sakiu 83 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Chyba 1gb o ile się nie mylę ;p Co do ceny: więc masz wybór, i chyba taniej kupić ze sklepu UK chyba, że jest lock na online..... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Tej cenie blizej jest do przelicznika z euro (20e X 3,25pln = 65pln) Bo nasz sklep jest przeliczany wg. Euro a nie Funtów. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Nie rozśmieszajcie mnie nędznymi 50 zł, kiedy jeszcze w czasach bez oficjalnej ceny, byłem w stanie wyłożyć max 119 złotych za WHD. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Screeny- http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=423 Wow :o - http://farm4.static.flickr.com/3137/287644...30fa0a85f_b.jpg Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Czyli mowiac w skrocie, Wipeout HD to polaczenie Wipeouta Pure i Pulse ( + dodatki, ktore byly do sciagniecia do wersji Pulse na Psp ) w 60 Fpsach i Full HD ? :] @up,down A no, te screeny powalaja na ziemie. Mozliwe ze w photo mode konsola bedzie upiekszala zdjecia, tak jak bylo w przypadku GT Edytowane 22 września 2008 przez Redmitsu Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Screeny- http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=423 Wow :o - http://farm4.static.flickr.com/3137/287644...30fa0a85f_b.jpg Na 100% pochodzą z photo mode....teraz tylko pytanie czy Sony je trochę upiększyło,że rzeczywiście Wipeoud HD w trybie photo mode wygląda jak konkretny render.... Czyli mowiac w skrocie, Wipeout HD to polaczenie Wipeouta Pure i Pulse ( + dodatki, ktore byly do sciagniecia do wersji Pulse na Psp ) w 60 Fpsach i Full HD ? :] Dokładnie - nie wiem czy w 100% cała zawartość to kopiuj/wklej z psp ale zdecydowana większość tak. Edytowane 22 września 2008 przez Ficuś Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 22 września 2008 Autor Opublikowano 22 września 2008 Co do tych tras, twórcy nie wykluczają, ze WipEout HD dostanie zupełnie nowe trasy. Nie oszukujmy się, cena gry jest niska, to Sony będzie chciało zarobić na licznych dodatkach. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Screeny są oryginalne, te motion blurry i inne efekty mają być dostępne z poziomu Photo. Screeny sa oryginalne, tyle ze oczywiscie konsola w photo mode renderuje obraz inaczej niz podczas gry (np x16 krotny aa dzieki ktoremu tamten screen wyglada swietnie, a czego w normalnej rozgrywce nie bedzei). Pomimo tego grafika jak i sama gra zapowiada sie swietnie Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) A którę wersję lepiej wybrać EU czy US ?? Wiadomo US tańsza, tylko żeby potem nie było jazd z rozgrywkami online. Ja raczej zdecyduję się na EU bo te 6 dych to i tak śmieszna cena jak za taką gierkę. @down | | V No właśnie, "nie powinno" ale czy na pewno ?? Dlatego rzucam się na wersję EU Edytowane 23 września 2008 przez Łebi Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 23 września 2008 Autor Opublikowano 23 września 2008 Nie powinno być żadnych podziałów na regiony, pytanie czy jak kupie grę np. na amerykańskim koncie, to czy będą mógł ja odpalić na polskim koncie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Z graniem nie powinno być żadnych problemów, póki co S nie wprowadziło tego rodzaju ograniczeń. Pytanie powinno raczej wyglądać tak, jak długo jeszcze będą akceptowalne polskie karty kredytowe przy zakupach w US? Kikizo 9/10 http://games.kikizo.com/reviews/ps3/wipeout-hd-p1.asp Edytowane 23 września 2008 przez t3xz Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 No i trzeba wziąć pod uwagę DLC, który będzie już sprzężony z odpowiednim regionem. A znając życie US dostanie więcej w tyłki niż my... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Ostatnio jedynie DLC do GH3 w postaci albumu Death Metallic działał zależnie od regionu gry. Jakoś poza tym nie przypominam sobie regionalizacji DLC ściąganych z US. Edytowane 23 września 2008 przez t3xz Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) na 100% gra kupiona na jednym koncie,pójdzie na każdym innym koncie na tej samej konsoli(pierwotnie Warhawk i GT5P miał blokady ale od softu 2.4 już je zniesiono).Pytaniem pozostaje natomiast fakt czy będzie można dzielić grę na różne konsole czy też dalej będzie blokada 24h. Ja kupuje z UK jakby były jakieś problemy z zakupem,uruchomieniem to od razu piszcie na forum PS.każde DLC z którym się zetknąłem miał regionalizację na US,EU - CoD4 mapki,dodatki do Pain,nowe tryby do StarDust itp Edytowane 23 września 2008 przez Ficuś Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Tak, gry na ps3 sa region free, ale DLC nie....i tak np moja amerykanska wersja Soul Calibur musi miec DLC z US store, bo inaczej nie dziala.... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Łapcie surrealistyczne, wręcz niesamowite tapetki z gry: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=608 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=642 Ten drugi link wręcz emanuje REZowością. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 24 września 2008 Autor Opublikowano 24 września 2008 To już jutro, oszałamiająca prędkość, głośna muzyka z głośników, niepowtarzalny desing... WipEout HD nadciąga!!! :] Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 kiedy ta premiera dzisiaj czy jutro? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 No podobno dziś Jeśli wraz z updatem ps store to powinna być ok 18tej Cytuj
diolek 43 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 mialem wipeouta na psp i jakos za specjalnie mnie nieprzyciagnal, ale tem caly hype jaki jest wokol Wiepouta HD jakos i mnie nakrecil na ta gre , i zastanawiam sie czy ,wersja na duze konsole bedzie w stanie przyciagnac mnie na dluzej niz wersja z psp?. do wieczora sie namysle :-) Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Hype, czy nie Hype, takie gry trzeba po prostu trawić. Też się napalam na chociażby LBP, bo hype jest niemiłosierny, ale mam wielkie wątpliwości, za dużo popierdółek w tej grze jest, ale pewnie i tak zakupię. Mimo wszystko radzę się zastanowić, jeśli nie podeszła Ci wersja na PSP, [a tory są takie same!], to zastanowił bym się dwa razy nad zakupem. chociaż cena jest naprawdę śmieszna, więc jak Ci się nie spodoba, to dużo kasy n ie stracisz... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Albo kup na nowym koncie i jak ci sie nie spodoba to sprzedaj 4 innym ludziom, ktorym sie spodoba ;p np za 70% ceny... Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) zajrzyjcie na polski store-niby dzisiaj pojawiły się na nim dwa burnouty na psp....czyżby to koniec dzisiejszej aktualizacji i znowu SCEP nas wyruchał? Edytowane 25 września 2008 przez Ficuś Cytuj
nWo 1 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 a nie ma zadnych newsow czy ten wipe HD wyjdzie w wersji plytowej ?? bo jesli nie to sobie nie polatam, moja karta nie dziala w pss store <_< yebany mbank Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) Australijski PSS, angielski, w grecji z tego co widzę już są zupdateowane. Czekamy na Polski. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST ! Edytowane 25 września 2008 przez t3xz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi