Skocz do zawartości

WipEout HD

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli mowiac w skrocie, Wipeout HD to polaczenie Wipeouta Pure i Pulse ( + dodatki, ktore byly do sciagniecia do wersji Pulse na Psp ) w 60 Fpsach i Full HD ? :]

@up,down

A no, te screeny powalaja na ziemie. Mozliwe ze w photo mode konsola bedzie upiekszala zdjecia, tak jak bylo w przypadku GT

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano (edytowane)

Na 100% pochodzą z photo mode....teraz tylko pytanie czy Sony je trochę upiększyło,że rzeczywiście Wipeoud HD w trybie photo mode wygląda jak konkretny render....

Czyli mowiac w skrocie, Wipeout HD to polaczenie Wipeouta Pure i Pulse ( + dodatki, ktore byly do sciagniecia do wersji Pulse na Psp ) w 60 Fpsach i Full HD ? :]

Dokładnie - nie wiem czy w 100% cała zawartość to kopiuj/wklej z psp ale zdecydowana większość tak.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano
Screeny są oryginalne, te motion blurry i inne efekty mają być dostępne z poziomu Photo.

Screeny sa oryginalne, tyle ze oczywiscie konsola w photo mode renderuje obraz inaczej niz podczas gry (np x16 krotny aa dzieki ktoremu tamten screen wyglada swietnie, a czego w normalnej rozgrywce nie bedzei). Pomimo tego grafika jak i sama gra zapowiada sie swietnie :)

Opublikowano (edytowane)

A którę wersję lepiej wybrać EU czy US ?? Wiadomo US tańsza, tylko żeby potem nie było jazd z rozgrywkami online. Ja raczej zdecyduję się na EU bo te 6 dych to i tak śmieszna cena jak za taką gierkę. 

@down

|

|

V

No właśnie, "nie powinno" ale czy na pewno ?? Dlatego rzucam się na wersję EU

Edytowane przez Łebi
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio jedynie DLC do GH3 w postaci albumu Death Metallic działał zależnie od regionu gry. Jakoś poza tym nie przypominam sobie regionalizacji DLC ściąganych z US.

Edytowane przez t3xz
Opublikowano (edytowane)

na 100% gra kupiona na jednym koncie,pójdzie na każdym innym koncie na tej samej konsoli(pierwotnie Warhawk i GT5P miał blokady ale od softu 2.4 już je zniesiono).Pytaniem pozostaje natomiast fakt czy będzie można dzielić grę na różne konsole czy też dalej będzie blokada 24h.

Ja kupuje z UK :)

jakby były jakieś problemy z zakupem,uruchomieniem to od razu piszcie na forum :)

PS.każde DLC z którym się zetknąłem miał regionalizację na US,EU - CoD4 mapki,dodatki do Pain,nowe tryby do StarDust itp

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

mialem wipeouta na psp i jakos za specjalnie mnie nieprzyciagnal, ale tem caly hype jaki jest wokol Wiepouta HD jakos i mnie nakrecil na ta gre , i zastanawiam sie czy ,wersja na duze konsole bedzie w stanie przyciagnac mnie na dluzej niz wersja z psp?. do wieczora sie namysle :-)

Opublikowano

Hype, czy nie Hype, takie gry trzeba po prostu trawić. Też się napalam na chociażby LBP, bo hype jest niemiłosierny, ale mam wielkie wątpliwości, za dużo popierdółek w tej grze jest, ale pewnie i tak zakupię. Mimo wszystko radzę się zastanowić, jeśli nie podeszła Ci wersja na PSP, [a tory są takie same!], to zastanowił bym się dwa razy nad zakupem. chociaż cena jest naprawdę śmieszna, więc jak Ci się nie spodoba, to dużo kasy n ie stracisz...

Opublikowano (edytowane)

zajrzyjcie na polski store-niby dzisiaj pojawiły się na nim dwa burnouty na psp....czyżby to koniec dzisiejszej aktualizacji i znowu SCEP nas wyruchał?

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

a nie ma zadnych newsow czy ten wipe HD wyjdzie w wersji plytowej ?? bo jesli nie to sobie nie polatam, moja karta nie dziala w pss store <_< yebany mbank

Opublikowano (edytowane)

Australijski PSS, angielski, w grecji z tego co widzę już są zupdateowane. Czekamy na Polski.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !

Edytowane przez t3xz