Opublikowano 11 maja 200915 l Je.bać te Ericssony i inne dupstwa. ofkoz modding, power. Edytowane 11 maja 200915 l przez ChevChelios
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Wczoraj za złotówkę nabyłem SE c902, zobaczymy jak się będzie sprawdzał. Na razie jest OK.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Fajny telefon ale z obcietym wyswietlaczem to polecieli sobie w kulki.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Tam po bokach sa panele dotykowe wykorzystywanie przy robieniu zdjęć - i tylko wtedy niestety.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Obecnie Era G1 z Androidem moze wygladem nie grzeszy ale jest super funkcjonalny
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Tam po bokach sa panele dotykowe wykorzystywanie przy robieniu zdjęć - i tylko wtedy niestety. No wlasnie. Jak dla mnie fail konkretny, ktory popsul ten telefon. Sadzilem, ze sie przestawie z nokii na eryka i bylo blisko ale motyw z ekranem to byl gwozdz do trumny. W ten sam dzien co przywiozl go kurier zanioslem go do zyda.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l SPV M3100 Przymierzam się do zmiany (N95 albo iPhone 2G - jeśli go tanio dorwę) Edytowane 17 sierpnia 200915 l przez garam
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Zmienilem obudowe na czarna i dorzucilem karte pamieci 8GB, teraz przymierzam sie do wymiany na N97.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Grałeś w Call of Duty na WM ? Mi brakowało 1MB ramu . Działał Ci z akceleracją czy bez ?
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l gralem, ale nie oszukujmy sie na pda jedynie dobrze gra sie w turowe, logiczne lub przygodowki przynajmniej jak dla mnie ancient evil jeszcze dawal rade a najbardziej zaluje ze heroes of might and magic 2 bardzo wolno smigaja ;/ jak kiedys ktos to dopracuje to bede w 7 niebie
Opublikowano 21 września 200915 l Jutro bede mial HTC Hero G2, jak ktos ma lub sie zna prosze o uwagi, porady itp . Pozdro
Opublikowano 21 września 200915 l samsung i780 pozabrakiem aplikacji na niego i gier to telefon wymiata, ale chyba zrobie przesiadke na iphone 3gs ewentualnie mysle o noki 5800
Opublikowano 23 września 200915 l strone wczesniej pisalem o E71, pozniej zmienilem na iPhone 3G, dalej dziabnelem HTC Touch Pro 2, i jednak tez mi nie podpasowal, bo to nie to co ipek. Tak wiec aktualnie mam najlepszy z najlepszych iPhone 3GS 32GB.
Opublikowano 23 września 200915 l a ja mam HTC Hero G2 i moge smialo powiedziec ze rozwala iphona, mialem 3G wiec mam punkt odniesienia, HTC po nowym updacie smiga jak dzik, aplikacje sa darmowe w wiekszosci i updatowane przez tworcow nawet na drugi dzien jak im wyslesz maila. MASAKRA