Yabollek007 314 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Heh, ze tez ta gre mozna kupic tylko i wylacznie za posrednictwem PSstore Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 I jak normalnie działa ? Bo jeśli tak to nie wiem WTF? Mam jeszcze raz ściągać czy najpierw gre a potem full game unlock HELP Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Ja miałem kupić na PSstore US ale jak widzę że jest niejasna sytuacja z tym region locked i grą online to wolałem wydać te śmieszne 65zł niz potem kupowac ponownie. Szkoda tylko że dziś nockę spędzę w pracy więc pewnie pogram dopiero jutro, jak włączę teraz to o robocie zapomnę Małe info dla fanów serii Wipeout (jeśli tacy są ) Wkrótce w dziale "Muzyka Gracza" wstawię wszystkie soundtracki z serii Wipeout (Wipeout, WipeoutXL,Wipeout2097,Wipeout3,Wipeout Fusion,Wipeout Pure, Wipeot Pulse) więc bądźcie czujni Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 No i da się dzielić? a jeśli tak to na jakiej zasadzie? Cytuj
Styku 11 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) gre sciagalem z polskiego psstore.. najpierw Game unlock sciagnalem a pozniej gre. Gra dziala bez problemu , tak samo sie sciagala. Gra graficznie miazdzy a tryb zone to juz wogoloe wypas.... nie da si etego opisac... plynnosc i przepych grafiki i ten gameplay. Odpalil tez meczyk online - jeden bo jeden ale wszytstko ok .. najpierw wybieramy region w jakim sie znajdujemy a pozniej juz tylko szybki wybor co gdzi ejak .. proste jak budowa cepa... naprawde niezle. Lagów nie zauwazylem , pelny hardcore:) .....ach ten tryb zone..... Edytowane 25 września 2008 przez Styku Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) http://rapidshare.com/files/148350088/Wipeout.rar Wipeout OST, jak ktoś chce to wrzucę jeszcze parę innych. http://rapidshare.com/files/148354096/Wipeout_3.rar mam jeszcze z XL, to wrzucę http://rapidshare.com/files/148357105/Wipeout_XL.rar proszę Edytowane 25 września 2008 przez Musiolik Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Ja(pipi)e jak to wyglada i jak brzmi....60 za ta gre to jak za darmo jutro po pracy monopol przykleja mi sie do reki browar i mnie nie ma nie zastanawiac sie brac!!!! Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 grę idzie dzielić,nie ma blokady na regiony w multi(po prostu jak wchodzimy w online wybieramy serwer/region z wszystkich dostępnych-US,JPN,EU itp) Niewiarygodna gra,wprost coś niesamowitego,jak ta gra chodzi,ta szybkość,tekstury,przejrzystość,ostrość obrazu........ Tryb zone jest fenomenalny-nawet własna muza z dysku odziaływuje na trasę!!wszystko wkoło rusza się w rytm muzyki,co pewien czas zmieniają się kolory całej planszy-to trzeba zobaczyć!!! Król future racerów i wyścigów arcade wraca w wielkiem stylu...wraca na swój tron Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Ciekawe jak tam sprzedaż....i czy w ogóle będą jakieś infa na ten temat. Jeśli dobrze pamiętam to np wyników sprzedaży i DLu Sirena próżno było szukać, a bardzo jestem zainteresowany tym ile kopii zostało już pobranych @_@ .... Jeśli wyniki będą super to można by się spodziewać dobrego DLC do wipeout w późniejszym terminie xD @ Ficuś - weź nie rób mi głodu dlaczego akurat dzisiaj w pracy jestem T_T Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 września 2008 Autor Opublikowano 25 września 2008 A można gre odpalac na innych konatch, czy tylko na tym na którym kupiło się gre? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 @Yeti-grę można dzielić na 5 konsol i odpalać z dowolnych kont BTW-złoty pucharek z dojściem do 75zone będzie nierealny-mi max udało się dojechać do 25 ,a już i tak było ultra szybko Cytuj
Baranek 0 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Kiedy włączam grę będąc online po każdym dokonanym wyborze w menu głównym zaliczam freez'a. Offline nie mam żadnych problemów. Ktoś też tak ma? Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Kiedy włączam grę będąc online po każdym dokonanym wyborze w menu głównym zaliczam freez'a. Offline nie mam żadnych problemów. Ktoś też tak ma? a ja zaliczam freez'a rowniez offline,odpalam gre i co nie wlacze to freeeeez;) po prostu swietnie. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Gra freezuje jak się ma więcej niż 50 znajomych, dlatego należy offline grać będąc wylogowanym z PSN. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 wlasnie skonczylem 4 h z ta gierka i nei mam dosyc, ta grafa miazdzy , nawet Uncharted mnie tak nie zszokowal czy tez GranTourismo. Grafika plynie az milo.. a online wciaga niemilosiernie, czasem jest taka jadka na trasie. Do tego dochodza niesamowite efekty broni jak BOMBA ( mina wybuchajaca) albo "trzesienie ziemi".. ehc , ludzie wyobrazcie sobei np. w media jakis 50calowy tv HD, kino domowe i ps3 podpiete pod tv z ta gra... konsole i tv rozchodzilyby sie jak cieple buleczki. dla mnei jeden z peirszych systemsellerow takich real. LUDZIE ja gralem w wipeouta na psx-ie a ten to moja druga stycznosc z takim rodzajem gier... wiec maniakem nie jestem a gra mnei powalila grywalnoscia!!! Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Gra freezuje jak się ma więcej niż 50 znajomych, dlatego należy offline grać będąc wylogowanym z PSN. dobrze wiedziec;) mam nadzieje,ze to poprawią w miarę szybko bo online bym sobie pograł również Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 MOTYLA NOGA !! Co za gra !! Właśnie skończyłem 4 godzinne posiedzenie z grą ledwo odrywając się od pada (syndrom: tylko jeszce jeden wyścig) Jak już koledzy pisali gra wygląda obłędnie i jest ultra płynna, grając przez net nie zauważyłem żadnych problemów, pyk, pyk i już grasz online. Tryb Zone jest przepiękny, taki "wipeoutowski survival", tylko Ty, trasa i rosnąca prędkość. Gra urywa jaja, a tryb online (i z pewnością dodatki z pss) da prawie nieskończone pokłady rajcowności. Ps. Chyba nabawiłem się odcisku na kciuku (z przyzwyczajenia gram na krzyzaku) Cytuj
agst 131 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 A wiecie może czy jeśli zakupię tą grę na US store będę mógł grać online z Polakami czy jest Region lock? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Już było powiedziane wcześniej, że jednak nie ma region lock, sam wybierasz jaki region chcesz. Cytuj
dmk 0 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) ludzie w pracy myśleli, że wczoraj pochlałem, a tu po prostu do rana grałem w łajpouta...... Mocarna gra. Edytowane 26 września 2008 przez dmk Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 nie jestem w ogole fanem scigalek, ale to co tu sie dzieje to przechodzi ludzkie pojecie. ktokolwiek bal sie o szybkosc tej gry to moze kupowac w ciemno. gra smiga tak szybko (klasa phantom) ze czasami trudno sie polapac. najlepsze jest to ze wipeout jak dla mnie to teraz prawdziwy system seller. gre kupilem tylko dlatego ze od 3 miechow nie kupilem zadnej gry a cod4 mi sie znudzil. warta kazdego centa. kupowac i grac. na pewno nikt nie pozaluje. ps. po kilku wyscigach w zon'ach rozumiem dlaczego gra nie przeszla testow na epilepsje. to co tu sie dzieje po przekroczeniu 20 zony to istny obled. do tego te wykrecone kolory - ta gra to klimat w pelnym wydaniu. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 ludzie w pracy myśleli, że wczoraj pochlałem, a tu po prostu do rana grałem w łajpouta...... Mocarna gra. Hehe, ja też siedzę z podkrążonymi oczami. Przed samym wskoczeniem do wyra postanowiłem "tylko" sprawdzić tryb zone z własną muzą, skończyło się na posiedzeniu w multi do ok 3 w nocy. Wymiana ognia, przepychanki, jednym słowem młyn . Wkurzać jedynie mogą mośki które nie czytają tego co jest napisane na ekranie i nie potrafią uruchomić wyścigu (jak host się rozłączy wówczas hostowanie przechodzi na innego gracza). Ciekawym bajerem są nowe manewry, szybki przeskok w prawo lub lewo (2xL2/R2) czasami pozwala to uniknąć kraksy lub zebrać powerupa jednak bywa zdradliwe gdyż przez źle wymierzony skok lądujemy na bandzie i kończymy manewr ze sporą stratą czasu. Barrel roll to obrót wokół własnej osi wykonywany w czasi skoku (lewo,prawo,lewo), poprawnie wykonany dodaje nam niezłego kopa po wylądowaniu lecz zabiera ciutkę energii a w trybie zone jego wykonanie skutkuje podbiciem ilości punktów. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 Gra niszczy! Ale tego byłem pewien. Teraz czekam na patch, aby pograć sobie online NeoGAF stworzył swój własny OST - ściągać! http://www.ps3site.pl/neogaf-i-ich-wlasny-ost/ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) ja już chce do domu grać !!!a muszę w pracy siedzieć do 16 Wczoraj grałem do 1 w nocy-power tej gry jest nieziemski,do mnie to był obok LBP największy ekskluzyw na ps3 końca tego roku i się nie myliłem.Nonstop mam w myślach multi i tryb Zone zone75 i trofeum za nie chyba jest dla mnie niewykonalne Edytowane 26 września 2008 przez Ficuś Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) ............... ..................... Jezu, nie jestem religijny ale muszę to z siebie wyrzucić! JEEZUUU ta gra to obłęd!! i pomyśleć, że tylko 65zł kosztuje.......a zone to już LOLZ, jak muzyka gra i wszystko w jej rytmie się do okoła zachowuje haha...najbardziej to podobają mi się basy na jezdni @_@ o 60fps to już nie wspomne, do tego FULL HD + zestaw 5.1 i gra niszczy wszystko co do tej pory widziałem, a grałem przecież w MGS4 na tym zestawie @_@.... to jest mój drugi wipeout od czasów pierwszego.....361 miejsce za drugim podejsciem na pierwszym torze xD EDIT: zgodze się co do zone 75....przy zone 24 już mi migało jak poje@#@ oO Edytowane 26 września 2008 przez sakiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi