Opublikowano 19 lutego 200817 l mi sie wydaje minimalnie prostszy od dmc3 ale moze dlatego ze swoja przygode na dobre z dmc zaczalem od 3 , tzn skonczylem jedynke ale gralem jak noob na maxa w trojce zaczalem rzezbic dopiero no i nero jest przekozakiem dzieki bringerowi, jak sie przeskakuje na Dante to sie troche trudniej robi wogole mnie to troche irytuje ... teraz robie na S calego DH i chyba stane na 11 misji i zalicze na S do jedenastej na SOS zebym znowu nie musial sie na dante co i rusz przestawiac jak zaczne nim grac to tak po 2 misjach sie rozkrecam dopiero a wstawki z Dante sa na przekozaku, mozna sie niezle usmiac
Opublikowano 19 lutego 200817 l Już w DMC1 było Easy jak się zginęło kilka razy na normalu. Serio, to nie widzę, by ta gra była specjalnie łatwiejsza od innych części. DMC 4 na Human jest bardzo prosty, Easy z DMC 1 wg. mnie to taki DH z DMC 4. I nie chodzi mi tylko o to, że gra jest łatwiejsza, ale przystępniejsza. Mroczne zamczysko, demony, petagramy, stylistyka piekielna nie jest zbyt przyjazna. A co mamy w tej części? Słoneczko świeci, dżungla, rycerze, dzikie zwierzęta, no i bossowie, którzy nazywają siebie aniołami. Desing się zmienił, na szczęście nie zepsuło to zbytnio radochy z gry, dalej szpila się świetnie . no i nero jest przekozakiem dzieki bringerowi, jak sie przeskakuje na Dante to sie troche trudniej robiDokładnie, zauważyłem, że rączka często po prostu "ratuje" gracza z niektórych sytuacji. Później jak gra się Dante to tego brakuje, chociaż z drugiej strony ma 3 różne bronie do walki na odległość i wręcz, w tym Lucifera (mua :*), 4 różne style i to można na prawdę konkretnie wykorzystać. Nero jest tworem "casual games", przyjaznej i otwartej postaci, którą łatwo opanować (jeden styl, jedna broń) i mimo nie łapania rozrywki drugą postacią, umożliwającą dalszą grę. Na szczęście jest drugie dno -> exceed 2 misje na Sos zrobione, gra się o wiele lepiej teraz gdy jest trudniej, ale dam radę
Opublikowano 19 lutego 200817 l Poziom trudnosci na SOS skacze w gore po Zabie ... co jakisz czas Blitz sie pojawia i w ogole jest sympatycznie ja Angel Agnusa nie moge zaciorac na DMD ... -_-
Opublikowano 19 lutego 200817 l prosty jest na zasadzie ze mozna latwo lamic nim i naduzywac lapki(odbija sie na stylu), dante tez jest prosty jak sie luciferem zacznie z lasera na prawo i lewo walic ogolnie dante jak sie style wymaxuje to chlopaczyna pokazuje pazur i zaczyna szalec aha i stwierdzam ze od teraz jak ktos gra nero i nie eXuje ciosow w combosach(przynajmniej na ziemii) to jest noobem hehe mission 9 dmd SS: http://www.mediafire.com/?8z1xn2sm92x makin it look eazyyy ...but not
Opublikowano 20 lutego 200817 l Mam dziwny problem, ilekroć ustawiam w Opcjach gry - Tutorial "Off" i własną konfigurację przycisków (Blue Rose w prawej manetce, teraz nie będzie problemów z ładowaniem ) i przechodzę do gry to moje opcje się nie zapisują. Jak to ustawić? Edit: dobra, już nieaktualne ;p Edit 2:Alternatywne zakończenie DMC 4 znajdziecie tutaj
Opublikowano 20 lutego 200817 l mission 9 dmd SS:http://www.mediafire.com/?8z1xn2sm92x makin it look eazyyy ...but not Git zapodawaj dalej
Opublikowano 20 lutego 200817 l Już ponad 2 miliony egzemplarzy sprzedanych! http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,4945955.html
Opublikowano 20 lutego 200817 l Edit 2:Alternatywne zakończenie DMC 4 znajdziecie tutaj LOL , a powiem wam że szkoda, iż CAPCOM nie wpadło na taki genialny alternatywny ending (mogliby dać posterować Kyrie z Red Queen i powyżynać, albo dać filmik pokazujący jak nabija to SSS ). Edytowane 20 lutego 200817 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 20 lutego 200817 l Już ponad 2 miliony egzemplarzy sprzedanych!http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,4945955.html Whoah, jestem na tak! Tylko czekać na informacje o 5 części firma zamierza uczynić serię "Devil May Cry" swoim sztandarowym produktem. Tylko, żeby nie odbiło się to na jakości samej gry. W sumie to Capcom, ale nigdy nie wiadomo
Opublikowano 20 lutego 200817 l To była bardzo mądra decyzja, by wypuścić DMC na Xa. Dzięki Live ma się motywację do masterowania gry i rywalizowania z kumplami/forumowiczami/światem. Fajnie, jak się dobra gra dobrze sprzedaje.
Opublikowano 20 lutego 200817 l no dobra opcja z leaderbordami ze mozna se porownywac wyniki z ziomkami z friend listy nie gralem 2 dni, ale od teraz kazdy wynik bede uploadowal(no chyba ze nie bedzie chociaz na A misja ;P ) inni tez do roboty :]
Opublikowano 20 lutego 200817 l Huh, na Son of Sparda zrobiłem misję nr. 9 na "S", aż się zdziwiłem, że Angelus padł za pierwszym podejściem. Blue Rose na 3 lvl charge dodaje ostrego kopa do stylu, tylko ciężko mi pogodzić ładowanie broni z namierzaniem, ale jakoś idzie. Na SoS zaczyna się zabawa, nie mogę się doczekać DMD
Opublikowano 20 lutego 200817 l Ja jezeli chodzi o DMD utknolem na Angelo Agnusie ... wiem co robie zle non stop napieram a powinienem sie bronic ale ten robal tak mnie wk****a ze mam ochote wyrwac chwasta jak najszybciej
Opublikowano 20 lutego 200817 l no dobra opcja z leaderbordami ze mozna se porownywac wyniki z ziomkami z friend listy nie gralem 2 dni, ale od teraz kazdy wynik bede uploadowal(no chyba ze nie bedzie chociaz na A misja ;P ) inni tez do roboty :] Heh, a ja ciagle mam jakas blokade i nie potrafie sie zdecydowac czy go kupic 8) Niby mysle ciagle o nim, ale nie moge sie zebrac i go kupic Kurna, moze pomozecie mi rozwiazac ten problem? Seria nie stoczyla sie bo demo takie sobie...
Opublikowano 21 lutego 200817 l co do agnusa to wczesniej dawalem link do tej misji na DMD SS to sprawdz ukyo dzis pojechalem pare misji na S na SOS (lece po te achievementy hehe) i znowu za 2 chyba misje sprawdzilem leaderboard 161 wynik hehe znowu miedzy japoncami 8) ogolnie powoli dochodze do poziomu ze juz prawie jestem w stanie robic SS misje tylko zawsze jakies glupie drasniecie berial na SOS nawet mnie nie dotknal za to glupi scarecrow jak taunta robilem znowu, i troche zamulalem , nie wiem czy im szybciej sie przejdzie tym wiecej pkt czy bardziej zalezy to od stylu, bede musial poczytac a na DMD przeszedlem chyba pierwsze 3 czy 4 misje i fajnie sie gralo, jak potworasy wskocza na DT to troche trzeba sie napocic porownywalem sie z lista przyjaciol na leaderboard i mam najlepsze wyniki hyhy (ale itak slabe) probowalem jakiegos polaka znalesc wysoko w rankingu i nic zero, same ping pongi
Opublikowano 21 lutego 200817 l Się nakręciłem znowu na Devila i od kilku dni łupię non stop ;P Aktualnie Devil Hunter. Jak najlepiej grać Dante ? Bo max. nim A wyciągam Kiedy już rozkręciłem się Nero (S/SS;P) To się jego misje skończyły xD I teraz jak gram Dante to brakuje mi exceeda 8) I mi się broń zmienia
Opublikowano 21 lutego 200817 l http://www.dmccenter.fora.pl/devil-may-cry...pojlery,43.html Trochę lewo napisałem, ale nie miałem weny.BTW moje forum Edytowane 21 lutego 200817 l przez cotek
Opublikowano 21 lutego 200817 l Witajcie . Dostalem dzisiaj gierke, od 12 gram prawie non-stop, wlasnie skonczylem 3. misje. Gierka narazie świetna wg. mnie, chociaz chyba jeszcze sie nie rozkrecila ;x. Narazie gram na Humanie, chyba skoncze na nim gre i przeskakuje na DH. Zalapalem juz podstawy, mam kilka skilli i ucze sie nimi poslugiwac...przede mna jeszcze dluga droga 8). Dzieki za wysluchanie, ide grac dalej! ;] PS. Wszystkie 3 misje ukonczylem na A :> Edytowane 21 lutego 200817 l przez Wojtusior
Opublikowano 21 lutego 200817 l Szkoda że grasz na Hunterze.Na Devil Hunterze na pewno miałbyś większą frajdę, a na Hunterze nie zginiesz ani razu.
Opublikowano 21 lutego 200817 l Na poczatek chyba bedzie ok, nie sadzisz? Potem na DH przejde, a pozniej poleca inne poziomy . Jak wejsc do Bloody Palace i jak odblokowac Heaven or Hell, Hell or Hell mode? Edytowane 21 lutego 200817 l przez Wojtusior
Opublikowano 21 lutego 200817 l Bloody Palace odkrywa się po przejściu Hunter Mode lub Devil Huntera.Heaven or Hell po przejściu Dante must Die a Hell or Hell po przejściu Heaven or Hell.