WisnieR 2 735 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Na jakiej zasadzie działa ten cały exceed? Za cholere nie moge skminić kiedy go ładować podczas combo. Raz mi wyjdzie a raz nie. Dopiero zacząłem gre i już mnie to frustruje. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Poprostu musisz klepac exceed po kazdym ciosie z dobrym timingiem trudna sprawa zwlaszcza zeby lv 3 ladowac ale obczaj jakies filmiki a klepanie to juz kwestia praktyki Cytuj
szymen 2 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Mam pytanie. Ktoś wcześniej napisał że najtrudniejszym poziomem trudności jest Dante must die , a 2 następne są łatwiejsze. Jakim cudem?? Czy nie powinno być że każdy następny jest trudniejszy??(Nie wiem bo na razie ich nie odblolowałm) Cytuj
Flik 2 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Oo Po Dante Must Die pewnie juz masz tak skilla wyrobionego, ze nastepne poziomy to juz wlasciwie tylko formalnosc. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Jest jeszcze Heaven or Hell i Hell and Hell. Pierwszy o ile mnie pamięć nie myli to każdy monster na 1 hit( można całą grę przejść uzywająć br//e&i, nie pamiętam czy nero//dante też tam są na 1hit),a w HaH hero jest na 1hita monstery normalne ale zachowują się jak na devil hunterze więc to pestka (jeśli się myle to mnie poprawcie). Uogólniając DMD jest najtrudniejszy a te 2 tryby przechodzi się bardzo szybko i "nudno". Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Mógł by ktos cyknąc fotkę z rankingu Bloody Palace(pierwsza 10)? Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 (edytowane) to mój pierwszy poważny kontakt z serią i to jak najbardziej pozytywny. piękna grafa, świetnie wyreżyserowane scenki (czasami przesadzone, ale niektóre mocarne, a do tego niekiedy całkiem zabawane, zwłaszcza te z dante w roli głównej - mój faworyt to przedstawie w świątyni dante vs. agnus), ale przedewszystkim znakomity system walki. klepanie w tej grze to czysta przyjemność, podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż w ng. co prawda w ogolnym rozrachunku lepiej mi się gra nero, ale dante oferuje o wiele większe skomplikowany system i stanowi to dobre wyzwanie dla takiego laika jak ja i z całą pewnością posiedze trochę nad rozgryzieniem tej postaci. wkurza jedynie backtracking bo od połowy w sumie przechodzimy te same, jedynie lekko zmodyfikowane poziomy. do tego gra jest wybitnie nastawiona na stylową rozwałkę, zmusza do szlifowania skilla i wynagradza coraz większym funem wyniesionym z rozgrywki. na bank sporo przy niej posiedze chociażby żeby dobić troche achievów (a nie są proste i wymagają trochę czasu). Mógł by ktos cyknąc fotkę z rankingu Bloody Palace(pierwsza 10)? aktualne nadal? orientuje się ktoś ile mniej więcej zajmuje przejście całego bloody palace? Edytowane 4 sierpnia 2008 przez tk Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 (edytowane) Scenka z Angusem wpisała się złotymi literami na mojej liście najlepszych filmów w grach Agnus: It was my assumption that those demons would prove far inferior ...In the face of your tactics. Dante: You summon and kill... Summon and kill... I fail to see the logic here. Is sanity the price to pay... For power?! Agnus: Humans...They are but stubborn and foolish. It takes a journey to Hell for them to accept and praise their God ...A fact that tickles irony's judgement. Dante: And your judgements interest me not. For I'm here... To reclaim... What is rightfully mine! Agnus: Yamato! That is what you seek! And that is why I wait in your path! Dante: You will fumble in your opposition of my quest. Though I encourage! For an opportunity to battle a being of such grand delusions as you... Is a sweet fortune! Lub jak kto woli w formie filmu And the rest is silence Edytowane 4 sierpnia 2008 przez Sandking Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Mógł by ktos cyknąc fotkę z rankingu Bloody Palace(pierwsza 10)? aktualne nadal? orientuje się ktoś ile mniej więcej zajmuje przejście całego bloody palace? Plus-minus 3 godziny, grając na super Nero/super Dante pewnie ze dwie. Niech ktoś w końcu cyknie tą fote. Gram na ps3, a ciekaw jestem jak tam wygląda sprawa z rekordami na iksie. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 A jednak japońce ostro szaleją także na X'ie. Dzięki, mógłbyś jeszcze strzelić foto polskiej pierwszej dziesiątki ? Cytuj
Gość tk Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 ale to chyba mało miarodajne bo nie wszyscy mają konto na polske Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Przeca nie mozna miec konta na Polske Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Nic mi o tym nie wiadomo, ja gram na peesie. Arigato gozaimasu tk ^_^ . Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 kurde xD 7 jestem ale daaaaawno nie gralem, trzeba bedzie pograc i do top 3 sie wbic ajjjjj i calaka zrobic wreszcie tk kup se vga kabel a nie sie na zwyklej bance meczysz dmc ma piekna grafe Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 tk kup se vga kabel a nie sie na zwyklej bance meczysz dmc ma piekna grafe na zwykłej bańce ta gra też jest ładna... dopóki nie podłączy się xkloca do monitora/TV LCD. Potem już bańka leci przez okno na śmietnik Naprawdę szkoda tracić tyle śczegółow z gry. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 tk kup se vga kabel a nie sie na zwyklej bance meczysz dmc ma piekna grafe na zwykłej bańce ta gra też jest ładna... dopóki nie podłączy się xkloca do monitora/TV LCD. Potem już bańka leci przez okno na śmietnik Naprawdę szkoda tracić tyle śczegółow z gry. tiaa... na zwykłym TV to akurat zobaczysz masę szczegółów Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 calak siedzi 8) do farmowania PROUD MILIONAIRE polecam 20 misje na DMD na NO ITEM , NO DAMAGE mozna spokojnie 6000 PS dostac Cytuj
Flik 2 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 calak siedzi 8) do farmowania PROUD MILIONAIRE polecam 20 misje na DMD na NO ITEM , NO DAMAGE mozna spokojnie 6000 PS dostac Ile godzin ci zeszlo? Maxuje teraz z kumplami Ace Combat (40h single + jakies dwa razy tyle na online) i chyba kolejnej gry z chorymi osiagnieciami nie przezyje xD Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 120 h prawie ale pewnie da sie o wiele szybciej imo acziwy w dmc sa w miare normalne, bez zadnych udziwnien jedna z moich ulubionych gier na x360, ciesze sie ze calaka udalo mi sie pocisnac, jak gra wyszla to nawet nie myslalem ze bede w stanie xD Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 10 minut temu grałem w Bloody Palace i (niestety) poległem na 85 Rundzie. Ale cieszę się, jestem 21 (praktycznie pierwszy z tych co miliona nie mają, bo od 20 miejsca zaczynają się goście z milionami) Mimo że nie udało mi się osiągnąc zamierzonego celu to i tak po trochu go osiągnąłem. Cytuj
Ryofu Housen 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Mam pytanie - czy to norma, że cienie w tej grze, rzucane przez postaci/elementy otoczenia, wyglądają jakby je robił pijany Japończyk w Paint'cie? Są momenty, że jestem w stanie policzyć ilość pixeli na cieniu Nero, siedząc 2-3 metry od TV, ale nie wiem czy to gra, czy mój indywidualny problem. Edytowane 13 stycznia 2009 przez Ryofu Housen Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Bo japońce mają problem z tworzeniem gier na obecną generację. Taka prawda. Jeszcze żaden japoński tytuł od czasów PS2 mną nie zawładnął. Lipa, po prostu. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Bo japońce mają problem z tworzeniem gier na obecną generację. Taka prawda. Jeszcze żaden japoński tytuł od czasów PS2 mną nie zawładnął. Lipa, po prostu. On mówi o preblemach technicznych z grą a ty mu, że japońce dobrych gier na ta generację konsol nie umieją robić? Dobre, dobre. Edytowane 17 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi