MichAelis 5 625 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Note2 da sie bez rysika obslugiwac? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 No raczej, to jest zwykly smartfon z dotykowym ekranem. Rysik to tylko dodatek aby było łatwiej. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Można ten Deluxe Settings zainstalować w jakiś prosty sposób na innym Samsungu? (Ace 2) Czy za dużo roboty? W ogóle nie można, to jest tylko na SGS2 teraz, na SGS3 w drodze. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 No ja mam stockowy jelly bean właśnie i wg mnie działa super No nie testowałem stockowego ale po samej omedze widzę dużą różnice pomiędzy omegą z ICS a z Jelly Bean. Note2 da sie bez rysika obslugiwac? Tak jak napisał kolega - to normalny telefon a rysik to taki bonus. Do SGS3 czy nawet SGS2 możesz dokupić rysik ale nie ma jak go schować w telefonie. Dodatkowo Note2 ma kilka aplikacji przeznaczonych dla rysika ale sama obsługa jest podobna do SGS3 + dodatkowe bajery bo multitaskingu. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Właśnie kupiłem używanego LG swift gt540 w dobrym stanie, za śmieszne pieniądze. To mój pierwszy, dłuższy kontakt ze smartfonem, androidem, i cóż, za rok zakupię już pewnie jakiś porządny model : ) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Od rana bawię się moim nowym skarbeńkiem, Nokią Lumią 920. Zakochałem się. Jak to pięknie w ręku leży, a jakie to jest śliczne, och i ach. Wykonanie jest perfekcyjne - budowa poliwęglowanowa unibody, a z przodu gorilla glass. Ekran niesamowicie oddaje barwy, a PPI na poziomie 332 głaszcze oczy. Telefon jest dla mnie perfekcyjny. Nie jestem z tych użytkowników, co potrzebują miliard ulepszeń poprzez wgrywanie custom rom'ów, ani nie tęsknie już za setkami gier na iOS'ie. Potrzebowałem telefonu, który jest solidnie zbudowany, ma duży i piękny ekran, a przy okazji robi cudowne zdjęcia(temat na inną rozmowę - boże jakie on foty cyka). I to dostałem. Kocham tego czarnucha <3 :wub: Cytuj
Mani 694 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Jak z jakoscia rozmów bo ogladając/czytając recki to ludzie mówią ze jest w miare OK ale nic nadzywczajnego. Mnie podoba sie zółta 920 ale z zakupem wstrzymam sie do przyszlego roku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Jakość rozmów jest jak najbardziej w porządku, na poziomie tego, co miałem w Xperii T, ale chyba leciutko gorzej niż w iPhonie 4, którego miałem przed Xperią. Na jabłku to 30 cm od ucha mogłem trzymać telefon i wszystko słyszałem. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Od rana bawię się moim nowym skarbeńkiem, Nokią Lumią 920. Zakochałem się. Jak to pięknie w ręku leży, a jakie to jest śliczne, och i ach. Wykonanie jest perfekcyjne - budowa poliwęglowanowa unibody, a z przodu gorilla glass. Ekran niesamowicie oddaje barwy, a PPI na poziomie 332 głaszcze oczy. Telefon jest dla mnie perfekcyjny. Nie jestem z tych użytkowników, co potrzebują miliard ulepszeń poprzez wgrywanie custom rom'ów, ani nie tęsknie już za setkami gier na iOS'ie. Potrzebowałem telefonu, który jest solidnie zbudowany, ma duży i piękny ekran, a przy okazji robi cudowne zdjęcia(temat na inną rozmowę - boże jakie on foty cyka). I to dostałem. Kocham tego czarnucha <3 :wub: Te Lumie byłyby zaje,biste, gdyby to nie było takie drogie. Sorry, ale "smartfon" z WP7 może dużo mniej niż iPhone/dobry Android. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 (edytowane) Tak, zdaję sobie sprawę z tego, że na Andrucie zrobi się pewnie lepiej, także telefon nie jest dla każdego. Dla mnie jest idealny. Dzwoni, odbiera maile, mogę go używać jako kartę kredytową, OS'owi bliżej do iOS'a niż do Androida, którego nie jestem fanem i cyka zdjęcia w każdych warunkach. Tego szukałem . Edytowane 23 listopada 2012 przez ragus Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Ja bym ją kupił gdyby nie brak aplikacji, których potrzebuję. Nie ma aplikacji mojego banku? Sorry, ale to jest mi potrzebne Napaliłem się na ten telefon, ale po przemyśleniu sprawy wybrałem Androida. Zobaczymy co będzie za te ~2 lata bo na Androida 2 lata temu też appek nie było a jak jest teraz to każdy wie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Niech sklep z aplikacjami rośnie w siłę, bo telefony są na prawdę dobre. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Mnie teraz bardzo ciekawi komórka od Jolla Mobile. Sailfish OS wygląda bardzo spoko i beda działać ( a przynajmniej wiekszosc) apki z androida. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 (edytowane) = Edytowane 27 grudnia 2012 przez kasuro Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 Po miesiącu użytkowania, dziś rano wymieniłem Sony Xperię J na Samsunga Galaxy S II. Jak na razie cudo Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 po blisko 2 i pol rocznym uzytkowaniu motoroli milestone postanowilem ja sprzedac, dolozyc ciezko zarobiona kase z pracy w empiku i szarpnac sie na galaxy note (niestety 1 ). Jaram sie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi