Julita 17 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Steve Carrel odchodzi z The Office, póki co nie wiadomo kto go zastąpi. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Fanom sitcomów polecam "Parks and Recreation". Jest to serial o bliźniaczej formule do "The Office". Podczas gdy "Biuro" zeszło na naprawdę niski poziom, nowy serial się rozkręca i drugi sezon jest naprawdę śmieszny i fajny. Amy Poehler to postać na miarę Carrella (ikona "Saturday Night Live", jakby ktoś nie znał) i generalnie jest to spoczko kameralny sitcomik, chyba najlepszy z obecnie emitowanych w amerykańskiej TV. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 No i koniec Carrela. Bardzo smutny odcinek, a ostatnia scena z Michaelem naprawdę zrobiona z Office'ową klasą... "That's what she said" Szkoda, Feller jest taki sobie. A w finale Jim Carrey! Cytuj
kotlet_schabowy 2 682 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Skończyłem całość wczoraj i powiem tak : serial w początkowych sezonach jest świetny i wywołuje naprawdę dużą bekę. Świetna konwencja, mocna ekipa (z początku nie wszyscy dostają tyle czasu antenowego, ile powinni, ale potem jest coraz lepiej, mój faworyt to Creed). Strasznie irytował mnie tylko wątek friendzone'a Jima, później było z tym lepiej, ale Pam od początku do końca mi działała na nerwy, z głównych postaci to największy niewypał. Oczywiście The Office = Carell, genialna kreacja. Stąd też, od ósmego sezonu kolejne odcinki ogląda się już tylko z rozpędu i przyzwyczajenia do ekipy. Nowe postaci to dramat (Bob California jeszcze by przeszedł, ale moment pojawienia się rudej to upadek serialu), wątki zaczynają być coraz bardziej naciągane czy wręcz "fantastyczne" (to zresztą typowa wada rozciągniętych seriali komediowych) itd. Sezony 1-7 polecę z czystym sumieniem każdemu, a pierwsze trzy, może cztery to rewelka. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 co ty gadasz, zarówno ruda jak i ultron super postacie. Cytuj
Carles 84 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Od dzisiaj, co poniedziałek, na TVN7 startuje The Office. 22:20 S01E01 Najlepszy w swoim gatunku. Z lektorem pewnie ten teges... ale może ujdzie, albo będzie można włączyć napisy Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 na amazon prime masz wszystkie sezony the office i parks and recreation za 13 zł miesięcznie z napisami pl w jakości full hd. Kto jeszcze ogląda takie coś w tv gdzie na 20 min odcinka pewnie z 2 bloki reklamowe xD A no i na amazon prime masz jeszcze najlepszy serial komediowy wszechczasów Community też z pl napisami. (nie mówiąc juz o klasykach jak dwóch i pół czy Seinfeld) Cytuj
Carles 84 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Nie no wiadomo, że oglądanie w TV to nie jest najnormalniejszy sposób. Ja już tą serię znam na wylot, a że mogłem sobie odpalic przed snem odcinek (była też opcja napisów) to miła niespodzianka. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 (edytowane) https://www.instagram.com/p/CREAz6UIE5_/ Premiera już na jesień. Sprawdzi się, bo canal+ i m.in. Woronowicz (w roli szefa?) dają jakieś minimalne nadzieje, ale i tak poziom oczekiwań najniżej jak się da Edytowane 8 lipca 2021 przez MBeniek Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Nie no, coś czuję że będzie rąbanie drewna. 1 Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 jeśli dam radę obejrzeć trailer bez zażenowania to już będzie lepiej niż się można spodziewać Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Obym się mylił, ale czuję że to będzie taki The Office jak z Korony Królów polska Gra o Tron 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 To się mogło udać! Niestety, nie tym razem xD Wystarczyło podpiąć to jakoś pod polskie realia i nie kopiować Biura US scena w scenę. Wyszłoby może i nie genialnie, ale z honorem. A tak xD Ale mam ciary zażenowania, a to tylko przez kilka sekund trailera. Ten gość kopiujący Majkela:( Bożeeee Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 50 minut temu, MBeniek napisał: Ukryj zawartość Krindż roku. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Pretendent do przejęcia pałeczki po Koronie Królów.. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Kurła, dalej mnie telepie. tak mnie zmroziło, że musiałem nakryć się kocem brrrr Ele wróć xD |Kto to zatwierdził, czy ktoś oglądał efekt końcowy? I kto pomyślał, że kopiowanie postaci 1 do 1 to będzie dobry pomysł xD? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 8 minut temu, gekon napisał: I kto pomyślał, że kopiowanie postaci 1 do 1 to będzie dobry pomysł xD? Eee, twórcy wersji US pomyśleli? Penwie będzie kupa, ale po trailerze z muzyką nie da się tego ocenić. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 41 minut temu, Figaro napisał: Eee, twórcy wersji US pomyśleli? W którym momencie Brent jest podobny do Scotta? Coś przegapiłem? A tutaj w trailerze ten nasz MICHAŁ to jak parodia Michaela eeee Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 3 minuty temu, gekon napisał: W którym momencie Brent jest podobny do Scotta? Coś przegapiłem? W pierwszym sezonie. Tak samo Jim czy Dwight, wszyscy prawie są na podstawie oryginałów. Poczekajmy na odcinki i potem pooceniamy czy są podobni czy nie, bo tak z trailera to nic nie wywnioskujesz. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Trailer wzbudza odrazę niż zachętę. 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 I już komenty wyłączone pod filmikiem Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Oglądałem Polską wersje Camera Cafe to było nawet śmieszne i też na licencji. Biurowe pogadanki przy automacie do kawy, i to mogę polecić. The Office niestety w moim towarzystwie nie każdego śmieszy, jeśli już to wersja UK gdzie absurdalny humor jest bardziej akceptowany niż amerykański sitcom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi