Yacek 852 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Uhuhuh, doszlismy do etapu wklejania fotek producenta, nastepne bedzie robienie foto swojego telefonu w lazienkowym lusterku aby byc top cool trendy na forumku! Tez go mam! Edytowane 9 stycznia 2011 przez Yacek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Raven - to jest HTC HD2? Jeśli tak, to on ma Androida od samego początku wgranego, czy się bawiłeś? to jest htc hd2 i trzeba androida wgrac 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Dzięki szefie Plusik dla Ciebie. Zastanawiam się, czy nie dokupić taki telefon, tym bardziej, że jest możliwość wgrania Androida. Też mam ip4 Edytowane 9 stycznia 2011 przez Mefi23 Cytuj
Masny 344 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Ja mam Nokie 6210. Jasne, telefon stary, brzydki i wielki (prawie taki jak moje psp 3k). Czy chciałbym mieć lepszy telefon? Owszem, ale szkoda mi kasy. Kiedys jak sie jakas okazja nadarzy to może kupię lepszy:) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Tak, mam HTC HD2 z wgranym Androidem NAND (czyli całkowicie zastępujący Windows Mobile). Wraz z tą modyfikacją mój telefon stał się natywnym urządzeniem z Androidem ;]. Jeśli ktoś się zastanawia - POLECAM jak cholera. Telefon śmiga jak głupi, to jest zupełnie inna klasa. Nie myślałem, że taką różnicę będzie czuć na TYM SAMYM systemie, a jednak, telefonu używa mi się zupełnie inaczej. No i ten GIGANTYCZNY ekran niszczy system, c'nie. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Ekran jest wielki, to fakt. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Ja się wyleczyłem ze olbrzymich smartfonów, od kąd nie zaczełem nosić wszędzie ze sobą notebook'a Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 To nie lepiej mieć większego funkcjonalnego smartfona, niż taszczyć ze sobą w każde miejsce notebook'a? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 tyle że z dużego smartfona na uczelni mały pożytek jest ;p ja tam preferuje smartfony o normalnych rozmiarach. Bo za "prawie" tablety to ja dziękuje. Nie mówie ze są złe tylko do mnie nie trafiają. A co do androida to jestem nim zafascynowany, lekki, szybki, przejzysty miły dla użytkownika, mogę to swierdzić po przesiadce z Symbiana (uzywałem telefonów z symbianem nie przerwalnie od 2004 do stycznia 2011 xD) Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Nie, no ok. Każdy ma swoje priorytety. Jeśli miałbym, coś powiedzieć od siebie, to ja na uczelnie biorę zawsze swojego Iphona i jestem zadowolony. Notatki i tak robię normalne w zeszycie, a dopiero w domu przepisuje je na wersje elektroniczną. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Ja tam jestem zachwycony moim HD2, ekran to prawie mały tablet. Do szybkiego sprawdzenia czegoś w Internecie doskonały, wszystko jest bardzo wyraźne i odpowiednio duże. Dodajmy do tego świetną Androidową przeglądarkę, która radzi sobie ze stronami równie dobrze jak komputer i... netbook nie potrzebny . Może przesadzam, ale ekran jest cudowny, wielka zaleta tego telefonu. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 @raven_raven Witam w klubie szybkiego androida i dużych ekranów Zastanawiałem się nad przesiadką na DHD ale po tym co zobaczyłem na CES zdecydowałem, że najbliższa przyszłość należy do Tegry i chyba wybiorę Atrix (albo poczekam aż HTC wypuści coś o podobnych bebechach, bo niestety Motorola nie jest nerd-friendly i lubi blokować bootloader co niestety oznacza brak wolności) Cytuj
dżar 166 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Ja tam zasuwam na Samsungu Galaxy S, jakbym wiedział że w HD2 da się wgrać androida to bym HD2 wziął. No trudno i tak jestem z fonu cho.lernie zadowolony Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 A jest opcja Dual Boot - Win i Android? Wtedy w 2 urzadzeniach mialbym 3 systemy Bo Nokii podziekuje ostatecznie, niby smartfon a gubi sie jak mu budzik ustawie Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 (edytowane) No symbian to trup, nokia go uśmierciła przez brak rozwoju. HD2 ma guerilla glass?? Edytowane 10 stycznia 2011 przez MaroS Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Od paru miesięcy Samsung Galaxy S. Najlepszy gadżet jaki miałem i z którego funkcji autentycznie korzystam. Android to świetny system. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 @raven_raven Witam w klubie szybkiego androida i dużych ekranów Zastanawiałem się nad przesiadką na DHD ale po tym co zobaczyłem na CES zdecydowałem, że najbliższa przyszłość należy do Tegry i chyba wybiorę Atrix (albo poczekam aż HTC wypuści coś o podobnych bebechach, bo niestety Motorola nie jest nerd-friendly i lubi blokować bootloader co niestety oznacza brak wolności) Dzięki, nie sądziłem, że Android może się tak różnić na różnych ekranach/procesorach. A jest opcja Dual Boot - Win i Android? Wtedy w 2 urzadzeniach mialbym 3 systemy Bo Nokii podziekuje ostatecznie, niby smartfon a gubi sie jak mu budzik ustawie No jasne, że jest dualboot . Od początku tak istniał Android na HD2, uruchamiało się go spod Windy dzięki HaRET.exe. 31.12.2010 Cotulla udostępnił swój MAGLDR pozwalający wgrać Android do NAND, ale nikt nie każe tego robić. Można powiedzieć, że powstały dwie ścieżki i obie są rozwijane. HD2 ma guerilla glass?? Nie wiem co ma, ale jest cholernie wytrzymałe i się w ogóle nie rysuje. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Motorola Milestone, gdyby nie zablokowany bootloader to był by dla mnie telefon idealny. Czekam dalej na 2.2 i jak nic się nie ruszy to trzeba będzie zacząć odkładać pieniądze na Atrix, 2 rdzeniowy procek da radę w tym modelu. Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy Androida! Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 HD2 ma guerilla glass?? aha. jak odbierasz telefon to szkło bierze Cię za zakładnika i domaga się helikoptera, miliona w używanych banknotach i uwolnienia kilku dysydentów 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 A ja właśnie przesiadam się z mojej poczciwej Noki 6100 na Dell Streak nie trzeba mówić że jest to przesiadka na dużego potwora Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Mam taki telefon jak ona tylko, że czarny Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 wymienilem moja rozpadajaca sie n95 na iP3GS Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Pozbyłem się Androida wraz z i5700 i wyciągnąłem z szuflady stare k750i. Gdyby nie gabaryty, nie odczułbym zmiany w sensie negatywnego doświadczenia. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 k750 to świetny telefonik, gdyby miał lepszy ekranik, to bym pewnie go do teraz używał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi