Skocz do zawartości

Jaką masz komórkę?

Featured Replies

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 83,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SE c702 Jeszcze niedawno się zarzekałam, że nigdy nie będę miała żadnego Soniaka, ale jakoś się dałam przekonać. ;]

• obecnie rynek zaczyna zżerać własny ogon i jedynym wyznacznikiem jakości telefonu staje się jego cena (bo pozostałe elementy uległy takiemu ujednoliceniu, że niezależnie czy kupujesz telefon za 800 cz

• Nokia X3 (red ) chyba najbardziej nie zniszczalny telefon w historii tej branży

Opublikowano

Samsung GT-S5230 pseudo: AVILA :P

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

Od półtora roku SE W880i, a wczoraj kupiłem HTC Touch Cruise II.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

se c510

Edytowane przez mate5

Opublikowano

SE K550i, wytrzymał kilka lat i dziesiątki gier/mbooków, dobry sprzęt, mimo że nie pierwszej już świeżości ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja komórka jest drewniana, jej główne funkcje to przechowywanie kosiarki i ogólnie narzędzi ogrodowych, najlepiej spisuje się w zimie. Na razie nie mam z nią najmniejszych problemów. :D

A tak na serio to mam Sony Ericsson C902

Opublikowano

Nieśmiertelna Nokia 3310 :P. Laski na nią nie lecą, ale przynajmniej wiem, ze ona może lecieć na nie i jak trafi którąś w cymbał, to nadal będzie działać xD.

Opublikowano

Motorola VE66 LE

ve66_lux_2-300x296.jpg

Nokia E50 po OC

(każdy wie jak wygląda :))

Sci.phone N12 (Prototyp/Beta)

n12.jpg

Edytowane przez KiNiO_64

Opublikowano

(pipi)Phone 3g - do gier sie srednio sprawdza choc zdazaly sie perelki jak Peggle lub MGS Touch

Edytowane przez p3r3z

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

LG KU990 Viewty - ogólnie dość dobry tylko czasami denerwuje dotykowy ekran (osobiście wole zwykłą klawiature numeryczną) za to sprawdza się do oglądania filmów :lol:

Opublikowano

A Samsunga D900i mam. Do dzwonienia sprawdza się wyśmienicie :lol:

Edytowane przez Gooral

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 2,5 roku ten sam - Nokia N70ME i jakoś nie mam potrzeby go zmieniać :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od listopada Nokia 5800 i jestem bardzo zadowolony, sporo bajerów i apkilacji :)

Opublikowano

htc_hero_black_sm.jpg

Ogólnie ma wszystko czego potrzebuję, szczególnie dobrze sprawuje się ekran objętościowy z multitouch ( jak Iphone ) oraz Android z HTC Sense.