Sandking 47 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Bloody Palace jest po przejściu Devil Huntera, za Human jest Galeria i Biblioteka tylko. Aktualnie 13 misja SoS, qwa, granie Dante jest cholernie trudne teraz ;/ Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Dopóki nie kupisz danego ciosu, nie będziesz mógł go wykonać. A Pure Souls dostaje się za ogół rzeczy - czas przejścia misji, styl gry i zbieranie "czerwonych orbów", dostajesz za to ocenę, im wyższa, tym więcej ich dostaniesz. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Sluchajta. Zbieram te orby itp. Za niebieskie kupuje nowe combosy itp. - to znaczy ze jak ich nie kupie to np. combosa ktorego widze "nie kupionego" (np. YY pausa YYY) nawet jak wstukam to postac nie zrobi? Jestem w 3 levelu i kupilem raptem 2 i to najtansze. NIe wiem, moze ja cos zle robie - plansze szukam jak zly, najczesciej ocene za zbieranie orbow mam "A"... Zobacz filmiki jak ludzie przechodzą poszczególne plansze na S. Wiele orbów jest ukrytych - trzeba stanąć w odpowiednim miejscu, by się pojawiły. Z czasem dostajemy też "wykrywacz" orbów. Łapa nam będzie mocniej świeciła w pobliżu sekretów. BTW: Jakie są kontry na łapę? Tzn. np. dziadka można uderzyć łapą, jak chce nas spardą walnąć. Na wszystkich bossów są takie akcje? Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Pewnie tak np. Echidna, gdy lata po lesie i szarżuje na nas, Credo Angelo - gdy rzuca włóczniami. Najważniejszy jest timing Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Doszedłem wlaśnie do 4. misji na Devil Hunterze, racja, dużo więcej zabawy . Beriala musialem powtarzac tyle razy, ze w koncu mam D za 2 misje, trzeba bedzie poprawic ! Za to w 3. już normalnie A i wykrecilem swoj pierwszy Smokin' ^_^ . Tak więc jestem bardzo ucieszony i w ogole, wymiot giera ! Wykupilem juz troche skilli ;] Pozdro. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Te dodatkowe stroje za przejście DMD to to samo, co w poprzednich częściach? Jeśli dają nieskończony DT, to może warto najpierw za wszelką cenę zaliczyć ten tryb, a dopiero z takim dopalaczem pozdobywać S? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Jak przejdzie sie gre na Dante Must Die to dostaje sie kostiumy Super Nero i Super Dante right? Jezeli mozna je uzywac w Bloody Palace to swietnie, bo dochodze do 32 levelu i czas mi sie konczy. Dzieki nieskonczonemu DT czas chyba juz nie bedzie problemem Ogolnie jestem teraz na DMD przy walce z Baelem - glupie zabsko, caly czas mnie w paszcze lapie, gdy nie mam DT i nie mam jak sie wydostac XD Szkoda mi na niego Yellow Orba marnowac i sie mecze ;] PS. Swietna gierka, nie spodziewalem sie, ze az tak mnie wciagnie. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ooo no prosze ^_^ ins porownam scory zaraz twoje hehehehe wczoraj jak patrzylem to miales slabsze a shoory k3zu to wogole lololol kurde widze wszyscy z dmd sie zmagaja a ja caly czas na S chce DH i SOS ogarnac i dopiero ale co tam, niedlugo wykupie po ostatnim skillu dla nero i dante 10100 chyba kosztuja a giera jest na mega kozaku! BP tez bede na super nero przechodzil po achievementa chyba Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 (edytowane) No ja sie nie bawie w S-ki za misje, poki nie przejde gry na DMD, zeby miec nieskonczone DT Mi zostaly dla Nero dwa skille do odblokowania - oba po 50tysiecy ^_^ Ciekawe o ile wzrosnie cena ostatniego gdy kupie juz jednego ... Edytowane 21 lutego 2008 przez Ins Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 jakto ile tyle co ja napisalem bo mi zostalo po 1 ^_^ a wiesz ze za przechodzenie super nero/dante mas penalty do score hehe Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 No to niezle, potrzebuje 150 tys. Proud Souls, a mam ok. 40 tys. ^_^ Chyba trzeba bedzie najpierw porobic S-ki (wpadnie sporo Red Orbs i Proud Souls) PS. Jak duza jest ta kara za uzywanie tych stroi? ;] Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 nie wiem jak duza... prawdopodobnie itak o wiele lepszy wynik niz normalnie ^_^ ale dla mnie to nooby tak graja hehe, owszem zaliczyc te 101 leveli BP to mozna wziac super nero bo to jest niezly hardcore , pozatym jest achievement zeby przejsc gre super nero to mozesz sie skillowac hehe ja teraz staram sie zdobyc: DH all na S SOS all na S All items( boze ile orbow na to potrzeba ) Proud Millionare - chyba jestem niedaleko juz no i jak najwyzej BP dobra ide grac cheah! Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Lamerskie pytanie: Kiedy i jak zdobywa się Devil Triggera? Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Po przejściu misji z numerem 6 Edit: Swoją drogą, wiecie jaki jest mnożnik za używanie strojów Super Dante/Nero? x0.2, przykładowo, użycie Golden Orba to x0.7, także ostro ocena idzie w dół. Edytowane 22 lutego 2008 przez Sandking Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 nie mam pojecia musisz poszukac na jakis zagranicznych stronkach moze cos znajdziesz co wy tak z tym super strojem, troche zero frajdy jak masz unlimited DT, juz widze noobow cala misje biegnacych na DT lol ^_^ Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Napisałem przecież, że wynosi x0.2 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 nie mam pojecia musisz poszukac na jakis zagranicznych stronkach moze cos znajdziesz co wy tak z tym super strojem, troche zero frajdy jak masz unlimited DT, juz widze noobow cala misje biegnacych na DT lol ^_^ A ja osobiście zawsze miałem kupę frajdy z używania super broni w grach capcom. Przeważnie jest to miła nagroda za pewien wysiłek. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 sand myslalem ze sie pytasz hehe a co do super strojow, wiadomo ze frajda ale mogli dac ajkies normalne alternatywne, mozliwe ze beda poprzez DLC jakies nowe...mam nadzieje ^_^ Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Udalo sie . Skonczylem 6. misje, caly dzien dzisiaj nad nia siedzialem...xD. Najpierw ta gra, pozniej te anioly, jaa, trudno bylo, ale sie udalo ^_^. Mam Devil Triggera ! Ekstra narzędzie, w dodatku teraz moj Nero tak jakby silniejszy jest o.O Od 7lvlu pod koniec kazdego poziomu bede walczyl z bossem :| ? PS Mam tez nadzieje, ze nie bede musial kiedykolwiek znowu walczyc z 7 aniolami naraz...;x Edytowane 22 lutego 2008 przez Wojtusior Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Tak, czeka Ciebie teraz seria 5 bossów pod rząd ^_^ Jakimi aniołami? Edytowane 22 lutego 2008 przez Sandking Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Udalo sie ^_^. Skonczylem 6. misje, caly dzien dzisiaj nad nia siedzialem...xD. Najpierw ta gra, pozniej te anioly, jaa, trudno bylo, ale sie udalo .Mam Devil Triggera ! Ekstra narzędzie, w dodatku teraz moj Nero tak jakby silniejszy jest o.O Od 7lvlu pod koniec kazdego poziomu bede walczyl z bossem :| ? PS Mam tez nadzieje, ze nie bede musial kiedykolwiek znowu walczyc z 7 aniolami naraz...;x przeciez tam wystarzylo skakac i ciskac kółko... najlatwiejsza koncowka levela ze wszystkich jak dla mnie edit nie kolko tylko B ;], te przyzwyczajenia po psxie i ps2 Edytowane 22 lutego 2008 przez dante_666 Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Tymi Aniołami z lancą i tarczą oczywiście, te, które były tam ożywiane xd. Walczysz z takimi pierwszy raz pod koniec 3 poziomu, w bibliotece... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Co ?, przecież te ,,aniołki" z kopiami to zwykłe mięsa armatnie (tylko bardziej ociężałe od kukiełek). Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Ale stracilem przez nie kilka paskow zycia, jak mnie atakowaly kopiami xD. A teraz, po 6. misji beda jakies mocne stworki czy tylko bossowie? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Jak szarżują wystarczy dużo skakać . Proste jak nie wiem co (bo z założenia miały być twarde chyba ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi