Skocz do zawartości

WipEout HD

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chyba się pół świata rzuciło na tego WHD bo transfer jest niższy niż nasz prezydent. <_<

Wlasnie ciekawe czy podadza informacje ile ludzi zakupilo Wipeouta bo np na temat Sirena sie nie moge nic doszukac..

Opublikowano (edytowane)

Dopiero za godzinę będę w domu <_< ktoś może potwierdzić ile gra waży i czy z tym samym update'm wpadł Megaman 9?

Edytowane przez Hysz
Opublikowano
Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o

niby jak do odblokowania?nie wierzę w takie ploty-jakby co to dawaj źródło

Opublikowano

Jak ludzie zaczną instalować to się dowiemy :o Jeśli będzie lock na jedno konto, to się nie zdziwię....Sony chce nabić kasy na WHD, a kto nie kupi? każdy kupi....murowany killer ;p

Opublikowano (edytowane)

gre mozna dzielic na 5 konsol bo jest to napisane w opisie gry na PSS (na samym dole), czy tego nikt nie czyta???

tak przy okazji to o co wam chodzi z tym region locked w online, jak kupie z USA to jest szansa ze nie bede mogl grac z polakami :(

nawet jak bede gral na koncie polskim, jak ktos moze to niech to sprawdzi ja sciagam dopiero po polnocy

Edytowane przez jan szabrownik
Opublikowano

Sony nie lubi, jak kolesie z innego regionu kupują gry w innym regionie...a WHD ma online więc mam obawy.....jak będzie lock to kupie z PL store i tak ;p ale zawsze fajnie jak można taniej xD

Opublikowano
sciagnolem, zobaczylem , umarlem :D

ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko :D, Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco :)

Zazdroszczę, ja mam 32'' bo mi większy już się nie chciał zmieścić w pokoju przez zestaw kolumn :( a jak tam split screen? duży spadek klatek?

Opublikowano

Noi ch wielki tyle osób się rzuciło, że występuje błąd podczas ściągania i gra łapie co chwilę zwiechy. Nie ma żadnego infa o tym błędzie ale tak niestety jest. Jest opcja, że coś z tym zrobią jeszcze dzisiaj. Nie wierzycie, przekonacie się jak ściągniecie gierkę, chyba, że trafia to na nielicznych ale już dwóch kumpli ma to samo :/ FUCK

Opublikowano

gra miażdży jajca-tryb zone z własną muzą z dysku to poezja :)

ps.kolega kończy ściągać więc za jakiś czas dam info czy da się dzielić