

Było jakies inne zakończenie?!

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

- watermelon ending z wersji PAL/JAP

ale to nie jedyna różnica pomiędzy tą edycją a USA

- watermelon ending z wersji PAL/JAP

ale to nie jedyna różnica pomiędzy tą edycją a USA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Człowieku odpuść, przeszedłem tą grę wczoraj 1 raz i zacząłem szukać powodów do przejścia kolejny raz... Wystarczyło potwierdzić, że prawda (dlatego zapytałem, nigdy nie wiadomo czy to nie fake) a nie wyskakiwać tonem mędrca i znawcy. Naprawdę gratuluję, że znasz grę na pamięć, pewnie czujesz sie lepszym człowiekiem, chcesz zmieniać świat itd...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Przydałyby mi się save'y, w miarę możliwości, tuż przed wypowiadanymi przez postacie dialogami (z game+ żeby były odkryte już glify). Chciałby się ktoś tego podjąć? Na diabli mi to? Trwają prace nad tłumaczeniem. ;]

Opublikowano (edytowane)

A to nie jest aby tak, że po przejściu gry się podmieniają te teksty na już normalne? Ja mam w plikach więcej dialogów niż jest w grze. [?]

Tak właśnie jest. W wersji NTSC podobno tego nie było.

Co do save'a to poszukam, bo całkiem niedawno przechodziłem ICO po raz drugi, więc powinien jeszcze gdzieś być.

EDIT:

Znalazłem save (na karcie :P). PW poszło do ciebie Berion.

Edytowane przez kamil_j87
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby tak każdy chciał odpowiadać na posty sprzed ponad dwóch lat to dopiero byłby burdel. Przyznaj się że nie widziałeś daty :P

Żeby nie był offtopa, to czekam na Team ICO Collection, aby nadrobić zaległości z tym tytułem.

Opublikowano

Gdyby tak każdy chciał odpowiadać na posty sprzed ponad dwóch lat to dopiero byłby burdel. Przyznaj się że nie widziałeś daty :P

Żeby nie był offtopa, to czekam na Team ICO Collection, aby nadrobić zaległości z tym tytułem.

Ja czekam po to by po prostu to mieć. Jestem pewien, że najdzie mnie ochota nie raz i nie dwa na ICO czy SotC.
Opublikowano

Łoj to należy nadrobić zaległości. SotC to jest gra znamienita, bez dwóch zdań, ale czy planujesz jeszcze zbadać ICO przed premierą TI Colletion??

Opublikowano

Raczej wątpie bo na poprzedniej generacji (wstyd się przyznać) korzystałem z kopii zapasowych. Ale jak tylko wyjdzie kolekcja to jako pierwsze sprawdzam ICO :thumbsup: