Gość Fear Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Gość Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Super Monkey Ball zupelnie mnie rozczarowalo. Po kilku kolejnych planszach w ktorych jedyne co to obracanie otoczenia, dalem sobie spokoj. Nie gralem wczensiej z zadna czesc a myslalem ze wciagne sie gdy wreszcze sprobuje. No ale.. rozczarowalem sie Cytuj
Gość coopa Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Zelda - przerost formy nad treścią, nudy i jeszcze Temple of Ocean King (śni mi się po nocach już) gra na maks. 8. Final Fantasy III - nuuuuuudne jak flaki z olejem (i chyba coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jedyne RPG jakie mi podeszły to Chrono Trigger i Mario&Luigi)... Edytowane 23 września 2008 przez _Shaman_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi