Pix 910 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Parks and Recreation to przyjemny serial, ale w porównaniu z The Office zdecydowanie grzeczniejszy i momentami przesłodzony. A Trailer Park Boys jak najbardziej, ale tylko z czasów przednetflixowych. Chociaż to jednak trochę inny tym humoru niż dwa powyższe seriale. Nie każdemu może przypaść do gustu. 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon Chłopaków z Baraków i jest dobra beka, lubię taki humor i chore akcje, a Julian chodzący wszędzie z drinkiem to jest coś niesamowitego xd Minus taki, że mało tam się dzieje ciekawych rzeczy, a i sama fabuła jest mało pociągająca. Dużym plusem The Office jest to, że prawie w każdym odcinku dzieje się coś ciekawego, mnóstwo fajnych pomysłów na pociągnięcie niektórych akcji mieli. No, ale obczaję jeszcze kolejne sezony Chłopaków z Baraków, skoro pojawiły się głosy, że potem jest lepiej. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Pierwszy sezon chłopaków z baraków to jeszcze nic kolego ale tak jak wyżej wspomniano tylko te sprzed netflixa się liczą. Mam nadzieje że oglądane z lektorem tak jak pan forumek powiedział Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 5 minut temu, Pupcio napisał: Mam nadzieje że oglądane z lektorem tak jak pan forumek powiedział Na Netflixie nie ma Walentowicza, tylko jakieś generyczne gówno Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Na szczęście na cda wszystkie sezony z lektorkiem bożym Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 A czemu z lektorem? Ja wolę wszystko oglądać z oryginalnym dźwiękiem i ewentualnie włączyć napisy. Oryginalny język Rickiego to jest złoto. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Akurat polski lektor w Chłopakach to jest kult, bo jest rewelacyjny i robi świetny klimat. To jakieś pięć lig wyżej niż Knapiki i inne bezjajeczne czytanki z kartki, tu pan Rafał sam chciał nadać intonacją trochę charakteru i wyszło wybornie. Warto spróbować. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Potwierdzam, ten lektor robi robote. Szukalem ostatnio jednej sceny na youtube, bez lektora to juz nie bylo to samo. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Znam z filmików i z TV, bo parę razy widziałem na Comedy Central, ale nie zdawałem sobie sprawy, że to jakiś większy deal z tym lektorem. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Tak jak wyżej, warto chociaż jeden odcinek obejrzeć dla porównania. Sam kręciłem nosem na początku, bo jak to tak - z lektorem coś oglądać? Ale niektóre teksty są przetłumaczone z takim wyczuciem i odczytane w taki sposób, że to wręcz dodaje kolejną warstwę komedii do całości. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 No chyba nie ma drugiego takiego przypadku xD Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Boba Odenkirka się tu nie spodziewałem zobaczyć jeszcze w takiej roli xd Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Bob starał się o rolę Micheala Scotta, ale Steve jednak pozamiatał. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Ano Steve jest genialny w tej roli ale po tym co widziałem to Bob by się też chyba sprawdził Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 W sumie, to mogłoby się udać, gdyby po odejściu Michaela, do biura przyszedł Odenkirk. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Ja fundamentalizm biurowy wyznaje i uważam, że po odejściu Michaela powinni zamknąć historie i już więcej nie kombinować. Nawet z Odenkirkiem. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 W ogóle to całkiem OK są te sezony bez Michaela, owszem są generalnie słabsze odcinki co wcześniej jak dla mnie nie miało miejsca ale dalej śmieszy. Robert California jest spoko, wkurwiający jest tylko Andy jako szef. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Andy mnie drażnił od kiedy się pojawił. Szkoda ze tej byłej dupeczki Jima juz nie ma (tej z oddziału który przyłączyli do Scranton). Ogólnie to jak przyszedl moment że Michael się żegnał to zrobiło mi się autentycznie smutno. Postać która według mnie od samego poczatku do konca jest zajebista to oczywiscie Dwight. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Andy jako szef był spoko przez tę swoją nieporadność i niestabilność emocjonalną xd Ajj brakuje mi oglądania The Office do kolacji każdego dnia, dobrze mi to robiło. Chciałbym jakiś materiał typu reunion na 10-lecie zakończenia serialu. Po The Office obejrzałem 3 sezony Chłopaków z Baraków i jest śmiesznie. Biały raper i jego gadki, albo Julian, który wszędzie chodzi z drinkiem, nawet jak ucieka przed policją to jest złoto. Tyle, że już jakoś nie ciągnie, żeby dalej to oglądać i na razie mam przesyt tych patologicznych akcji xd 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 J-roc to jest złoto XD unowwhatimsayin Ja pewnie jutro maks pojutrze skończę Biuro i się zastanawiam co dalej na bekę oglądać, na c+ widziałem wrzucili Parks&Recreation podobno niezłe, ale ciekawią mnie też Siły kosmiczne z Carellem. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Ja zacząłem na HBO "Co Robimy w Ukryciu". Sposób kręcenia jak Office, też mocumentary, tyle że z wampirami i może nie siąść każdemu. Obejrzałem póki co 3 odcinki i nawet śmiechłem parę razy. Nie ma tej żenady z Office, ale parę śmiesznych akcji było. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 2 godziny temu, messer88 napisał: na c+ widziałem wrzucili Parks&Recreation podobno niezłe, ale ciekawią mnie też Siły kosmiczne z Carellem. O, super, to w końcu nadrobię Parki, dzięki za cynk. Siły kosmiczne dość marne recenzje zebrały. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Pierwszy sezon Space Force jest fajny, ale humor tam jest dość specyficzny. Wszyscy myśleli, że to będzie Office w kosmosie, ale tak nie jest. To raczej zupełnie inny typ komediowy. Drugi sezon niestety znacznie słabszy, widać że chyba obcięli im budżet. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Space Force zostało właśnie zcancelowane, jakby ktoś chciał wiedzieć. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Nie dziwi, 2 sezon naprawdę był słaby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi