Pijany 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 No wlasnie przeczytalem teraz w recenzji na jednym z serwisow o Xboxie ze od 12 misji bede grac Dante po tych samych lokacjach o_0 Do tej pory caly czas latam po tym zamku w gorach, pozniej jak zyskalem moc by ruszyc z miejsca gyrosy czy jak im tam, wracam do lokacji z poprzednich misji i juz teraz mnie to denerwuje. Lenistwo Capcomu nie zna granic, jak najmniejszym kosztem natrzepac kase... Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 To fakt, backtracking w wykonaniu Capcoma jest nader perfidny aczkolwiek i tak udało im się jakoś z tego wybrnąć zmieniając zasadę przechodzenia tej części gry. Ogólnie gra udana, stary dobry Devil. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Backtraking jest w sumie trochę denerwował mnie przy pierwszym przechodzeniu gry ale teraz nie zwracam na to uwagi. Grę przechodze już piąty raz (dante must die) i muszę przyznać, że tytuł mną solidnie pozamiatał. Gra w ogóle mi się nie nudzi. Co do dwóch postaci to osobiście odrobinę bardziej podpasował mi jednak dante:) Tak jak ktoś napisał, że to stary dobry devil ale czy to źle?? Po co poprawiać coś co jest dobre, przypomnijcie sobie najpierw DMC2 a póżniej narzekajcie, że jest mało zmian itp. Dobra spadam ciorać dalej:) Cytuj
marycha 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Za dużo narzekacie, po przejściu jej juz 7 razy uważam że jest spoko. A tak swoją droga jak wam idzie z achiwmentami?? Ma ktoś 1000? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Ja mam dopiero 40GS Przechodzę pierwszy raz i jak na razie bardzo mi się podoba Jestem bodajże w 6-7 misji. (Przechodziłem nie dawno pod wodospadem.) Nie gra specjalnie żeby za każdą misję dostawać najwyższą ocenę, więc zwracam się do kogoś kto taki robi/robił: Czy za przechodzenie misji z najwyższą oceną dostaje się jakieś nowe bronie?? Jeśli tak to czy się przydają, czy jednak lepiej używać podstawowego miecza i rewolweru?? Edytowane 5 kwietnia 2008 przez A.L.I Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Czy za przechodzenie misji z najwyższą oceną dostaje się jakieś nowe bronie?? Jeśli tak to czy się przydają, czy jednak lepiej używać podstawowego miecza i rewolweru?? Nic się nie dostaje, od początku do samego końca nawalamy wyłącznie Red Queen i Blue Rose (+ Yamato na Devil Triggerze). Nowe bronie dochodzą tylko Dantemu, ale dzieje się to automatycznie z biegiem gry, oceny nie mają na to żadnego wpływu. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Jestem teraz w 10 misji. Przed chwilą pokonałem drugiego anioła i gdzie teraz muszę iść?? Biegam po całej lokacji, byłem nawet przy wodospadzie i nie wiem co mam zrobić... Powie mi ktoś gdzie muszę iść dalej?? Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Wracasz w okolice miejsca walki z Angelo Credo, a dokładnie to troche dalej, do głównej hali prowadzącej do kwatery Order of the Sword, (poznasz po laserach) i przechodzisz przez opuszczony teraz most. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) Blagam, ludzie, niech ktos pomoze... Jak do K***Y nedzy przejsc tego (pipi)ego Sanctusa z misji 11 ?!?!?!?!?!. Ja juz normalnie nerwowo nie wytrzymuje . Do drugiej czesci walki dochodze bez zadnego problemu, ale potem.... Jest na to jakis sposob ?? Edytowane 15 kwietnia 2008 przez Shagohad Cytuj
des3 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Ja tam i tak zagram w Diabełka jestem fanem serii i tyle. Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Blagam, ludzie, niech ktos pomoze... Jak do K***Y nedzy przejsc tego (pipi)ego Sanctusa z misji 11 ?!?!?!?!?!. Ja juz normalnie nerwowo nie wytrzymuje . Do drugiej czesci walki dochodze bez zadnego problemu, ale potem.... Jest na to jakis sposob ?? Jeżeli podczas drugiej części walki masz problem ze złapaniem Sanctusa to najlepiej poczekaj, aż dziad schowa się do Savior'a i wtedy użyj Bustera na jego pięści, jeżeli ci się uda to Sanctus momentalnie wyskoczy z kolosa niechroniony osłoną i przez chwilę całkowicie podatny na ataki. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 W drugiej części walki często używaj Charge Shot, najlepiej trzeciego lvlu. Max 2 strzały i dziad już nie ma osłony. Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Max 2 strzały i dziad już nie ma osłony. Bzdura Charge Shoty nie przebijają osłony Sanctusa. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 W koncu udalo mi sie go pokonac :D. I teraz jak tak sobie pomysle, to ten boss jest tak banalny ze glowa mala . Biedak ledno co mnie moze tknac :]. Oczywiscie mowie o pierwszej konfrontacji z nim... bo przy ostatniej walce trzeba sie troche pomeczyc. Najgorzej mi sie walczy z ropucha. Drazni mnie zostac zamrozonym :]. Teraz przechodze gre na poziomie "Son of Sparda". I teraz mam takie pytanie. Ile wlasciwie jest tych poziomow trudnosci ??. 4 czy wiecej ??. Bo wiem ze jeszcze jest "Dante must Die"... ps. Szkoda ze ta gra nie ma opcji multiplayer Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 I teraz mam takie pytanie. Ile wlasciwie jest tych poziomow trudnosci ??. 4 czy wiecej ??. Human, Devil Hunter, Son of Sparda, Dante Must Die, Heaven or Hell, Hell and Hell. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Human, Devil Hunter, Son of Sparda, Dante Must Die, Heaven or Hell, Hell and Hell. OMG, az 6 ?? :o . Za wszelka cene musze odblokowac "Hell and Hell" Cytuj
marycha 1 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Generalnie to "Dante Must Die" jest najtrudniej przejść, Heven or Hell to banał( trzeba chyba być ułomnym żeby tu zginąć <_< ) a Hell and Hell jest duzo łatwiejsze niż by sie wydawało... Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 http://rapidshare.com/files/88961847/Making_Of_DMC4.7z Making od Devil May Cry 4!!!!! Enjoy MOC Cytuj
Zumner 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 więc tak... jestem początkujący gram 20 minut... no ale, zaseavovalem moment w grze kiedy jestem naprzeciwko drzwi prowadzących przed mały tunelik do pierwszego bossa... no i właśnie, biorę load a tu mi od początku całą misję daje (2) no i co teraz robić? Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) więc tak... jestem początkujący gram 20 minut... no ale, zaseavovalem moment w grze kiedy jestem naprzeciwko drzwi prowadzących przed mały tunelik do pierwszego bossa... no i właśnie, biorę load a tu mi od początku całą misję daje (2) no i co teraz robić? Musisz przejść całą misję od początku. Sejwowanie podczas misji zachowuje tylko ilość orbów i Proud Souls których zdobyłeś. Edytowane 23 maja 2008 przez DJ1988 Cytuj
Zumner 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 No to nieźle... na xboksie włączył mi się stan hibernacji, pad off no i poszedłem grać w bilarda wracam po 10h (kościół, obiad etc...) patrze (przechodziłem 3 misję) a tutaj cały czas się zliczył... (pamiętajcie dmc4 to nie to co gta4 tutaj quit menu się wlicza ;() Cytuj
Masher 2 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Coś mi w walce z Echidną nie wychodziły ciosy devil trigerem. Jak ona łapie sie za glowe to trzeba ja zaatakować devil triggerem po jakiegos specjala. Czy tak? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Tak dokładnie w tym momencie tyle że jak jest ona w postaci "pełzającej" to najpierw musisz podskoczyć i dopiero wtedy użyć arma bo zakładam że chodzi ci o łapę Nero bo DT to nie to samo. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Tak pomyliło mi się: łapa - buster DT - to z Yamato Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Przeszedlem ta gre i mam mega mieszane odczucia. Bactracking jest tak wkurzajacy, ze gra od polowy staje sie nudna. Te same lokacje, Ci sami bossowie - chyba naprawde im pomyslow zabraklo i woleli na szybko skonczyc gre... 3 razy walczyc z tymi samymi przeciwnikami - troche kpina. Jak dla mnie gra na 7 - mozna pograc, moze kupic za jakies rozsadne pieniadze i tyle. Teraz czas na obczajenie NG 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi