Gość Soul Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 (edytowane) Galaxy SII KOZAK:D Edytowane 21 grudnia 2011 przez Soul Cytuj
QQmore 0 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 Iphone 3GS oraz LG Optimus jesli chodzi o granie to preferuje dwa OSy. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 SE W595. Nie jest to może jakiś kosmos, ale jest stosunkowo mały, zgrabny i wygodny w obsłudze, na tyle że jako drugi telefon (służbowy) wziąłem sobie taki sam Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Samsung Nexus Nexus S? Galaxy Nexus? Nie ma Samsunga Nexus . Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Ze 2 tygodnie temu kupiłem sobie iPhone 3GS i powiem szczerze, że telefon jest już nie najnowszy to na iOS 5 śmiga bez zacinek. Nawet gry takie jak Real Racing 2 się nie tna i można przyjemniej grać Minusem jest tylko bateria. Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Samsung Wave I. Czekam aż będę miał okazję pozbyć się tego złomu. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Samsung Wave I. Czekam aż będę miał okazję pozbyć się tego złomu. Wave I czyli 8500? Troszkę nie na temat, ale dlaczego złomu? Mógłbyś rozwinąć wątek? Cytuj
rafik787 2 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 SONY Ericsson Xperia X8 i jestem bardzo zadowolony. Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Samsung Wave I. Czekam aż będę miał okazję pozbyć się tego złomu. Wave I czyli 8500? Troszkę nie na temat, ale dlaczego złomu? Mógłbyś rozwinąć wątek? Tak Samsung 8500. Sporo czytałem na necie o nim i ogólnie był zachwalany ale niestety nie mogę sam tego o nim powiedzieć. Największym minusem jak dla mnie jest system operacyjny czyli Bada. Pomijam fakt że jest dużo mniej aplikacji w samsung apps względem takiego androida. Nie mogę zrobić upgrade'a przez samsung kies(aczkolwiek może to być problem softu który jest brandowany z sieci play)problemy z baterią(telefon się wiesza lub wyłącza a po włączeniu bateria jest rozładowana mimo ładowania np. 2 godziny wcześniej).Do tego przeglądarka co jakiś czas zamula i nie można powiększyć strony(pomaga dopiero wyczyszczenie ciasteczek, cache bazy danych plus reset telefonu) a wyłączanie sie telefonu podczas wchodzenia na aukcje na mobilnym allegro to już standard. To tylko kilka z największych "grzechów" tego telefonu. Nie wiem czy to wina tylko mojego pojedyńczego modelu(oznaczało by to że mam niezłego farta) ale gdzieś kiedyś wyczytałem że problemy z baterią to standard w badzie. Mam go już rok i ogólnie nie wziął bym go drugi raz(ani Wave II lub Wave III). Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 jednak zdecydowałem się na HTC wildfire s. Na razie jestem zadowolony i mam nadzieję, że tak zostanie. Chociaż jak czytam opinie o tym fonie to są one mocno podzielone. 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 a ja wziąłem tego LG Swift7 z Windowsem i telefonik oraz system dają radę! Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Galaxy Gio ze 2 tygodnie temu czyli mój 1szy smartfon dotykowy. Jestem bardzo zadowolony. Telefon jest mały, poręczny i mi wystarcza w zupełności. Jedyny minus jak dla mnie to brak diody powiadamiającej o zdarzeniu. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Tak Samsung 8500. Sporo czytałem na necie o nim i ogólnie był zachwalany ale niestety nie mogę sam tego o nim powiedzieć. Największym minusem jak dla mnie jest system operacyjny czyli Bada. Pomijam fakt że jest dużo mniej aplikacji w samsung apps względem takiego androida. Nie mogę zrobić upgrade'a przez samsung kies(aczkolwiek może to być problem softu który jest brandowany z sieci play)problemy z baterią(telefon się wiesza lub wyłącza a po włączeniu bateria jest rozładowana mimo ładowania np. 2 godziny wcześniej).Do tego przeglądarka co jakiś czas zamula i nie można powiększyć strony(pomaga dopiero wyczyszczenie ciasteczek, cache bazy danych plus reset telefonu) a wyłączanie sie telefonu podczas wchodzenia na aukcje na mobilnym allegro to już standard. To tylko kilka z największych "grzechów" tego telefonu. Nie wiem czy to wina tylko mojego pojedyńczego modelu(oznaczało by to że mam niezłego farta) ale gdzieś kiedyś wyczytałem że problemy z baterią to standard w badzie. Mam go już rok i ogólnie nie wziął bym go drugi raz(ani Wave II lub Wave III). Mam obecnie Omnia2 i również występują podane przez Ciebie problemy z baterią, choć system to Windows mobile 6.5, strasznie to irytujące ale widocznie taka cecha tych szajsungów z tamtego okresu (Wave wyszedł chyba miesiac po Omnii). Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Od dzisiaj Nokia Lumia 710, pewnie ma swoje ułomności, ale raz, że robi w moim przypadku za przenośną konsolę i telefon w jednym, dwa, że przesiadka z pseudo-smartfona na Badzie (Samsung 533) na porządny sprzęt jest dla mnie naprawdę fajną rzeczą - telefon do pisania wiadomości z mocną baterią nie jest jednak tym, co by mi wystarczało. No i kurczę ta Lumia mnie kosztowała w sumie nie tak dużo więcej niż 533 rok temu. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Wlasnie zamowilem sobie HTC One X ... Ale przyjdzie dopiero we Wtorek (pipi)a Wielkanoc >< Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Nokia 800 i nie wiem skąd niechęć do systemu mobilnego M$ bo sprawuje się bardzo dobrze imo. Cytuj
PrzemoX 0 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 HTC Desire w lipcu będzie już dwa lata telefon fajny tylko troche irytujący jest brak miejsca na aplikacje (tylko ok.150 mb). Chcę zmienić na coś tylko jeszcze nie jestem przekonany myślałem o iphonie 4s albo nowym htc ale 2500 to troche za duzo za telefon. W lipcu konczy mi sie abonament mam nadzieje ze jeszcze zostanie im jakaś PS Vita i zostanę wtedy przy swoim htc. Znacie jakis dobry fon godny polecenia? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Slyszalem ze Samsungi sa dobre Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) Znacie jakis dobry fon godny polecenia?obecnie rynek zaczyna zżerać własny ogon i jedynym wyznacznikiem jakości telefonu staje się jego cena (bo pozostałe elementy uległy takiemu ujednoliceniu, że niezależnie czy kupujesz telefon za 800 czy za 2000 to i tak dostajesz taką samą bryłę z tym samym systemem i podobną prędkością działania (nie piszę o grach a o samym systemie) ) więc niezależnie co wybierzesz w danej cenie to towar będzie takiej samej jakości. Różnica jest tylko w tym, które będzie można rootować a których nie ale jeśli piszesz, że w Desire przeszkadza Ci ilość wolnego miejsca to zakładam, że przez 2 lata użytkowania nawet nie zrobiłeś roota więc i teraz nie będziesz się tym interesował. Swoją drogą ten wyścig zbrojeń to jakiś cyrk - komórki z 4 rdzeniami, więcej niż giga ramu a ludzie i tak to kupują. Ja odpuściłem sobie nowe komórki i zamiast zmieniać telefon zwyczajnie kupiłem Transformer Prime - telefon mam tylko do dzwonienia i odbierania poczty a jak chcę w coś pograć/coś obejrzeć/poczytać/poprzeglądać neta to Transformer sprawdza się znakomicie. Przyznam szczerze, że obecnie nie wiem po co ludzie kupują high endowe komórki kiedy za takie same pieniądze dostaną coś o znacznie większych możliwościach (tak, wiem - 10cali nie schowam do kieszeni ale z drugiej strony 5cali to też nie jest jakaś wygoda a w użytkowaniu innym niż typowo komórkowe sprawdza się gorzej). edit: literówka Edytowane 29 kwietnia 2012 przez greah 3 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Pięknie oddałeś dzisiejszą sytuację. Sam mam od jakiegoś czasu podobne wrażenie. Sprzedałem HD2, kupiłem SGS II i oprócz lepszego ekranu, wydajności w grach (w które i tak nie gram) i sprawniej działającego CM9 (który to od kilku dni na HD2 ma hwa więc powinno to się wyrównać) nie widzę poprawy. Już od czasów pierwszego Snapdragona i >512 MB RAM Android radzi sobie wyśmienicie, tj. jest idealnie płynny i nie da się tego przyspieszyć. Mówię oczywiście o czystym systemie, bo Sense nawet na 4 rdzeniach potrafi się zakrztusić. Teraz za bardzo nie ma czego rozwijać. Jedyna rzecz, jakiej mi brakuje, to ekran o wyższej rozdzielczości, choć to i tak nie ma już większego sensu. Co mi po tym, czy literka składa się z 20 czy 120 pikseli, jeśli jest tak mała, że ledwo ją mogę dostrzec? Ostatnio nawet mnie naszły myśli by sprzedać SGS II póki jest jeszcze dużo warty i kupić sobie jakiegoś Mozarta z WP7. Znudziłem się zabawą ROMami, grzebaniem w plikach itd. i telefon służy mi do podstawowych zadań - Internet, nawigacja, społecznościówki. Coś, co powoli tanie ficzerfony robią już bez problemu. Zatęskniłem za jakąś taką prostotą. Z drugiej strony WP7 wciąż ma zbyt dużo chorych problemów ze sobą, urządzenia z iOS nadal są zbyt drogie, więc raczej zostanę przy SGS II. Biorąc pod uwagę obecne tempo rozwoju i wnętrze tego smartfonu ten sprzęt może mi służyć jeszcze długie lata. Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 A ja chce wreszcie fona z bezprzewodowym ładowaniem, tylko to mnie przekona do kupna nowej słuchawki. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 HTC Desire,ale za 1.5 roku będę zmienial na oku mam: HTC z serii One Galaxy Nexus Xperia S Galaxy S2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi