mario87 2 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 ale najkorsze jest jak zostanie mu z 1/4, 1/5 życia. Jak rozwale tarczę to szarżuje i ni chu.ja da się go zatrzymać, strzelam, wale w niego, używam DB, bustera ale nic. Mogę jedyne unikać i tak do usranej śmierci, dosłownie Właśnie wtedy się najłatwiej robi. Wystarczy zrobić bustera w momencie jego ataku i z miejsca go chwytamy. Masa filmików na youtube jest z bossami. Problem w tym, że nie mogę wyczuć tego bustera Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 no my za ciebie go nie wyczujemy :crazy: Cytuj
mario87 2 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Czemu nie!? Szczerze mówiąc liczyłem na jakieś wskazówki Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Odchodzisz jak najdalej od sanctusa i jak od razu jak zaczyna atak mieczem spardy walisz bustera (oczywiście cały czas musisz być zwrócony w jego stronę). Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Tydzień temu skończyłem DMC4 na poziomie Devil Hunter, od tamtego czasu gry nie odpalałem. Jakoś mnie do niej nie ciągnie . Ktoś też tak ma, czy to tylko pojedynczy przypadek ? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 (edytowane) No ja kończe DMC 4 na poziomie DH, do Human musiałem się zmusić dla achievement'ów, szczerze mam troche to samo co ty, tyle że w moim przypadku kilka razy przechodziłem jakieś misje aby podbić ocenę do S i to mnie troche zniesmaczyło(ale na szczęscie znalazłem na to sposób i robie pod rząd najwyżej 3 misje a potem 30 minutowa przerwa i mogę wracać spowrotem do grania ;p). Pytanie, czy skorzystanie z taunt'a podczas walki ułatwi zdobycie SSS? Bo już mało się w dupe nie ugryze jak walcze i brakuje mi kawalątek do SSS.... Edytowane 16 marca 2008 przez chrno-x Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Ja pewnie też jeszcze Human sobie zaliczę, może dojdę dokądś w SoS, ale do DMD nawet nie podejdę <_< Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Gdzie trzeba isc w misji zaraz po rozwaleniu tego roslinnego czegos w lesie? postac dante Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Mam mały problem z finałowym dziadem, jak ma malo hp rozwalam mu ta tarcze i on na ziemi robi sie czerwony i robi te szybkie ataki to co wtedy trzeba robic? jakos tego unkikam ale nie moge mu zadnego ataku zrobic Cytuj
kudos 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest ? jakas bron czy ki czort ? wg. mnie wyglada to troche smiesznie , czy w grze jest duzo takich abstrakcji ? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 To broń dla Dante, nazywa się Pandora a to na screenie to jedna z transformacji ;P Cytuj
Dante 433 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Mam mały problem z finałowym dziadem, jak ma malo hp rozwalam mu ta tarcze i on na ziemi robi sie czerwony i robi te szybkie ataki to co wtedy trzeba robic?jakos tego unkikam ale nie moge mu zadnego ataku zrobic Buster w odpowiednim momencie jak na ciebie szarżuje (przeszedłem na razie tylko na devil hunterze to nie wiem jak jest na innych) Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest ? jakas bron czy ki czort ? wg. mnie wyglada to troche smiesznie , czy w grze jest duzo takich abstrakcji ? To broń dla Dante, nazywa się Pandora a to na screenie to jedna z transformacji ;P Zwykły, mało przydatny i praktycznie nieużywany w ciągu gry bajer, warto dodać. I nie, poza tym niby-czołgiem i jeszcze jedną transformacją Pandory nie uświadczysz w tej grze podobnych abstrakcji (chyba że za takową uznać nieco udziwnionego Lucifera). Buster w odpowiednim momencie jak na ciebie szarżuje (przeszedłem na razie tylko na devil hunterze to nie wiem jak jest na innych) Albo sposób dla lamerów, Holy Water. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Może pora, na rozmowy o ulubionych bossach i przeciwnikach jak i o znienawidzonych Cytuj
koso 114 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest ? jakas bron czy ki czort ? wg. mnie wyglada to troche smiesznie , czy w grze jest duzo takich abstrakcji ? To broń dla Dante, nazywa się Pandora a to na screenie to jedna z transformacji ;P Zwykły, mało przydatny i praktycznie nieużywany w ciągu gry bajer, warto dodać. Ale za to nieoceniony w Bloody Palace, sposób wprawdzie bardzo tani, ale szkoda go nie używać, skoro producent pozwala Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Generalnie damage z tego UFO jest konkretny. Na niektórych bossów można wykorzystać. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 A mnie ta gra na dłuższą metą nie podeszła ,wkurzający backtraking i postać dantego - Nero rządzi . Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 A mnie ta gra na dłuższą metą nie podeszła ,wkurzający backtraking i postać dantego - Nero rządzi . Mam identyczne zdanie, gierka średniak. Pomimo wspaniale wykonanych animacji, świetnych bossów i broni, dupna fabuła i koszmarny backtracking nie napawały mnie radością. 7-/10. Do DMC'owych maniaków: nie bijcie :blackeye: Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) dlaczego uwazasz fabule za dupna? moze lepsza jest w NG? ps. wystarczylo ze zgred sie odezwal i odrazu temat ozyl lol Edytowane 27 marca 2008 przez GhettoKingSas Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) dlaczego uwazasz fabule za dupna? moze lepsza jest w NG? Mając na mysli dupną chodziło mi o przeciętną. Owszem, animacja w filmikach świetna, każda posta ma swój charakter, ale rozpoczęcie fabuły nową postacią, potem powrót do starego wyjadacza, żeby na końcu znowu wróci do młodzika mi się nie podobało. Cała reszta w porządku, ale mogli przystac albo do Nero albo Dantego, zważywszy że wole drugiego. I dlatego fabuła mi się nie podoba. Edytowane 27 marca 2008 przez Konar$ky Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 A wspomniał ktoś coś w ogóle o fabule? i czemu od razu do czepka do NG Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 do połowy ta gra jest bardzo dobra ,ale jak wiem że w następnym chapterze czeka na mnie Dante to wyłączam grę <_< Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Gra ma 20 misji, a ja po niecalych 2h jestem juz w 6, strasznie ktotko. Co by jednak nie mowic, dostalismy starego, dobrego Devila. Denerwuje tylko ten nieszczescny backtracking, odnosze wrazenie ze Capcom od ostatnich 5-6 lat zatrzymalo sie w rozwoju... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Jak jesteś w 6 misji to tak naprawdę tego backtrackingu jeszcze nie widziałes;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi