Sikor 1 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Różnice pomiędzy edycjami gry: Wersja amerykańska różni się w stosunku do edycji europejskiej/azjatyckiej. Brak alternatywnego zakończenia [w US] Było jakies inne zakończenie?! Cytuj
rushman 4 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Różnice pomiędzy edycjami gry: Wersja amerykańska różni się w stosunku do edycji europejskiej/azjatyckiej. Brak alternatywnego zakończenia [w US] Było jakies inne zakończenie?! - watermelon ending z wersji PAL/JAPale to nie jedyna różnica pomiędzy tą edycją a USA Różnice pomiędzy edycjami gry: Wersja amerykańska różni się w stosunku do edycji europejskiej/azjatyckiej. Brak alternatywnego zakończenia [w US] Było jakies inne zakończenie?! - watermelon ending z wersji PAL/JAPale to nie jedyna różnica pomiędzy tą edycją a USA Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 reszte wypisalem tutaj http://www.psxextreme.info/topic/86742-ico-wpis-sie-robi-sie/ ;] mam nadzieje, ze wszystko Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Człowieku odpuść, przeszedłem tą grę wczoraj 1 raz i zacząłem szukać powodów do przejścia kolejny raz... Wystarczyło potwierdzić, że prawda (dlatego zapytałem, nigdy nie wiadomo czy to nie fake) a nie wyskakiwać tonem mędrca i znawcy. Naprawdę gratuluję, że znasz grę na pamięć, pewnie czujesz sie lepszym człowiekiem, chcesz zmieniać świat itd... Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Witam, Przydałyby mi się save'y, w miarę możliwości, tuż przed wypowiadanymi przez postacie dialogami (z game+ żeby były odkryte już glify). Chciałby się ktoś tego podjąć? Na diabli mi to? Trwają prace nad tłumaczeniem. ;] Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Wiem że pewnien zagraniczny fanatyk próbował już tłumaczyć to wszystko, miał kiedyś fotę ze wszytkimi glyphami, tylko nie moge jej znalezc. Co do save, to sorry ale nie mam. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 O, o to mi chodziło http://teamico.wikia.com/wiki/Runic_language_used_in_Ico Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 A to nie jest aby tak, że po przejściu gry się podmieniają te teksty na już normalne? Ja mam w plikach więcej dialogów niż jest w grze. [?] Cytuj
kamil_j87 1 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) A to nie jest aby tak, że po przejściu gry się podmieniają te teksty na już normalne? Ja mam w plikach więcej dialogów niż jest w grze. [?] Tak właśnie jest. W wersji NTSC podobno tego nie było. Co do save'a to poszukam, bo całkiem niedawno przechodziłem ICO po raz drugi, więc powinien jeszcze gdzieś być. EDIT: Znalazłem save (na karcie ). PW poszło do ciebie Berion. Edytowane 18 kwietnia 2010 przez kamil_j87 Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Jest jakiś sposób na przeczyszczenie laseru w PS2 bez rozkrecania? Jakaś płytka, czy coś? Bo naprawdę chciałem ją skonczyc ;/ Są specjalne płyty czyszczące. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Na pewno z pomocy skorzystał, skoro post był ze stycznia 2008. Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 No napewno. Ale to nie znaczy że nie można odpowiedzieć na post. Przecież inny też to czytają. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Gdyby tak każdy chciał odpowiadać na posty sprzed ponad dwóch lat to dopiero byłby burdel. Przyznaj się że nie widziałeś daty Żeby nie był offtopa, to czekam na Team ICO Collection, aby nadrobić zaległości z tym tytułem. Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Widziałem datę, jakby wszyscy odpowiadali na pytania to nie bylo by burdelu z takimi samymi tematami. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Gdyby tak każdy chciał odpowiadać na posty sprzed ponad dwóch lat to dopiero byłby burdel. Przyznaj się że nie widziałeś daty Żeby nie był offtopa, to czekam na Team ICO Collection, aby nadrobić zaległości z tym tytułem. Ja czekam po to by po prostu to mieć. Jestem pewien, że najdzie mnie ochota nie raz i nie dwa na ICO czy SotC. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 No ja w ICO niestety nie grałem, a SotC to jedna z najlepszych gier jak dla mnie. Dlatego czekam 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Łoj to należy nadrobić zaległości. SotC to jest gra znamienita, bez dwóch zdań, ale czy planujesz jeszcze zbadać ICO przed premierą TI Colletion?? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Raczej wątpie bo na poprzedniej generacji (wstyd się przyznać) korzystałem z kopii zapasowych. Ale jak tylko wyjdzie kolekcja to jako pierwsze sprawdzam ICO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi