wet_willy 2 166 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Czyli Diamond z choojowym softem ;p z flashowales jakims dobrym cooked romem ?? czy uzywasz tego co masz na standarcie z T-Mobile ?? Cytuj
Metal 4 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Zwierzęcą K700i właśnie sprzedany, przerzucam się na SE J110i (ładny i tani=dobry) Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon? Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Nokia N95 8GB, popsuty SonyEricsson k800i (walnięty moduł radiowy)... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon? moze troszke odkopany post, ale... blackberry to najgorszy syf z jakim sie spotkalem do tej pory, okropnosc jezeli ktos chce symbiana to nokia, jezeli windows mobile to htc pozdro Cytuj
ProSpekt 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ja posiadam Sony Ericsson'a K550i. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Widzisz Raven? SE zdobywa przewagę Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 (edytowane) iPhone - fonik potrafi w(pipi)ic jak malo ktory, ale jak sie czlowiek przyzwyczai do zabugowanego firmwareu to mozna przezyc... ogolnie fon bardzo prosty i przyjemny w obsludze. gdyby nie male literki klawiatury ekranowej [pomijajac tą z safari] to fonik bylby idealny dla starszych ludzi. plusy: +obsluga i jej intuicyjnosc +czytelnosc menu +duze mozliwosci [dzieki scenie] +dobre systemy oszczedzania baterii [czasem trzeba wspomoc innymi programami] +calkiem stabilny [jak narazie tylko raz go zwiesilem xD ale to przes swoja glupote] +obudowa sie nie rysuje [tzn nie jest to ta ajpodowa 'szklanka'] +czuje go w kieszeni [dla mnie to plus, nie lubie malych komorek] Minusy: -zapomnijcie o bezwzrokowej obsludze xD -braki wielu podstawowych funkcji, ktore trzeba uzupelnic addon'ami [do pobrania z sieci] -nie mozna go uzyc jako przenosnej pamieci [nie jest wykrywany w windowsie jako dysk :F] -fon nie czyta kontaktow z simki [tu znowu trzeba szperac w sieci za specjalnym programikiem] -bez instalacji iTunes na pc sie nie obejdzie -brak miejsca na zawieszenie smyczki -fonik po minucie jest bardziej opalcowany niz moje psp po tygodniu... no ale nie ma sie co dziwic w sumie xD -jak ktos ma grube palce to krzyzyk na droge napisalem to w oparciu o soft 1.1.4 wiec nie najnowszy ;] ogolnie fon bylby bardzo dobry gdyby nie niedopracowany firmware... ktorego trzeba 'wspomagac'. jak na fw ktory wazy 250mb to jest bardzo slabo :F ____ Mimo wszystko telefon, a raczej gadzet trafil w moje gusta oraz oczekiwania... Edytowane 12 września 2008 przez Coati Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Nokia E51 Polecam jest cienka baterai nawet długo trzyma do tego wlan i plusem jest uruchamianie aplikacji gier w 240x320, Polecam Cytuj
boczek_lans 3 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Obecnie posiadam Nokię E90 i Motorolę V9. Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ja raczej nie ślinię się na widok nowych zabawkowych komórek- mam SEk600i, jest to moja druga komórka w życiu i jako że spisuje się spoko, to nie sądzę, żeby zanosiło się na zmiany w tym temacie- telefonik wg. bardzo ładny, obsługa ok, jedyne co gra na nerwach to malutkie przyciski, podczas pisania trzeba się mocno skupić... Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Po dwóch latach użytkowania SE K750i przyszła pora na zmianę Mimo że do wyboru miałem takie telefony jak Nokia N82 czy iPhone, wybór padł na SE C902. Naprawdę świetny telefon - aparat 5Mpix z róźnymi bajerami, dotykowy ekranik, sixaxis - dodatkowo telefon elegancki w metalowej obudowie No i jak ktoś miał wcześniej SE to poczuje się jak w domu Polecam Cytuj
Beck 3 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 iPhone 3G 16GB white Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) A ja nadal mam SE k750i ;] Edytowane 14 października 2008 przez ChOomik Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Własnie przeczytałem tu sojwego posta sprzed roku.. :] Obecnie nowiutki SE K770 ciekawe co bedzie znow za rok Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Szczesliwy nabywca iPhone'a 3G 8GB Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 N73 i nie narzekam, emulatorki pod kołdrą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi