Skocz do zawartości

Jaką masz komórkę?

Featured Replies

Opublikowano

właśnie padł mój SE K750i i wymieniłem na nowy- SE C902 :]

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 83,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SE c702 Jeszcze niedawno się zarzekałam, że nigdy nie będę miała żadnego Soniaka, ale jakoś się dałam przekonać. ;]

• obecnie rynek zaczyna zżerać własny ogon i jedynym wyznacznikiem jakości telefonu staje się jego cena (bo pozostałe elementy uległy takiemu ujednoliceniu, że niezależnie czy kupujesz telefon za 800 cz

• Nokia X3 (red ) chyba najbardziej nie zniszczalny telefon w historii tej branży

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam Sony Erikssona P990i...co tu dużo mówić...jest świetny xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny telefon ale z obcietym wyswietlaczem to polecieli sobie w kulki.

Opublikowano

Obecnie Era G1 z Androidem :) moze wygladem nie grzeszy ale jest super funkcjonalny :)

Opublikowano

Kupiony za cale 250zl, a potem odpicowany softowo:

sony_ericsson_k850i_blue.jpg

Opublikowano
Tam po bokach sa panele dotykowe wykorzystywanie przy robieniu zdjęć - i tylko wtedy niestety.

No wlasnie. Jak dla mnie fail konkretny, ktory popsul ten telefon. Sadzilem, ze sie przestawie z nokii na eryka i bylo blisko ale motyw z ekranem to byl gwozdz do trumny. W ten sam dzien co przywiozl go kurier zanioslem go do zyda.

Opublikowano

orangepda_2.jpg

SPV M3100

Przymierzam się do zmiany (N95 albo iPhone 2G - jeśli go tanio dorwę)

Edytowane przez garam

Opublikowano

Nokia-N95.jpg

Zmienilem obudowe na czarna i dorzucilem karte pamieci 8GB, teraz przymierzam sie do wymiany na N97.

Opublikowano

htc touch pro htc-touch-pro-02.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

gralem, ale nie oszukujmy sie na pda jedynie dobrze gra sie w turowe, logiczne lub przygodowki przynajmniej jak dla mnie :)

ancient evil jeszcze dawal rade :)

a najbardziej zaluje ze heroes of might and magic 2 bardzo wolno smigaja ;/ jak kiedys ktos to dopracuje to bede w 7 niebie :)

Opublikowano

K800i - Tuningowany co do jednego ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam 2. najlepszy telefon na swiecie :) iPhone 3G

na 1. jest 3GS

Opublikowano

Jutro bede mial HTC Hero G2, jak ktos ma lub sie zna prosze o uwagi, porady itp . Pozdro

Opublikowano

samsung i780 pozabrakiem aplikacji na niego i gier to telefon wymiata, ale chyba zrobie przesiadke na iphone 3gs ewentualnie mysle o noki 5800

Opublikowano

strone wczesniej pisalem o E71, pozniej zmienilem na iPhone 3G, dalej dziabnelem HTC Touch Pro 2, i jednak tez mi nie podpasowal, bo to nie to co ipek.

Tak wiec aktualnie mam najlepszy z najlepszych iPhone 3GS 32GB.

Opublikowano

a ja mam HTC Hero G2 i moge smialo powiedziec ze rozwala iphona, mialem 3G wiec mam punkt odniesienia, HTC po nowym updacie smiga jak dzik, aplikacje sa darmowe w wiekszosci i updatowane przez tworcow nawet na drugi dzien jak im wyslesz maila. MASAKRA