matrix_dk 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Mam podobny objaw na padzie z wirowaniem przciwnych wskaźników, ale po wymianie baterii juz się to nie dzieje, natomiast mam inny problem - podczas gry wyłącza mi się pad i pokazuje sie komunikat na ekranie podłącz pada. Najcześciej mam takie objawy jak gram w multi playera na Live i mam podłączonego HeadSeta, ale i bez niego to sie zdarza. Czy miał ktos jeszcze takie objawy?? jeżeli tak prosze o radę. Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Możliwe najprostsze wyjaśnienia: -znowu zużyły się baterie -klapka od baterii się przesuwa lub odpada Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 z tym wskaźnikiem na konsoli miałem podobnie, ale to niegroźne. już mi od jakiegoś miecha pokazuje normalnie. a wskaźnij baterii w dashu zwyczajnie ssie pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi