Jakim 1 791 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Gra jest mega szybka a stylistyka trasy w trybie Zone niszczy gałki oczne. Dojechałem do 32 ale wydaje mi się że dam radę więcej:D Trzeba ustawić się na jakiś online panowie. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Ja bym dał i 200zł za nią @_@ o żesz ty właśnie dobiłem do zone 29......1019km/h haha..... EDIT: Ta ja też myśle, że spoko do 35 bym dojechał, ale dałem ciała na zakrętach i skończyło się na 29 @_@ Edytowane 26 września 2008 przez sakiu Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Gra niszczy! Ale tego byłem pewien. Teraz czekam na patch, aby pograć sobie online A dlaczego patch ?? Jakieś problemy masz ? @EDIT Aaaa pewnie o tą za dużą ilość friendsów chodzi, która to powoduje zwiechy. (powyżej 50 osób na liście) Nonstop mam w myślach multi i tryb Zone Ja to zaspiając miałem mroczki przed oczami i musiałem dłuższą chwilę odpoczać zanim zasnąłem. Takich emocji związanych z grą dawno nie miałem (mgs sie nie liczy hehe). Poczułem sie jak za szczenięcych lat grając pokryjomu do rana hehe a zone to już LOLZ, jak muzyka gra i wszystko w jej rytmie się do okoła zachowuje haha...najbardziej to podobają mi się basy na jezdni Świetne są efekty muzyczne, przejścia, wyciszenia, przytłumienie basu podczas skoku a potem wielki jego powrót po zetknięciu z trasą. I to wszystko z własnym soundtrackiem. Utworek Chemicali z Wipeouta3, Under the influence i zawary tam bas poprostu wgniatają w fotel. Jak ktoś ma zestaw 5.1 to można w opcjach audio gry, podbić dodatkowo basy na subie Edytowane 26 września 2008 przez Łebi Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 trzeba Sony przyznać jedno-własne studia developerskie to ma przekozackie,co by firma bez nich zrobiła...od czasów psx pilnują ich dupska (choć za czasow psx ostro to też czyniło Squaresoft ) Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 aaaaaaaaaaaa ta gra to po prostu masakrator. gralem wczoraj w nocy na zone trybie i po 35zona tak mi sie w glowie pokrecilo ze myslalem ze sie zrzygam kto jeszcze nie kupil to traci najlepszy tytul tego roku. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Jeśli ktoś ma więcej niż 50 friendsów, to albo usunąć kilku, albo wylogować się z PSN....freezy znikną Edytowane 26 września 2008 przez sakiu Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Ej, powiedzcie mi jedno, kiedy trzeba nacisnąć gaz aby wystartować jak strzała ?? Czasami mi sie udaje a czasami nie. Czy trzeba wcisnąć przycisk równo z pojawieniem się 1 na tablicy startowej ?? Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Albo z innej beczki pytanie: Da się ustawić prawą gałkę na gaz i hamulec? Digitalem, to ja grałem 5 lat temu xD. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Gra niszczy! Ale tego byłem pewien. Teraz czekam na patch, aby pograć sobie online NeoGAF stworzył swój własny OST - ściągać! http://www.ps3site.pl/neogaf-i-ich-wlasny-ost/ swietny ost, wlasnie slucham oby wiecej takich pomyslow Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Ej, powiedzcie mi jedno, kiedy trzeba nacisnąć gaz aby wystartować jak strzała ?? Czasami mi sie udaje a czasami nie. Czy trzeba wcisnąć przycisk równo z pojawieniem się 1 na tablicy startowej ?? Naciskaj gaz jak pojawi się "GO". Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Tak jak obiecałem wstawiam soundtracki z całej serii Wipeout Miłego słuchania. http://www.psxextreme.info/WipEout-all-sou...cks-t69122.html ps. albumy są w trakcie uploadu więc proszę o cierpliwość Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 NeoGAF stworzył swój własny OST - ściągać! http://www.ps3site.pl/neogaf-i-ich-wlasny-ost/ Nie no, świetny, klimatyczny soundtrack, naprawdę fachowa robota. W połączeniu z oryginalnym musi tworzyć iście wybuchową mieszankę. Dlaczego ja nie mam PS3?... -_- Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Koleś od tego soundtracku odwalił kawał naprawde dobrej roboty (te bannery ze strony XD). Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 Jeśli ktoś ma więcej niż 50 friendsów, to albo usunąć kilku, albo wylogować się z PSN....freezy znikną A jak zagram online, jak musze wylogować się z PSN? Taka wpadka Pozostaje tylko czekać na patch, pytanie tylko do kiedy? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Yeti tobie się freezuje gra? Sam mam ponad 50 osób na liście i gram zalogowany do PSN i żadnego freeza nie uświadczyłem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Ke ?, pewnie znowu ,,problem" który dotyczy tylko % użytkowników -_-' (jak to zwykle z plejem bywa). Sam nie grałem, ale wkrótce i ja spróbuje. Edytowane 26 września 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
SM1 25 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Yeti tobie się freezuje gra? Sam mam ponad 50 osób na liście i gram zalogowany do PSN i żadnego freeza nie uświadczyłem. potwierdzam, gram online mam ponad 50 na plecach i 0 zwiechy. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Równiez mam ponad 50 osób w friendsach i żadnego freeza, tylko jedna zwiecha jak host wyszedł. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Rewelacja, feeling jest jak na PSP, tylko krzyżak sprawuje się o niebo lepiej. Grafa mnie troszkę rozczarowała, zwłaszcza widoczne ząbki na trasie w 720p. ps. Po rankingach sieciowych widać, że albo grę zakupiło żałośnie mało osób, albo po prostu większość z graczy to jakieś lamy straszne są. Co jest? Nie wysilając się, da się w Time Trial wejść do pierwszej dziesiątki. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 Yeti tobie się freezuje gra? Sam mam ponad 50 osób na liście i gram zalogowany do PSN i żadnego freeza nie uświadczyłem. Dzis grałem na innym koncie, gdzie mam 0 osób na liscie, wszystko ładnie chodziło. Wczoraj sprawdzałem na koncie gdzie mam ponad 70 osób, co chwila zawieszka, nawet jak wybierałem statek. Sprawdze jeszcze dzis wieczorkiem. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 popykalem troche w tego wipeouta i musze powiedziec ze jak narazie wrazenia pozytywne .zobaczymy jak bedzie dalej. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) http://community.eu.playstation.com/playst...419816#U5419816 jak widać nie tylko ja mam taki problem edit: Right then guys - an update for you! The issue revolves around your friends list - if you have 50 or more friendsthen Wipeout will crash when you attempt to move from one menu to another. Dont worry - this is not an issue with the PlayStation Network! It will likely require a minor software update. The Gaming Team and Studio Liverpool have been notified, and are working very hard to bring you such an update. In the mean time, there are some work-arounds I'd like to confirm for you: Firstly, you can play the game with no problems offline. To do this, you can either disconnect your console from the internet, or neglect to sign-in when you start up your PS3. Second, if you do wish to play online and are having these issues - try creating an alternative account. Be sure to keep that account's friends list under 50 though. Finally, you can reduce the number of friends you have to below 50. My personal recommendation is that you create an alternate account, and let your buddies know your new PSN via the Wipeout forum. I wouldn't want you all to go deleting your buddies!!!! I will set up a thread for this if you like - let me know here. Once again, we're working solidly to get this sorted!!! I'll keep you updated - thanks to you all for being so patient. :smileyhappy: MB Edytowane 26 września 2008 przez YETI Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Czy Wam tez muzyczka sie regularnie (co ok 15 sek) krztusi ? Czy tylko mi.... bo wymienilem dysk i upchalem filmami i muzyka.... ??? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Czy Wam tez muzyczka sie regularnie (co ok 15 sek) krztusi ? Czy tylko mi.... bo wymienilem dysk i upchalem filmami i muzyka.... ??? umnie wszytsko gra jak trzeba ^_^ a jak juz o muzyce to jest ona najwyzszych lotow w tej gierce! Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Ha ! Jak puscilem swoja muzyczke (z XMB) to nie rwie sie. Tylko jak leci Default..... Hmm...ciekawe. BTW: jak nie cierpie techno tak ZAWSZE w Wipeoutach nie wyobrazam sobie innego typu soundtracku (10 lat temu w XL sie gralo w akademiku i chlopaki z wrazenia padali ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi