kaka 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Mam pytanie odnośnie zmiany metody płatności. Mam konto na USA i zawsze opacałem abonament kartą kredytowa, karta straciła ważność i bank wydał mi nową lecz nie mogłem zmienić w ustawieniach informacji o karcie ani dodać nowej. W tym momencie mam zablokowane konto bo m$ automatycznie przedłużył mi golda ale nie mogł ściągnąć pieniędzy. Pytanie moje brzmi: czy mogę kupić kartę zdrapkę 12mo. i w ten sposób odblokować moje konto LIVE! aby bez problemów dalej grac na multi? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Z tego co wiem, najpierw musisz do nich zadzwonic ,zeby wywalili z Twojego profilu numery karty kredytowej, a potem mozesz sie bawic w zdrapki. Cytuj
kaka 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 no właśnie w konsoli podczas próby połączenia pokazał mi sie komunikat abym zaktualizował dane mojej karty albo wybrał inny sposób płatności a z tego co widziałem to jedyny inny sposób to właśnie zdrapka. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 takie cos http://cgi.ebay.com/Xbox-Live-Codes-Gold-2...1QQcmdZViewItem bedzie działać na kocie EU? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Raczej tak, jak masz zamiar takie cos kupic to sie zglos, mam duza kolekcje triali xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi