Opublikowano 21 lutego 200817 l Bloody Palace jest po przejściu Devil Huntera, za Human jest Galeria i Biblioteka tylko. Aktualnie 13 misja SoS, qwa, granie Dante jest cholernie trudne teraz ;/
Opublikowano 21 lutego 200817 l Dopóki nie kupisz danego ciosu, nie będziesz mógł go wykonać. A Pure Souls dostaje się za ogół rzeczy - czas przejścia misji, styl gry i zbieranie "czerwonych orbów", dostajesz za to ocenę, im wyższa, tym więcej ich dostaniesz.
Opublikowano 21 lutego 200817 l Sluchajta. Zbieram te orby itp. Za niebieskie kupuje nowe combosy itp. - to znaczy ze jak ich nie kupie to np. combosa ktorego widze "nie kupionego" (np. YY pausa YYY) nawet jak wstukam to postac nie zrobi? Jestem w 3 levelu i kupilem raptem 2 i to najtansze. NIe wiem, moze ja cos zle robie - plansze szukam jak zly, najczesciej ocene za zbieranie orbow mam "A"... Zobacz filmiki jak ludzie przechodzą poszczególne plansze na S. Wiele orbów jest ukrytych - trzeba stanąć w odpowiednim miejscu, by się pojawiły. Z czasem dostajemy też "wykrywacz" orbów. Łapa nam będzie mocniej świeciła w pobliżu sekretów. BTW: Jakie są kontry na łapę? Tzn. np. dziadka można uderzyć łapą, jak chce nas spardą walnąć. Na wszystkich bossów są takie akcje?
Opublikowano 21 lutego 200817 l Pewnie tak np. Echidna, gdy lata po lesie i szarżuje na nas, Credo Angelo - gdy rzuca włóczniami. Najważniejszy jest timing
Opublikowano 21 lutego 200817 l Doszedłem wlaśnie do 4. misji na Devil Hunterze, racja, dużo więcej zabawy . Beriala musialem powtarzac tyle razy, ze w koncu mam D za 2 misje, trzeba bedzie poprawic ! Za to w 3. już normalnie A i wykrecilem swoj pierwszy Smokin' ^_^ . Tak więc jestem bardzo ucieszony i w ogole, wymiot giera ! Wykupilem juz troche skilli ;] Pozdro.
Opublikowano 21 lutego 200817 l Te dodatkowe stroje za przejście DMD to to samo, co w poprzednich częściach? Jeśli dają nieskończony DT, to może warto najpierw za wszelką cenę zaliczyć ten tryb, a dopiero z takim dopalaczem pozdobywać S?
Opublikowano 21 lutego 200817 l Jak przejdzie sie gre na Dante Must Die to dostaje sie kostiumy Super Nero i Super Dante right? Jezeli mozna je uzywac w Bloody Palace to swietnie, bo dochodze do 32 levelu i czas mi sie konczy. Dzieki nieskonczonemu DT czas chyba juz nie bedzie problemem Ogolnie jestem teraz na DMD przy walce z Baelem - glupie zabsko, caly czas mnie w paszcze lapie, gdy nie mam DT i nie mam jak sie wydostac XD Szkoda mi na niego Yellow Orba marnowac i sie mecze ;] PS. Swietna gierka, nie spodziewalem sie, ze az tak mnie wciagnie.
Opublikowano 21 lutego 200817 l ooo no prosze ^_^ ins porownam scory zaraz twoje hehehehe wczoraj jak patrzylem to miales slabsze a shoory k3zu to wogole lololol kurde widze wszyscy z dmd sie zmagaja a ja caly czas na S chce DH i SOS ogarnac i dopiero ale co tam, niedlugo wykupie po ostatnim skillu dla nero i dante 10100 chyba kosztuja a giera jest na mega kozaku! BP tez bede na super nero przechodzil po achievementa chyba
Opublikowano 21 lutego 200817 l No ja sie nie bawie w S-ki za misje, poki nie przejde gry na DMD, zeby miec nieskonczone DT Mi zostaly dla Nero dwa skille do odblokowania - oba po 50tysiecy ^_^ Ciekawe o ile wzrosnie cena ostatniego gdy kupie juz jednego ... Edytowane 21 lutego 200817 l przez Ins
Opublikowano 21 lutego 200817 l jakto ile tyle co ja napisalem bo mi zostalo po 1 ^_^ a wiesz ze za przechodzenie super nero/dante mas penalty do score hehe
Opublikowano 21 lutego 200817 l No to niezle, potrzebuje 150 tys. Proud Souls, a mam ok. 40 tys. ^_^ Chyba trzeba bedzie najpierw porobic S-ki (wpadnie sporo Red Orbs i Proud Souls) PS. Jak duza jest ta kara za uzywanie tych stroi? ;]
Opublikowano 21 lutego 200817 l nie wiem jak duza... prawdopodobnie itak o wiele lepszy wynik niz normalnie ^_^ ale dla mnie to nooby tak graja hehe, owszem zaliczyc te 101 leveli BP to mozna wziac super nero bo to jest niezly hardcore , pozatym jest achievement zeby przejsc gre super nero to mozesz sie skillowac hehe ja teraz staram sie zdobyc: DH all na S SOS all na S All items( boze ile orbow na to potrzeba ) Proud Millionare - chyba jestem niedaleko juz no i jak najwyzej BP dobra ide grac cheah!
Opublikowano 22 lutego 200817 l Po przejściu misji z numerem 6 Edit: Swoją drogą, wiecie jaki jest mnożnik za używanie strojów Super Dante/Nero? x0.2, przykładowo, użycie Golden Orba to x0.7, także ostro ocena idzie w dół. Edytowane 22 lutego 200817 l przez Sandking
Opublikowano 22 lutego 200817 l nie mam pojecia musisz poszukac na jakis zagranicznych stronkach moze cos znajdziesz co wy tak z tym super strojem, troche zero frajdy jak masz unlimited DT, juz widze noobow cala misje biegnacych na DT lol ^_^
Opublikowano 22 lutego 200817 l nie mam pojecia musisz poszukac na jakis zagranicznych stronkach moze cos znajdziesz co wy tak z tym super strojem, troche zero frajdy jak masz unlimited DT, juz widze noobow cala misje biegnacych na DT lol ^_^ A ja osobiście zawsze miałem kupę frajdy z używania super broni w grach capcom. Przeważnie jest to miła nagroda za pewien wysiłek.
Opublikowano 22 lutego 200817 l sand myslalem ze sie pytasz hehe a co do super strojow, wiadomo ze frajda ale mogli dac ajkies normalne alternatywne, mozliwe ze beda poprzez DLC jakies nowe...mam nadzieje ^_^
Opublikowano 22 lutego 200817 l Udalo sie . Skonczylem 6. misje, caly dzien dzisiaj nad nia siedzialem...xD. Najpierw ta gra, pozniej te anioly, jaa, trudno bylo, ale sie udalo ^_^. Mam Devil Triggera ! Ekstra narzędzie, w dodatku teraz moj Nero tak jakby silniejszy jest o.O Od 7lvlu pod koniec kazdego poziomu bede walczyl z bossem :| ? PS Mam tez nadzieje, ze nie bede musial kiedykolwiek znowu walczyc z 7 aniolami naraz...;x Edytowane 22 lutego 200817 l przez Wojtusior
Opublikowano 22 lutego 200817 l Tak, czeka Ciebie teraz seria 5 bossów pod rząd ^_^ Jakimi aniołami? Edytowane 22 lutego 200817 l przez Sandking
Opublikowano 22 lutego 200817 l Udalo sie ^_^. Skonczylem 6. misje, caly dzien dzisiaj nad nia siedzialem...xD. Najpierw ta gra, pozniej te anioly, jaa, trudno bylo, ale sie udalo .Mam Devil Triggera ! Ekstra narzędzie, w dodatku teraz moj Nero tak jakby silniejszy jest o.O Od 7lvlu pod koniec kazdego poziomu bede walczyl z bossem :| ? PS Mam tez nadzieje, ze nie bede musial kiedykolwiek znowu walczyc z 7 aniolami naraz...;x przeciez tam wystarzylo skakac i ciskac kółko... najlatwiejsza koncowka levela ze wszystkich jak dla mnie edit nie kolko tylko B ;], te przyzwyczajenia po psxie i ps2 Edytowane 22 lutego 200817 l przez dante_666
Opublikowano 22 lutego 200817 l Tymi Aniołami z lancą i tarczą oczywiście, te, które były tam ożywiane xd. Walczysz z takimi pierwszy raz pod koniec 3 poziomu, w bibliotece...
Opublikowano 22 lutego 200817 l Co ?, przecież te ,,aniołki" z kopiami to zwykłe mięsa armatnie (tylko bardziej ociężałe od kukiełek).
Opublikowano 22 lutego 200817 l Ale stracilem przez nie kilka paskow zycia, jak mnie atakowaly kopiami xD. A teraz, po 6. misji beda jakies mocne stworki czy tylko bossowie?
Opublikowano 22 lutego 200817 l Jak szarżują wystarczy dużo skakać . Proste jak nie wiem co (bo z założenia miały być twarde chyba ).