Olsen 60 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 jak wygląda multi GTA:VCS na PSP? Potrzebne są do tego 2 kopie gry ? Cytuj
Re 6 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 fabularnie chyba Vice City Stories przebija Vice City:) Chociaż mam do niego cholerny sentyment. Ale wpadłem w tą grę, normalnie wpadłem. Czas mi spierd.al.a a ja przed TV cioram sasa:D I te kolory, ten blur, neony. Ahh Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Zupełnie VCS do mnie nie trafił ;/.Na dodatek moja wersja ma buga:jest taka misja w centrum handlowym w której kręcąc reklame trzeba zabijać shotgunem zombi-wtedy gra mi przestaje działać :krzeslem: . Bardziej do gustu przypadło mnie SA.Klimat niggaz ziomów z hoodów bardziej od mnie przemawia niźli podróby T.Montany w kołnierzykach na sztorc;p.Chociaż gra swój klimat ma Cytuj
Re 6 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 (edytowane) czyżby piracik? Ja sobie kupiłem za pięć dyszek w robsonie i nie narzekam:) nie taka wielka kasa jak na pełnoprawne GTA:) A co do giercy to wypasiony klimacik i humor. Yeaaaaa biedni cholo:D Edytowane 8 lipca 2008 przez Re Cytuj
bor 2 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 VCS rozwala VS pod wzgledem grafiki, to tak jakby porownywac Diablo 1 z 3. Misje sa ciekawsze a ich poziom stoi na wysokim poziomie. Dodatkowo sa fajne bonusy - rozwalanie balonow, interesy itd. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 @Re:oryginał .Ale strasznie zarysowany :closedeyes: (od kolegi pożyczony) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Gra może i fajna ale zabiją ją PSP: Na PS2 grałem z przyjemnością, grałem prawie do samej sprzedaży, takie Vice City jedenipół, a tutaj mamy okropne smużenie (czasami po obróceniu się widzę jeszcze co było przede mną), słabe sterowanie i gorszą widoczność... Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 I to jest właśnie powód krytyki najnowszej części GTA. Jeśli ktoś grał w części ze słowem "stories" w tytule to GTA IV mu się raczej nie spodoba. I nic w tym dziwnego. Co za dużo to i świnia nie zeżre. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ale ostatnie 10 misji, chyba najlepsze w całej historii gta Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 (edytowane) Co tak pusto w temacie, czyzby tak malo osob gralo w to GTA ? Ja niedawno postanowilem uzupelnic braki w grach na PSP i kupilem GTA VCS i LCS. Poki co gram w VCS i jak na razie bardzo mi sie podoba - gra mnie wciagnela, juz kiedys zagrywalem sie w Vice City, wiec powrot do tego miasta mnie ucieszyl. Poki co misje sa zroznicowane, dialogi smieszne, a postacie calkiem zabawne (skacowany Phil) - na pewno nie jest nudno, ciesze, ze sa misje np. karetka - tego brakowalo mi w GTA IV. Do tego wszystkiego ten soundtrack z lat 80-tych - jest klimat ! Edytowane 19 września 2012 przez saptis 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Nom, klimacik jest przedni i pod tym względem VCS bije na głowę LCS (jak i również każde inne GTA, poza Vice City). Misje również pierwsza klasa, w szczególności te ostatnie. Zajmowanie terytoriów innych gangów, a później ich bronienie wypada równie za(pipi)iście co w San Andreas. No i demolowanie sklepów - poezja ^_^ Jedyne do czego mogę się przyczepić, to na potęgę doczytujące się tekstury, podczas jazdy infernusami, czy innymi cheetahami. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 (edytowane) To fakt - jak sie szybciej jezdzi na dlugich prostych to tekstury potrafia sie pozno doczytywac, do tego czasami u mnie zdaza sie, ze przytnie muzyka. Co do klimatu to nawet GTA IV mnie tak nie wciagnelo, dla mnie bylo az nudne i przy VCS malo rozbudowane, zreszta Chinatown Wars (tez fajne) tez bylo bardziej rozbudowane od czworki. Edytowane 21 września 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi