XM. 10 820 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Właśnie oblukałem ten link co kiedyś dałeś z mission 4 do przejścia i po prostu brak mi słów jak ten gościu gra w tą grę.To co zrobił on z tym piorunujących potworem to zatyka mnie i nie moge nic wyksztusić z siebie. NIestety albo stety nie oblukam innych filmików co dałeś ponieważ u brata grałem tylko w 2,3,4 i 12 misji (Devil Hunter, wiem,durny poziom ale przynajmniej wszystkie S-ki ). Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja właśnie zaczynam Dante na DMD. Tzn. jeszcze nie zagrałem żadnej misji. Generalnie jest trudno. Nawet bardzo. Dziadek narobił mi sporo problemów. Jak zwykle miałem problem go dorwać po zdjęciu osłonki. Dante, jako Boss, też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja powiem tak odnosnie dziada w misji 11, dopoki nie zacznie chowac sie do savioura to sie latwo odkrywa, potem jest lipa polecam go odrazu wyciagac z posagu dajac Buster jak udeza reka i chce nas zgniesc...timing dosyc prosty...ale jak sie nie uda to spoooooro zycia ucieka, ale lepsze to niz biegac za nim i liczyc ze wciagnie charge lv3 albo zrobi atak i sie odkryje Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No ja właśnie tak go przeszedłem. Ciągle mam jednak sztywne palce i ciężko mi normalnie grać ładując spluwę. Bez tego jednak ciężko miałbym z bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja zawsze pod koniec czekam jak dziadek zacznie atakować i wtedy go wykańczam (mówię o SOS bo na DMD to nie wiem jak jest). Cytuj Odnośnik do komentarza
Temper-Tantrum 0 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Bodajze 4 misja . Trzeba zebrac i postawic w okreslonym miejscu 4 posagi , zeby otworzyc drzwi . Mam juz 3 . Pytanie : czy da sie te (pipi)ane kolce w suficie wylaczyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Chodzi o Tortour Chamber. To raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 SBB to na DMD sobie mozesz nawet 10 min poczekac az zaatakuje tak zebys mogl to trafic , polecam robic bustera na posag jak atakuje bo odrazu wyzuca dziada bez oslony i jedziemy z nim ostro Cytuj Odnośnik do komentarza
Temper-Tantrum 0 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Chodzi o Tortour Chamber. To raczej nie. Moj pad bedzie mial ciezka noc .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Temper-Tantrum 0 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Chodzi o Tortour Chamber. To raczej nie. Moj pad bedzie mial ciezka noc .... Jak ubic jaszczura z wyziewem paszczowym z 4 levelu ? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 normalnie, az zdechnie... DMD skonczone, duzo misji na S pocisnalem ale pare do poprawki bedzie (zwlaszcza dante lol ) , posypala sie masa vital starow na DMD -_-' Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Gratulacje GhettoKingSas . Ja wczoraj skończyłem dopiero SOS- całkiem łatwy poziom trudności, nie musiałem używać gwiazdek ani orbów a ostatni dziad to mnie nawet nie dotknął i go załatwiłem w stylu SSS- patent z parowaniem miecza się przydał . Teraz jeszcze muszę blue orby wszystkie zdobyć i sekretne misje pozaliczać (na razie mam tylko jedną) a potem DMD. A ten poziom trudności Heven or Hell to jakaś kpina, zero wyzwania i nawet sekretnych misji nie można pozaliczać. Edytowane 27 Lutego 2008 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Takie pytanko,jestem zainteresowany kupnem DMC4,bo pamietam jak kiedys mocno cialem w DMC na PS2,ale jest jedno ale,nigdy na oczy nie widzialem ani DMC2 ani DMC3,czy one sa jakos mocno powiazane fabularnie?Strace duzo frajdy odrazu wskakujac w nr 4? A moze mozna gdzies dostac jakies "streszczenie" lub opisy samej fabuly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Takie pytanko,jestem zainteresowany kupnem DMC4,bo pamietam jak kiedys mocno cialem w DMC na PS2,ale jest jedno ale,nigdy na oczy nie widzialem ani DMC2 ani DMC3,czy one sa jakos mocno powiazane fabularnie?Strace duzo frajdy odrazu wskakujac w nr 4?A moze mozna gdzies dostac jakies "streszczenie" lub opisy samej fabuly. W grze jest streszczenie fabuły poprzednich części więc możesz śmiało atakować. Poza tym zawsze sobie można zobaczyć scenki z poprzednich części na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jakby co to DMC 4 się dzieje PO pierwszej części, zaś trzecia przed pierwszą częścią, także nic nie stracisz. Fabularnie leci tak: DMC 3 - DMC - DMC 4 - DMC 2 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 DMC4 jest kontynuacją jedynki. Trójka była prequelem. NIC się nie traci nawet zaczynając do czwórki. Jedynie kilka smaczków nawiązuje do poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ghetto ---> widze ,ze nowe acziwy zlapales Moze mnie oswiecisz jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Easier Said Than Done Clear Mission 11 in Dante Must Die Mode All Bow Before You Clear All Missions in Dante Must Die Mode ^^teraz musze pare misji z DMD poprawic na S i bedzie git ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mam niby 3 miejsce w Polsce za pałac, ale mało graczy dało swoje wyniki. Sam Blitz jest prosty, ale z pomocnikami robi się straszny random. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Ja mam pytanko związane z Leaderboardami na Xa: Kto jest aktualnie na pierwszym miejscu w polskim rankingu Bloody Palace i ile ma punktów? Edytowane 29 Lutego 2008 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
SIKI 1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 pytanie ile jest misji i jaka ilość jest Dante a jaka Nero (jestem w 11 misji) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 W sumie jest 21 misji jak dobrze pamiętam -backtracking Cię z ownuje ,nie ma to jak za pierwszym podejściem przejśc grę 2x Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Misji jest 20 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ty soul chyba zostales zownowany dmc 4 szybko bo rownie szybko jak zaczales grac tak szybko przestales a misji jest 20 lol i 12 sekretnych Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Misji jest 10 reszta to powtórka z rozrywki moim zdaniem i to jest największą kapą jaką Capcom odwalił od wielu lat dojąc nas za grę w której praktycznie tylko dodają Dantego i każą robić to samo raz jeszcze, jak to mówi mój kumpel "LITOŚCI!!!", przecież w innych grach dając dodatkową postać po ubiciu odtatniego bossa nie każą płacić extra kasy, 150 za to to trochę za drogo dałem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi