YETI 10 979 Opublikowano 20 marca 2008 Autor Opublikowano 20 marca 2008 Kolejna dwa filmiki! http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-kolejny-material-wideo Cytuj
izon 995 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-nowe-screeny-plus-gameplay Sreeny,gameplay oraz przyblizona data premiery(juz z koncem maja oby!!) 1 Cytuj
ShrekuGT 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 No nareszcie pożądny wipeout.fussion niby dobry ale to nie to samo:) jakiś zbyt pokombinowany:) Mam nadzieje że będzie równie dobry co wip3out na psx,bo to moim zdaniem najlepsza część jak do tej pory:) Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Wipeout HD '1UP Preview' przetestowane między innymi sterownie (motion sensor, analogi i krzyżak), pokazany wpływ soundtracku na wyglad trasy http://www.gamevideos.com/video/id/18262 Cytuj
nWo 1 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 kiedys gralem na D-padzie ale jak zobaczylem ze mozna latac NEG-CON"EM umarl dla mnie pad od psx'a, to sie nienadaje do latania. przynajmniej w 2097 i wip3out (+ se). niestety na psp nie ma juz takiej mozliwosci. teraz widze ze granie z sixaxis"em bedzie nawet bardziej interaktywne niz padem namco. TO JEST GRA PRZY KTOREJ SPEDZAC BEDE KAZDA WOLNĄ CHWILE Cytuj
drk2 7 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 JA TAK SAMO!!! Mam filmiki z gameplaya w hd na twardym ,sprawdzilem w information a tam...time played 37 :crazy: Co to bedzie ,co to bedzie...soundtrack z 2097 juz czeka :song: Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 WipEout HD gameplay footage blow-out http://www.videogamer.com/features/article...4-2008-365.html Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 czy ktoś zna dokładną datę premiery? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 11 maja 2008 Autor Opublikowano 11 maja 2008 czy ktoś zna dokładną datę premiery? Premiera jest bardzo blisko... słowa Sony. Plotki mówią o 29.05, ale nie sądzę, że to już w maju, bo by o tym trąbili na PSD. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Ja słyszałem plotę o przesunięciu premiery na wakacje by zapchać dziurę letnich miesięcy. Zresztą tak nawiasem mówiąc maj jest ciężkim miesiącem w tym roku na premiery gier na PS3-jakbym był wydawcą za żadne skarby bym w maju gry nie wypuścił z racji tego ,że jest to okres przejściowy między dwoma największymi premierami dla PS3-kwietniową GTA4 i czerwcową MGS4.Każdy teraz gra lub planuje kupić GTA4,a już myślami jest pewnie przy ostatniej przygodzie Snake'a.Każda inna gra nie ma szans się przebić i sprzedać w zadowalającej liczbie w tym okresie Cytuj
nWo 1 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Każda inna gra nie ma szans się przebić i sprzedać w tym okresie ja kupie wipeout'a HD na mnie na pewno mogą liczyć Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 12 maja 2008 Autor Opublikowano 12 maja 2008 Ja słyszałem plotę o przesunięciu premiery na wakacje by zapchać dziurę letnich miesięcy. Bardzo możliwe, wyszło GTAIV, pewnie trochę ludzi zdecyduje się na Haze, a później MGS4. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Bez sensu...Wipeout hd nie jest az taka wielka gra z wielkim hypem ( tzn. jest, ale tylko dla niektorych ). Rozumiem Resistance 2 i Killzone 2 ,ale Wipeout i GTA albo MGS? Toz to gry z innej bajki .Kto ma kupic Wipeouta to kupi .Tak myslac ,to gry powinny wychodzic jedna na miesiac .GTA4 bede mial 30 maja i jesli Wipeout wyjdzie 29-go to sciagam go natentychmiast a GTA4 poczeka az sie nim nasyce Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 pamiętaj ,że to plota drk2,równie dobrze gra może wyjść jeszcze w tym miesiącu.Ploty narodziły się z dwóch powodów,że do końca miesiąca niespełna 3 tyg a dalej nie ma oficjalnej daty premiery (a miała być w tym miesiącu) i gorący okres premier (GTA4 i MGS4). Cytuj
drk2 7 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Wiem ,ze to plota i ludzie domyslaja sie roznych rzeczy .Z tym przesunieciem premiery moze sie sprawdzic ,fakt ,bo cos cicho o Wipeoutcie ,ale raczej nie z powodu premiery MGS4 .Na PS day chlopaki grali w Wipa ,moze Butcher skrobnie cos w najblizszym numerze... Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Oj skrobnie, skrobnie... D.u.p.ę. mi urwało... Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 (edytowane) Oj czyżby Butcher już ciorał w WipEout"a? Takim razie nie mogę się doczekać raportu w nowym extreme. Mam nadzieje ,że gra wygląda tak jak na filmikach. Oj multi przez sieć będzie przepotężne . Jestem ciekawy jak wyszło sterowanie wychyłami. Edytowane 16 maja 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
nWo 1 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 w tej kwestii to ja jestem starym psem i chyba tych nowych sztuczek sie już nie nauczę, dobrze ze będzie możliwość pozostania przy analogach i krzyżaku choć postaram sie pouczyć nowego starowania, to wiem ze liga podzieli sie pewnie na dwa obozy, klasyczne sterowanie i sixasis, tylko czy któraś grupa będzie bardziej uprzywilejowana to sie okaże po kilku miesiącach. gdyby jeszcze w tabelach wyników uwzględnić kto czego używa do sterowania było czarno na białym. a tak zachodź niepotrzebnie w głowę czy da sie coś jeszcze wyciągnąć ze starego poczciwego analoga/krzyżaka czy może ja mam mniejsze umiejętności sterując sixasix'em <_< Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 nWo, nie będzie tak źle Ja też nie wyobrażam sobie Wipeouta w pełni obsługiwanego przez wychyły (szczególnie przy wyższych prędkosciach), za to opuszczanie lub obniżanie dzioba pojazdu przy jednoczesnym sterowaniu analogami, jak najbadziej tak. Być może sixaxisem będziemy tylko kontrolować hamulce areodynamiczne niczym w staruśkim NegCon-ie. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Sterowanie + wychyły. Widziałem jakiś review gdzieś, jak ludzie właśnie w ten sposób grali. Normalnie można było sterować i do tego regulować wysokość dzioba. jak dla mnie bomba, jestem starym wyjadaczem w W3O, ale teraz to dopiero mi ślinka cieknie ;3 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Wątpię, żeby to jeszcze poprawiono (finalny etap produkcji) ale Sixaxis jest zbyt czuły, dla mnie to sterowanie odpada z mety. Przy takiej adrenalinie i prędkościach nie potrafię się skupić i opanować do tego stopnia, aby skręt pada nie przekraczał 2-3cm - a taka jest rzeczywistość... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Z tego co mówisz, to raczej nie ma ustawień czułości... moje marzenia legły w gruzach... [A tak na serio, to i tak kupię, mogę grać nawet kultywatorem do gleby, byleby w Wipeout'a] Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 No to custom soundtrack Kraftwerka i jeeeedziemy ;D. ta gra skopie tyłek..., wreszcie... Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Tak czekam, czekam, cały czas czekam i zastanawiam się czy kiedykolwiek się doczekam tej gry. Wie ktoś kiedy ma się ukazać? Tylko nie piszcie że latem bo już mi się rzygać chce jak ciągle słysze ten sam termin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi